Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΥΣΤ ΠΡΟ ΟΛΟΥΣ ...ΑΠΟΑΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΕΤΙΚΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ-

ΑΛΛΗΛΟΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΚΟΥΣΟΥΡΗΔΕΣ.. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ!

( Θέλει ο μαχαλόμαγκας της Άρτας το σύμφωνο συμβίωσης διότι συζεί με κάποια κυρία που την ...έκανε και καθηγήτρια Πανεπιστημίου στα Γιάννενα...για να ρυθμίσει τα του οίκου του.. Ντάλε -κουάλε όπως ο δικτάτορας Παπαδόπουλος που "νομιμοποίησε"(αποποινικοποίησε τη μοιχεία)  τις σχέσεις του με τη ΔΕΣΠΙΝΑ.)
ΟΙ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΛΛΗΟΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΠΩΣ 194 ΚΟΘΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ
ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ
!
Κι όμως δεν χρειάζονταν κανένας νόμος.. να ψηφιστεί στη Βουλή. Μια απλή
συμβολαιογραφική πράξη τα ρυθμίζει όλα! ΄Οχι όμως ...το ξενοκίνητο σιωνιστικό πουσταριό ήθελε Νόμο... για να ξεφτιλίσει και διαλύσει αυτόν το τόπο... ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ το λένε ξεκάθαρα!Σε όλα τα γκρίζα καμώματα των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ ο σιωνιστικός δάκτυλος ολοένα και γίνεται πιο χοντρός. Βασικά με το πουσταριό θα έχουμε προσεχώς πολύ πλάκα... Δεν θα ξέρουν που θα κρύβονται... Έχει να πέσει λεμονόκουπα σύννεφο ! 
Γειά σου Ρε Βαλιανάτο, τσουτσουνοπαίκτη και τρωκτικό του Δημοσίου, που παριστάνεις και τον δημοσιογράφο..αλητάμπουρα! Περιθωριακέ!  Προχθές σε καταξευτέλισε ο λόγιος ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ...Χαρήκαμε τις πουστερλέ ασχήμιες σου !Σπαραταρούμε ακόμη με τα καταγώγεια  άναρθρά σου ! Αλητάμπουρα!
Ας όψονται τα μαλάκια οι δημοσιογραφίσκοι που σε καλούν στα τελεβίζια..για να ξερνάς τις παπαρδέλες σου!

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής, το σύμφωνο συμβίωσης, με 194 ψήφους υπέρ, 56 κατά και 51 απόντες.... ΑΦΕΡΙΜ ΡΕ!
Διαβάστε περισσότερα »

*** ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Είμαστε αγρίως αντίθετοι προς του ξενοκίνητους αυτούς πούστηδες, Έχουμε υπόψη μας πολλούς αξιοπρεπέστατους "συναδέλφους" τους. ..που δεν βγάζουν κιχ... και δεν διατυμπανίζουν το κουσούρι που η φύση τους προίκισε.Αποδέχονται το λάθος της φύσης και βιώνουν σιωπηλά τον δικό τους Γολγοθά. Οι άλλοι σαν τον τσογλαναρά Βαλιανάτο γιατί φωνασκούν; Η αλήθεια είναι μία: Ψάχνουν επιβήτορες για να κατασιγάσουν το πάθος τους...΄Ολα τα άλλα είναι παραμύθια. Οι φάκελλοι της αστυνομίας είναι γιομάτοι από τις περιπτώσεις τους...
Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί γιατί τόσο  πολύ πουσταριό εργάζεται-κυκλοφορεί στα τηλεοπτικά κανάλια;
Δεν πρέπει να δουλέψουν; Και βεβαίως ναί... Αρκεί να μην κουνιούνται!  Και  παρακουνιούνται προκλητικά!..΄Ε ρε Ελλαδίτσα τι σου έμελλε να πάθεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου