Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ...ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ



Η χοντρομπαλού Μαμά της Ζωής...που ξέχασε να δηλώσει ότι οι κόρες της  ενηλικιώθηκαν πριν 18 χρόνια (!) για να παίρνει το επίδομα... Και τώρα είναι γαντζωμένη στο ΕΣΡ.. για να συνεχίζει να ροκανίζει το δημόσιο! ΜΕΓΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟ Η ΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ 
Ο  θίασος του ΣΥΡΙΖΑ σε νέες 
περιπέτειες
Η ΜΑΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-Ο  ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ,  ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ...που υπηρέτησε -λούφα και παραλαγή... στο ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!
( Σε αγγελία μωρέ τους βρήκαμε; ) 

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Οκ.Κορωνάκης κατηγορήθηκε δημόσια για αποφυγή στράτευσης και ψευδή δήλωση κατοικίας. Η Αστυνομία υποτίθεται πως αδυνατεί να εντοπίσει τη διεύθυνσή του και ο ίδιος περιφρονεί τους πολίτες μη απαντώντας στις επίσημες δημόσιες κατηγορίες που τον αφορούν. Δεν ξέρω γιατί να πρωτοαγανακτήσω. Για την αναισθησία  του κ.Κορωνάκη, για την αδράνεια του κρατικού μηχανισμού, για τη συνενοχή και την εκκωφαντική σιωπή των κ.κ.Τσίπρα-Λαφαζάνη-Καμμένου που έχουν επενδύσει, αρκετά οι δυο πρώτοι, απόλυτα ο δεύτερος, πολιτικά στον αγοραίο πατριωτισμό, στην «εθνική αξιοπρέπεια» (της υπερχρέωσης), στις παρελάσεις και στα τσάμικα, για την περιφρόνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των σιωπούντων βουλευτών του προς τους νόμους και προς το περί δικαίου κοινό αίσθημα;


 Τι παράδειγμα δίνει ο κομματικός αξιωματούχος του κυβερνητικού κόμματος που τάχα «κρύβεται» και τελικά λόγω ηλικίας και παραγραφής γλυτώνει με διακεκομμένη θητεία λίγων ημερών; Δεν είναι αντιρρησίας συνείδησης, ώστε η υπόθεσή του να ειδωθεί κάτω από άλλο πρίσμα, όπως κάθε δημοκρατικός άνθρωπος θα είχε την καλή διάθεση να κάνει. Είναι κοινός προνομιούχος λουφαδόρος, που θεωρεί ότι οι νόμοι και οι υποχρεώσεις, είναι για τα κορόιδα και τελικά το αποδεικνύει αφού τα καταφέρνει χωρίς καμία συνέπεια. Αυτή η συμπεριφορά της επαναστατικής καρικατούρας του καρηκομόωντος αιώνιου εφήβου, διεκδικεί Νόμπελ θρασύτητας, συγκρινόμενη ακόμη και με αντίστοιχες συμπεριφορές λουφαδόρων του ίδιου κόμματος. Ο κ.Τσίπρας υπηρέτησε στο Πεντάγωνο με οικογενειακό μέσον και γλύτωσε κάποιους μήνες θητείες με το κόλπο της άδειας λόγω κομματικής υποψηφιότητας στις βουλευτικές εκλογές, που τον έκανε να προλάβει τη μείωση που νομοθετήθηκε αμέσως μετά, αλλά όλα έγιναν νομότυπα. 
Ο συνδικαλιστής της αεροπορικής εταιρείας Φωτόπουλου και σια, κ.Ήσυχος, μέχρι χτες αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, δεν υπηρέτησε στο στρατό αλλά οχυρώθηκε πίσω από κάποιο νόμο για τους ομογενείς.  Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δέσμευσε το κόμμα του κ.Κορωνάκη για τα πολεμικά ελικόπτερα των ΑΝΕΞΕΛ, το ίδιο κόμμα αρνείται να μειώσει τις στρατιωτικές δαπάνες όπως ζητά εύλογα η Ε.Ε, αλλά στρατός δεν είναι τα υποβρύχια που γέρνουν, είναι πάνω από όλα το αίσθημα ότι ανήκει και υπερασπίζεται εξ ίσου όλους μας. 
Η εθνική Άμυνα δεν ισχυροποιείται από τις προσευχές του κρατικού Αρχιεπισκόπου και από τα αφορολόγητα υποτιθέμενα οστά κάποιας υποτιθέμενης αγίας Βαρβάρας, όπως προσπαθεί να μας κοροϊδέψει ο κ.Τσίπρας. Ο Περικλής και ο Θουκυδίδης στον «Επιτάφιο» μας έμαθαν από μαθητές που ήμασταν, πως ο λαός υπερασπίζεται την πατρίδα όταν αυτή εφαρμόζει την ισονομία και έχει πολίτευμα που αξίζει να το υπερασπιστείς.
Μέσα στην παραζάλη της η κυβέρνηση έφερε υποτίθεται και το θέμα του πολύπαθου εκλογικού νόμου. Κατάργηση του καλπονοθευτικού μπόνους υποσχέθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, την ίδια ημέρα τη διέψευσε ο κ.Βούτσης συνδέοντας την όποια αλλαγή του εκλογικού νόμου με συνταγματική μεταρρύθμιση, δηλαδή στην ουσία παραπέμποντας το θέμα στο μακρινό και άδηλο μέλλον, δια της απατηλής μεθόδου του στρίβειν δια της πλειοδοσίας της συνταγματικής κατοχύρωσης. Η μακροχρόνια κλασσική καιροσκοπική παλαιοκομματική στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα τόσο εμβληματικό για την Αριστερά ηθικής και δημοκρατικής τάξης ζήτημα  και  η συναφής προσχηματική κοροϊδία, καθώς και οι αλλεπάλληλες συγκυριακές παλινωδίες, δείχνουν πόσο ψεύτικες είναι οι πλειοδοσίες για «άμεση Δημοκρατία», όπως άλλωστε έδειξε και το ψευδεπίγραφο και πλαστό δημοψήφισμα. Η ψήφιση της απλής αναλογικής με πάνω από 200 ψήφους τώρα (θα την καταψήφιζαν μόνο οι βουλευτές της ΝΔ), εκτός του ότι θα ήταν ένα μεγάλο θεσμικό βήμα προς τα εμπρός, θα επέτρεπε την άμεση εφαρμογή της και θα έδινε μια διέξοδο στην απόλυτη αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αυτοδύναμος, όχι μόνο λόγω αριθμού βουλευτών μικρότερου των 151, αλλά λόγω εγγενούς ανικανότητας ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών. Θα έδιναν έτσι οι εκλογές του Σεπτέμβρη μια συναινετική κυβερνητική λύση πανεθνικής προσπάθειας ή μιας ευρύτερης κεντροαριστερής συσπείρωσης. Είναι όμως αδύνατο να αποδεχθούν οι κακομαθημένοι αργόμισθοι-υψηλόμισθοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως περίπου 50 από αυτούς θα χάσουν τα προνόμια των εδρών τους και το κόμμα τους την αποκλειστικότητα του γκουβέρνου. Ακόμη και ο ευσεβέστατος μαοϊκός Κοδέλας, δεν λέει να υποβάλει την παραίτηση που με τόσο θόρυβο προανήγγειλε, ίσως για να μην χάσει την ευκαιρία να παρακάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον τοπικό  χρυσαυγίτη βουλευτή.
Ταυτόχρονα οι Παππάς πατήρ και υιός (ο πρώτος προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κ.Ο. του κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο), ήλθαν σε σύγκρουση με την μαινόμενη, ανήλικη μέχρι προχτές, νιόπαντρη σύζυγο του ναύτη που χυδαιολογεί στο twitter, η οποία έχει καταλάβει τη Βουλή Η ΖΩΗ ΚΑΛΕ.......) και διεκδικεί ισοβιότητα για την επιδοματούχο μαμά της, (Μανδάμ Αλεξίου)...παρεμποδίζοντας τις αναγκαίες εξελίξεις στο ΕΣΡ, που ίσως δρομολογήσουν επιτέλους την έναρξη της επιβολής κάποιας νομιμότητας στο ανέκαθεν θολό και ύποπτο τηλεοπτικό τοπίο, αν δεχθούμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, που αδράνησε περιέργως για 7 μήνες, έχει εδώ καλές προθέσεις και δεν θέλει απλά να εκβιάσει τους καναλάρχες. Θέλω να πιστεύω πως είναι έτσι και πως δεν πρόκειται για καυγά ισχυρών κομματικά οικογενειών, που πιστεύουν με φανατισμό στην αξιοκρατία και απεχθάνονται το νε(‘ο’)ποτισμό.
Είναι τεράστιο δυστύχημα πως το παλιό φθαρμένο πολιτικό σύστημα διαδέχτηκε ένα ολότελα ανίκανο, βολονταριστικό και αποπροσανατόλιστο, που δεν μπορεί ούτε να κρατήσει τα προσχήματα. Τίποτα καλό δεν προμηνύεται για τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου