Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΣΚΑΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Ηράκλειο: Χαμός με Γερμανούς τουρίστες στο αρχαιολογικό μουσείο - Η ατάκα και η συμβουλή που άναψε τα αίματα!ση

Ηράκλειο: Χαμός με Γερμανούς τουρίστες στο αρχαιολογικό μουσείο - Η ατάκα και η συμβουλή που άναψε τα αίματα!


ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ -ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ!

Η περίπτωση του Γερμανού τουρίστα ξεπέρασε τα όρια και άφησε άφωνους εργαζόμενους στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου...

Ήταν πρωί της περασμένης εβδομάδας και το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου ήταν γεμάτο απο κόσμο. 

Μην αφήνετε τους 


δολοφόνους μας να 

σας κουνιουνται! 

ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ 

αυτοστιγμής!

Μια οικoγένεια Γερμανών επισκέπτεται τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς. Κάποια στιγμή ο πατέρας της οικογένειας πλησιάζει μια φύλακα του μουσείου και με σοβαρό ύφος της λέει «να προσέχεις τα αρχαία γιατι μας ανήκουν και θέλουμε να τα αξιοποιήσουμε».
Η φύλακας έμεινε… κάγκελο. Τον αιφνιδιασμό της ακολούθησε ο εκνευρισμός αλλά ο υπηρεσιακός κανονισμός δεν της επέτρεπε να απαντήσει στον τουρίστα. Κατα τ” άλλα, η πλειοψηφία των Γερμανών τουριστών αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε πολιτική ή οικονομική συζήτηση και περιορίζεται σε ερωτήσεις ιστορικού και αρχαιολογικού περιεχομένου.


Ρόδος: Σφαλιάρες σε τουρίστες που αρνήθηκαν να πληρώσουν - ''Μας χρωστάτε χρήματα και συνεπώς όλα εδώ μας ανήκουν''!

Πριν από λίγες μέρες ανάλογα επεισόδια έγιναν σε αρχαιολογικό χώρο και σε εστιατόριο της Ρόδου. Στην πρώτη περίπτωση Γάλλοι τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο, τονίζοντας πως η Ελλάδα χρωστάει χρήματα στη δική τους χώρα που μας δανείζει και... συνεπώς όλα τους ανήκουν και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αμέσως τα αίματα άναψαν για τα καλά αφού τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και άλλοι Ελληνες που βρίσκονταν εκεί αντέδρασαν έντονα, με κάποιους να χειροδικούν.

Στο εστιατόριο, μια παρέα Γερμανών έφαγε και κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης τους είδε να σηκώνονται για να φύγουν. Όταν τους είπε πως δεν έχουν πληρώσει, εκείνοι απάντησαν όπως οι Γάλλοι στον αρχαιολογικό χώρο της Λίνδου.

Σε αυτή την περίπτωση πάντως, οι Γερμανοί τουρίστες συμμορφώθηκαν και δέχτηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό, χωρίς να δώσουν συνέχεια στο επεισόδιο.

Πηγή: inotos.grcandianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου