Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ: AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΈΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΕΛΑΤΗ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου


Αυτα που οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θέλουν να γνωρίζετε.


ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΜΕΣΩ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ …άκουσον-άκουσον… να απαγορευτούν και τα βότανα, την ώρα μάλιστα που αυτά γίνονται δημοφιλέστατα μεταξύ του κοινού.

Μέσα στο πνεύμα το δικό μου, δηλαδή στην επιστροφή στη φύση και υιοθέτηση των βοτάνων για τη θεραπεία πάσης νόσου και μαλακίας, κινούνται εδώ και χρόνια-και προ εμού- δυο σημαντικοί επιστήμονες συγγραφείς ( κ.κ.ΜΑΡΙΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ , ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) που δίνουν μια αισθαντική μάχη στην καταπολέμηση της βιομηχανικής φαρμακοληψίας.. Η αλήθεια είναι μία: Από τότε που η διεθνής φαρμακοβιομηχανία επέλασε, οι ασθένειες πολλαπλασιάστηκαν! Κι όχι τυχαία… αλλά εν σχεδίω… Για να κονομάνε οι έμποροι της Υγείας και του φαρμάκου!
Οι δύο συγγραφείς με το έργο τους τσαλακώνουν κυριολεκτικά το πλαστικό βιομηχανικό φάρμακο, αναδεικνύοντας τα βότανα που στο κάτω της γραφής τα θεραπευτικά αποτελέσματά τους έχουν ιστορία τουλάχιστον 3000 χρόνια.
Βρήκα, τυχαία μερικά κείμενα των δύο διακεκριμένων επιστημόνων συγγραφέων που περιττόν να σας πω ότι υιοθετώ πλήρως. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ..Δεν το λέει ένας απλός καλόγερος που στα στερνά του ποιεί τον ερευνητή βοτανολόγο...αλλά έγκριτοι ειδικοί επιστήμονες

Αλλά συμπτωματικά στη σημερινή ειδησεογραφία δεσπόζει στα πρωτοσέλιδα ένας άλλος κληρικός από την Κρήτη... ο οποίος φωνάζει: Πετάξτε τα φάρμακα..πανομοιόιτυπο με το δικό μου σύνθημα ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. Οι υπόλοιπες δημοσιογραφικές πληροφορίες που δημοσιεύονται για τον ιερέα της Κρήτης, δεν ξέρω αν είναι ακριβείς.  Ιδου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου