Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ... 38-40 ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ!
zesti

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Η ορατότητα το πρωί κατά τόπους θα είναι περιορισμένη στο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς.
Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι καλός αλλά αναμένονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς και κατά τόπους 37 βαθμούς.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος αλλά αναμένονται νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγεμα στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 ενώ στην Κρήτη θα φτάσει κατά τόπους τους 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου