Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΡΘΡΩΝΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ!

ΝΕΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!-ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ Ο "ΛΑΟΣ";_


Εμείς λόγω φιλίας και κυρίως λόγω των ελληνοκενρικών του ιδεολογημάτων υπεραμυνθήκαμε της υπερψήφισης της υποψηφιόητας του. (Και κατά παράβαση της αστείας δημοσιογραφικής δεοντολογίας , εμείς ΜΟΝΟΙ βγήκαμε ευθέως και συστήσαμε την υπερψήφισή του!

 Φεύ για δεύτερη φορά ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπιασε πάτο.
ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ! Και να σκεφθεί κανείς ότι πριν από μερικά χρόνια ήταν ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής της χώρας!


Δεν είναι μυστήριο. Η καταπόντιση του οφείλεται σε ενδογενείς αδυναμίες του...΄Ισως και στην ξεροκεφαλιά του! Ο ίδιος μπορεί να λέει ό,τι θέλει για την πτώση του, που την αποδίδει σε ξένους παράγοντες και σκοτεινές δυνάμεις...σε σαμποτάζ κ.λ.π. Ναι δεν τις αποκλείουμε κι αυτές τις εκδοχές μια και ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει ενοχλήσει σοβαρά κυρίως ξένους παράγοντες (Αμερικανοσιωνιστικούς).
΄Ομως , κατά τις δικές μας εκτιμήσεις το όλο στόρυ της δεύτερης αυτής αποτυχίας  του ονειροπόλου αυτού πολιτικού οφείλεται σε κούραση...Μετά την εγχείριση του,έδειχνε ολοφάνερα κουρασμένος και σαν εικόνα και στο λόγο που εξέπεμπε.. Ακολούθησε τις παλαιές του συνταγές , αναμασώντας πρωτοβουλίες του σε Ευρωβουλή και τη Βουλή των Ελλήνων...χωρίς στη νέα χυεσινή αναμέτρηση να είναι σε θέση να καταθέσει κάτι πιο νέο πιο επαναστατικό. Αντίθετα καθ΄όλη την προεκλογική περίοδο σιωπούμε περιέργως, χωρίς να 
είναι σε θέση να αρθρώσει έναν κομβικό πολιτικό λόγο... Τα άφηνε όλα ..να έρθουν κι όπως πάνε...΄Αχρωμος κι άοσμος πολιτικά ..βασικά απέραντα κουρασμένος. Κρίμα!
΄Ετσι δεν είναι λίγοι αυτοί, που θεωρούν ότι το ΛΑΟΣ..μάλλον τερμάτισε την εί ελλαδικής ΓΗΣ την παρουσία του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου