Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΙΔΕΙΣ ΝΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί γιορταζουν την αποκατάσταση της...δημοκρατίας! Ποιας δημοκρατίας, αυτήν πουν έκαναν σαν τη μούρη τους; 

Παυλόπουλος: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων
ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΒΟΓΓΑΕΙ!

ΚΟΤΣΑΝΑ 1η: ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ : ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ...(Ναί στον ύψος των μπατζακίων τους, οι ξεβράκωτοι)

ΚΟΤΣΑΝΑ 2η :Ο Τσίπρας το χαβά του: "Η ξενοκίνητη χούντα ..." είπε . Τι λες μωρέ αριστερό στουρνάρι; Ανιστόρητε. Η χούντα του Παπαδόπουλου ήταν MADE IN GREECE... Αν εννοείς τους Αμερικάνους , αυτοί πιάστηκαν πρώτοι στον ύπνο.. γι αυτό χολωμένοι επί δύο χρόνια αρνιόντουσαν να τοποθετήσουν πρεσβευτή τους στην Αθήνα... Ξενοκίνητο, ναί ήταν το πραξικόπημα στην Κύπρο με τον μαλάκα Ιωαννίδη, όστις και έρριξε το Παπαδόπουλο-Μαρκεζίνη...
 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
"Ό,τι διαφορές και αν υπάρχουν αποδείξατε όλο αυτό το διάστημα ότι αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων. Και αυτό είναι... 
κάτι το οποίο το γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός" υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΠροκόπης Παυλόπουλοςυποδεχόμενος σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο τους Πολιτικούς Αρχηγούς με την ευκαιρία της 41ης Επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 
Μάλιστα, ο Πρόεδρος παρατήρησε ότι "αυτό σηματοδοτεί τη μεγάλη πορεία του τόπου, αυτή την δύσκολη πορεία" και πρόσθεσε ότι "αυτό άλλαξε την εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και στο εξωτερικό".Κλείνοντας, ο κ. Παυλόπουλο ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά για την ημέρα και τόνισε ότι "αυτή η συνάντησή μας τιμά και την ημέρα, αλλά έχει και τον συμβολισμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας".
Η συνάντηση, που γίνεται τυπικά με την ευκαιρία της 41ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Μάλιστα, η απουσία τήρησης πρακτικών προσφέρει τη δυνατότητα μιας ειλικρινούς συζήτησης όλων των αρχηγών.
Λίγα λεπτά πριν τις δύο το μεσημέρι προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Παυλόπουλος: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, που έφτασε πρώτος, στις δηλώσεις του υποβάθμισε την συνάντηση σε μία εκδήλωση «αποκλειστικά» για την επέτειο. «Όπως γνωρίζετε ο γενικός γραμματέας του κόμματός μας, ο σύντροφος Δημήτρης Κουτσούμπας, βρίσκεται σε προγραμματισμένη περιοδεία στη Σύρο. Εκπροσωπώ το ΚΚΕ στη συμβολική εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποκλειστικά για την 41η επέτειο αποκατάστασης της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας», είπε στους δημοσιογράφους.
Παυλόπουλος: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων
Στο τραπέζι φλέγοντα ζητήματα
Ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τη διαδρομή μέχρι την επίτευξη της συμφωνίας, τη στάση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, που βάζει πλάτη μέσω των βουλευτών της ψηφίζοντας τα προαπαιτούμενα, αλλά και για την επιλογή των πρόωρων εκλογών, που όπως όλα δείχνουν εξετάζει σοβαρά το Μέγαρο Μαξίμου.
Παυλόπουλος: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων
Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να αποδεχθεί αλλαγή του εκλογικού νόμου προ της προσφυγής στις πρόωρες κάλπες, παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο επί χρόνια για την ανάγκη υιοθέτησης της απλής αναλογικής.
Παυλόπουλος: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων
Επίσης διά της κυβερνητικής εκπροσώπου χθες ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού με τον ίδιο πρωθυπουργό.
Οι πληροφορίες άλλωστε επιμένουν ότι ο κ. Τσίπρας, ο οποίος υπογράμμισε προχθές με την ομιλία του στη Βουλή τη δημοσκοπική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα επιδιώξει να συγκροτήσει τη λίστα χωρίς τους διαφωνούντες και να διευρύνει την επιρροή του κόμματός του προς τους συμμάχους της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου