Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ! ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

 
Ο τ. Βουλευτής Β΄Αθηνών ( και 1ος σε ψήφους στον ΛΑΟΣ με 40.000 σταυρούς) Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε δήλωση για την πίεση που υφίσταται η Ελληνική κυβέρνηση από τα Οργανα της ΕΕ σχετικά με το μεταναστευτικό και τη νομική βάση που χρησιμοποιεί η ΚΟΜΙΣΙΟΝ :

«Φώναζα το 2012 ότι την ώρα που εμείς πηγαίναμε   από εκλογές σε...

εκλογές για να γίνει   πρωθ/γός ο Α. Σαμαράς (και να «δικαιωθεί» έτσι η επιχείρηση  αποστασίας που έστησε κατά του ΛΑΟΣ με τους αποστάτες της  κλίκας των βοριδογεωργιάδηδων ) , οι Τούρκοι έκαναν την δουλειά τους:

Oπως φώναζα τότε  σε όσες προεκλογικές εκπομπές εμφανιζόμουν  υπήρχε έγγραφο-σοκ της  Επιτρόπου κ. Μάλστρεμ ( το οποίο  έχω  στην  κατοχή μου) όπου αποδεικνύεται ότι στις 28.5.2012 υπεγράφη «Μνημόνιο Συνεργασίας» (MEMORANDUM OF UNDERSTANDING) μεταξύ Τουρκίας και FRONTEX το οποίο προνοεί για την παρουσία  Τούρκων αξιωματικών σε Ελληνικά φυλάκια στα σύνορα μας για να ελέγχουν -λέει-  την λαθρομετανάστευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου