Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

Αυτοί που έφτιαξαν το ISIS λένε πως θέλουν να το πολεμήσουν!
H γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο, οι δημιουργοί του Ισλαμικού Κράτους συγκροτούν συμμαχία για την αντιμετώπισή του! Η Σαουδική...
SYMMAXIA-ISLAM-300x168

H γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο, οι δημιουργοί του Ισλαμικού Κράτους συγκροτούν συμμαχία για την αντιμετώπισή του! Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την συγκρότηση συμμαχίας 34 ισλαμικών κρατών για τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
Πέραν της Σαουδικής Αραβίας, βασικός χρηματοδότης του ΙΚ, στην «συμμαχία» συμμετέχουν και άλλοι συνήθεις ύποπτοι, όπως η Τουρκία, το Μπαχρέιν, το Πακιστάν, το Σουδάν, το Κουβέιτ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η σαουδαραβική κίνηση υιοθετήθηκε από τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας. Με κοινή τους δήλωση η μετέχουσες χώρες ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να προστατευθούν από όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Το κέντρο επιχειρήσεων της ισλαμικής συμμαχίας θα βρίσκεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.
Προφανώς πρόκειται για μια κίνηση απόσεισης ευθυνών από τους υπεύθυνους για τη δημιουργία της αλ Κάιντα και του ΙΚ. Το ΙΚ αποτέλεσε δημιούργημα της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, των άλλων εμιράτων του Κόλπου και της Τουρκίας.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου