Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΡΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ... ΜΠΟΛΣΕΒΚΙ..BOY-AXTAΡΜΑΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΛΑΤΑ... ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΟΛΧΟΖ... Η γελοιότητα του φτάνει στο να μην φοράει γραβάτα ... Τόσον άμετρος κι εκτός χρόνου και τόπου!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΜΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ!



Δείτε στάση Έλληνα Πρωθυπουργού κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων της Γαλλίας και της Ελλάδος, χθες μπροστά από το μνημείο του...

Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, ενώπιον του Γάλλου Προέδρου Ολάντ. Το τι του γράφουν τα διάφορα sites δεν λέγεται. Όπως αυτό που αναδημοσιεύουμε και τον χαρακτηρίζει "βλαχοδήμαρχο πρωθυπουργό" που στέκεται λες και είναι σε "γιάφκα" με σταυρωμένα τα χέρια και ανοιχτά τα πόδια! 
Έτσι αποδίδει αυτός τιμές! Όχι μόνο γραβάτα δεν φοράει αλλά με τη στάση του μοιάζει σα για να τιμήσει τους πεσόντες ήρωες, αλλά είναι λες και έχει συγκαεί ή τον τρώει ο κ@λος του γιατί δεν τον σκούπισε καλά!  Να τον χαίρεστε...αριστεροί! Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι αυτός! Ουστ! http://indobserver.blogspot.gr/2015/10/blog-post_247.html#more ).

Κατά τα λοιπά, με όλα αυτά κι άλλα χωριάτικα, συνοικιακά που πλαισίωσαν οι μουζίκοι των Αθηνών, την επισκεψη ΟΛΑΝ , η αλήθεια είναι μία: Η επίσκεψη το τολμηρού Γάλλου Προέδρου στην Αθήνα του Συριζέϊκου ΤΙΠΟΤΑ, έχει πολλά θετικά στοιχεία, 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου