Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ- EUROGROUP...

ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΝ ΤΟ... ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ! Το υπογράφει ένας μοναδικός -ΡΕΠΟΡΤΕΡ... ο ΑΠ.ΒΡΑΧ... -καμιά σχέση με τους σημερινούς Ρεπόρτερ- τραχανάδες, όπως ξέρετε!

Υποσημείωση: Το άρθρο αυτό του ΑΠ.ΒΡΑΧ μόλις δημοσιεύτηκε χθες 21/2 ..αναπαράχθηκε αγρίως ..Μάλιστα δε κάποιοι αφού πήραν τα βασικά του στοιχεία προχώρησαν και σε δικές τους, επίσης ενδιαφέρουσες δημιουργίες

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΖΩΟ-ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ...ΣΟΪΜΠΛΕ... ΖΟ(Ϊ)ΜΠΙ-ΜΠΛΕ- ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ... ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ! ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΛΕΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΚΙ ΑΡΠΑΓΕΣ!  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ...ώστε να μην αγοράζετε γερμανικά προϊόντα;
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ! ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ- ΓΑΛΛΟΥΣ ...κι άλλους αρχαιοκλέφτες!..ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ...ΛΌΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ...ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΟϊΜΠΛΕ ΝΑ ΑΝΑΜHΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...



ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΝΑΥΑΡΧΕ..
Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ
ΣΕΝΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ!...
ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΕΒΑΣΤΙΚΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ!
ΜΑ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;
Εθνικός Ηγέτης ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ! 

Δήλωσε ο Σόϊμπλε,μόλις πριν από λίγο ...πως " πρέπει οι ΄Ελληνες να αναλογιστούν τώρα ...τι ψήφισαν!". Ο μισελλινισμός αλλά και ο ατελεύτητος φασισμός (Ναζισμός) του εν λόγω υποκειμένου του Βερολίνου είναι συνεχής κι άκρατος...και διαπιστωμένος!

Καλώς ή κακώς οί Έλληνες όθρωσαν , δια του Τσίπρα του ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ, στις αρπαχτικές διαθέσεις των οικονομικών δολοφόνων-δανειστών μας!

Είπαμε ένα τεράστιο ΟΧΙ μέσα στα τόσα χρόνια της καταχνιάς μας! Βρέθηκε αυτό το ομορφόπαιδο κι ξέρασε με πάθος τους καημούς των Ελλήνων... των Πανελλήνων... που
αυθόρμητα στηρίζουν αυτόν τον νέο άνθρωπο, χωρίς φυσικά να συντάσσονται με τα χαζοπολιτικά ιδεολογήματά του κόμματός του. Διότι αυτοί που τον ψήφισαν δεν είναι αριστεροφραγκοι... αλλά κυρίως Κεντροδεξιοί και ελευθεροφρονούντες οι οποίοι, εν αγανακτήσει, αποφάσισαν να εμπιστευτούν αυτόν τον νεανία ...εκ του πουθενά, πλην όμως με το καθαρό πρόσωπο! 


Και ξάφνου ο Αλέξης Τσίπρας μεταβλήθηκε σε Εθνικό ηγέτη συντριπτικής αποδοχής από τους απλούς Πανέλληνες. Ας κατανοήσει την "εθνικότητα" του που ο αγνός ελληνικός λαός του προσδίδει και μη διανοηθεί να την μεταφράσει κομματικά!..αριστερίστικά.

Η καμπάνα για την πατρίδα Ελλάδα χτυπάει πια στο όνομά του.Είχε την τόλμη να πολεμήσει με τα δικά του ΟΧι, όταν οι προηγηθέντες ολετήρες πρωθυπουργοί- τσανάκια των διεθνών τραπεζιτών προσέφεραν γήν και ύδωρ σε οικονομικούς δολοφόνους -κατακτητές της Ελλάδας! Γερμαναράδες -Σόρος κι άλλα αρπαχτικά -τυχοδιωκτικά δίποδα!
Τους θυμίζουμε: Παπαδήμος-Γ.Παπανδρέου-Χαρδούβελης-Παπακωνσταντίνου-Σαμαράς-Βενιζέλος-κι άλλοι πρακτορίσκοι του διεθνούς κεφαλαίου, όπως ο σημερινός Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Στουρνάρας και το αυτό της Χάϊδως. 

Ενώ είχαν τη δυνατότητα να πούνε το ΟΧΙ από την έναρξη της κρίσης ..ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΒΡΑΚΙΑ! Ο Τσίπρας όμως μέσα σε ελάχιστες μέρες... έκανε την υφήλιο να παραμιλάει...Διότι αν κουνούσε το δαχτυλάκι του... η παγκόσμια..τάξη οικονομίας... θα πάθαιναν-ΟΛΟΙ- ΝΤΑΡΑΚΟΥΛΟΥΜ... Και τελικά τα τσογλάνια του Βερολίνου (ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ) ..που παρακουνιούνται... με απύθμενο θράσος κατά των Ευρωπαϊκών λαών που σταθερά επιδιώκουν να ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ! ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Οι γκάνγκστερς Γερμανοί!. ΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ..φορτωμένοι με το αίμα ΔΥΟ(2) ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ!

ΤΣΙΠΡΑ ...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Οι πανέλληνες είναι μαζί σου!


ΧΘΕΣ ...Έγινε μια συμφωνία  Ελλάδας και δανειστών EUROGROUP κι άλλα ...Δεν είναι του πεταμού προς το παρόν. Δεν είναι και προς το ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!
Εκείνο όμως που πρέπει να παρατηρήσει κάποιος ορθοφρονών είναι ότι η Ελλάς του Τσίπρα επιζητούσε μια ανάσα για να διαχειριστεί να του οίκου της! Την πήρε..έστω και κολοβά.Το θέμα είναι ότι δόθηκε μια μάχη.. Το θέμα είναι ότι για πολλά χρόνια κι όχι μόνον στα τελευταία 6 της κρίσης, για πρώτη φορά η Ελλάς εμφανίζεται να λέει ΟΧΙ...μετά τον ΜΕΤΑΞΑ!

Ευχόμαστε ο Τσίπρας να καταλάβει τους ήχους της καμπάνας που ηχεί για λογαριασμό του!
--Τέρμα πια οι προδοσίες στον τόπο αυτό! Οι Πανέλληνες θα αγριέψουν... έτοιμοι να σκάσουν, είναι...Το απέδειξαν ψηφίζοντας Τσίπρα κι όχι φυσικά τον αχταρμά της δήθεν αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ! 

ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ..είναι, ΝΑΙ.. είμαστε ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Στον Τσίπρα έλαχε να σηκώσει αυτό το ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ!
Θα είμαστε δίπλα του. Λίγο πάνω-λιγο κάτω ...δεν τα πάει κακά έως τώρα...
Ποιός ξέρει τι θα γίνει μέσα στο 4/άμηνο που συμφώνησε;
...Ίσως τότε   οι χεσμένοι του ναζιστικού Βερολίνου σοβαρευτούν- επιστημονικά δεν προβλέπεται- και τάχα μου-λένε-πρόσφεραν 4/μηνο χρόνο στην Ελλάδα... ανάσας. 
Από την 1ης Ιουλίου 2015 θα δούμε τη μούρη τους... Θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνουν να περισώσουν τις κλεψιές τους σε βάρος άλλων λαών... Θα δούμε τις τύχες και της MERCEDES, B.M.W, και της πουτανέσκας SIEMENS  κ.λ.π   

ΑΠ.ΒΡΑΧ


ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
Δεν χρειάζεται να μπείτε στις χαρές του αερομοντελισμού ψάχνοντας στα τυφλά.
Η Ένωση Αερομοντελιστών Ελλάδοςδιοργανώνει σεμινάρια Δωρεάν για όλους τους αρχάριους…
Κάθε Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή …πετάμε σε διάφορα μοντελλοδρόμια της Αττικής..
Ελάτε κι εσείς…με τα παιδιά σας, με όλη την οικογένειά σας,  Είναι μια εκδρομούλα με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις…..
Μαθαίνετε τα μυστικά του αερομιτελισμού και ταυτόχρονα δίπλα σε κάποιο ταβερνάκι περνάτε το υπόλοιπο της ημέρας σας…κεφάτα…
Τα προγράμματα Σεμιναρίων, η τοποθεσία καθορίζονται αναλόγως των καιρικών συνθηκών.
Δηλώστε συμμετοχή στο 6932215706
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου