Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΣΚΑΕΙ "ΒΟΜΒΑ"!!! ΣΕ ΡΟΛΟ «ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ»… Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ»!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει κατά αποκλειστικότητα...



το RedPepperNews.gr όταν -ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή τις έντονες διεργασίες στο χώρο της δεξιάς- αναφέρθηκε στην ανάγκη η ηγεσία του Εθνικού Ορθόδοξου Συνασπισμού (ΕΘΝ.Ο.Σ.) να έχει «φρεσκάδα» αλλά και «γυναικείο άρωμα»… την κυρία Ραχήλ Μακρή «φωτογράφιζε»!   
Η κυρία Μακρή, ξεκίνησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά οι διαφωνίες που είχε με τον κ. Πάνο Καμμένο σύντομα την οδήγησαν στην πλατεία Κουμουνδούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το περασμένο καλοκαίρι, μετά την υπογραφή νέου (αριστερού) μνημονίου από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, επέλεξε να ακολουθήσει τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Λαϊκή Ενότητα, αλλά το νεοφυές κόμμα έμεινε εκτός βουλής, κι έτσι η ίδια επέστρεψε αμέσως στην εργασία της, επιλέγοντας να μείνει για αρκετούς μήνες εκτός κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPepperNews.gr η κα Μακρή δείχνει αποφασισμένη να επιχειρήσει ένα νέο -πολύ πιο δυναμικό- ξεκίνημα στην πολιτική καριέρα της, καθώς τόσο ο κ. Νίκος Νικολόπουλος όσο και ο κ. Τάκης Μπαλτάκος φέρονται να θέλουν να την προωθήσουν για να θέσει υποψηφιότητα, ώστε να ηγηθεί του λεγόμενου «Συνασπισμού της Δεξιάς», ως η Ελληνίδα «Μαρί Λεπέν»…
Ενδεχόμενο για το οποίο έγινε εκτενής συζήτηση στο δείπνο που είχαν στο κέντρο της Αθήνας με τον Αχαιό πολιτικό, προ ολίγων μόλις ημερών.
Ραχήλ Μακρή-Νίκος Νικολόπουλος-Κυριάκος Τόμπρας
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΑΓΕ (ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ) Ο Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΥΠΕΡΒΑΣΗ».
«Κρυφός» αλλά και ένθερμος υποστηρικτής τής υποψηφιότητας αυτής, για την ηγεσία του κυοφορούμενου δεξιού – πατριωτικού εγχειρήματος φέρεται να είναι και ο κ. Τάκης Μπαλτάκος, ο «πλέι μέικερ» του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη (τιμής ένεκεν προσωρινός πρόεδρος), ο οποίος μάλιστα έχει εξαιρετικές σχέσεις, καιρό τώρα, με την πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που ως προσκεκλημένος του κ. Μπαλτάκου, η κυρία Μακρή βρίσκεται στα vip του ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
RedPepperNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου