Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΣΗΜΕΡΑ...ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!

ΑΛΛΗ ,ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ … ΤΩΝ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΩΝ-ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ…ΑΛΛΗ ΦΟΡΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ … ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ…
ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ! ΅Ευχαρίστως θα τους δανείζαμε φαιά ουσία-ιδέες, αλλά είναι τόσο στουρνάρια οι αριστερόπληκτοι..ώστε ..θα ματαιωπονούσαμε…αδόξως

Αυτό τον τίτλο είχαμε σκοπό να βγάλουμε χθες με την ...απεργία που έγινε... κι έγινε μια τρύπα στο νερό.
Μας πρόλαβε όμως ο Τζήμερος και λέει αυτά που θα λέγαμε κι εμείς...δηλαδή τα αυτονόητα. Δείτε 

Τζήμερος εναντίον ΓΣΕΕ: Ηλίθιοι, εντελώς ηλίθιοι



Σκληρή επίθεση κατά της ΓΣΕΕ εξαπέλυσε σήμερα, ενώ είναι σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας, ο Θάνος Τζήμερος, από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, κατηγορώντας την για αντιφάσεις.





ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Σήμερα παντού βλέπεις τις αφίσες της ΓΣΕΕ (των ΔΕΚΟ). (Παρένθεση: με τίνος λεφτά τυπώνονται όλα αυτά;)
Οι "διεκδικήσεις" τους είναι ο ορισμός της αντίφασης. Λένε ΟΧΙ στη "διάλυση" της κοινωνικής ασφάλισης και ταυτόχρονα λένε ΟΧΙ στις νέες φοροεπιδρομές. Βέβαια αυτό που ονομάζουν κοινωνική ασφάλιση είναι οι συντάξεις στους 50άρηδες του Δημοσίου, αλλά ας πούμε ότι δεν είναι αυτό και είναι ένα χουβαρδάδικο κράτος κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας.

Για να έχει λεφτά να δίνει, πρέπει από κάπου να τα παίρνει.
Ο μόνος τρόπος να τα πάρει είναι από τους φόρους διότι είπαμε - το λέμε 6 χρόνια τώρα - το πάρτυ με τα δανεικά τελείωσε.

Αν λοιπόν θες να έχεις λεφτά για παροχές θα πρέπει να πάρεις λεφτά από φοροεπιδρομές. Και τα δύο ΟΧΙ δεν γίνονται. Ένα 5χρονο το καταλαβαίνει. ΟΙ φωστήρες της ΓΣΕΕ, με τίποτα.

Ένα από τα γνωρίσματα της ηλιθιότητας αλλά και ένδειξη σοβαρής ψυχικής διαταραχής είναι να πιστεύεις ότι ισχύουν ταυτόχρονα αντιφατικά πράγματα. Να βγεις έξω την νύχτα, ας πούμε, να κάνεις ηλιοθεραπεία.
Ή ότι υπάρχει λεφτόδενδρο, αυτό που πιστεύει η ΓΣΕΕ.
Ρωτήστε και έναν ψυχίατρο να σας το πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου