Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ...ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ -ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ      

Πολλοί φίλοι ή και τακτικοί συνεργάτες,... μας γράφουν. Μερικά κείμενα τους δεν εντάσσονται στην ειδησεογραφία, αν και εμπνέονται από την επικαιρότητα. Επειδή είναι ζουμερές σκέψεις δεν μας πάει να τις αγνοήσουμε.. Σας δίνουμε μερικές από αυτές σήμερα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Από τη Ράνια Λιάγκα  

Μας" ανεβάζει "να βλέπουμε νέους ανθρώπους στα έδρανα του Ελληνικού
Κοινοβουλίου☆★☆★☆★
Μας "ανεβάζει" ακόμα περισσότερο όταν αυτοί οι νέοι άνθρωποι έχουν ήδη χτίσει την επαγγελματική τους καριέρα και δεν ευελπιστούν να " φτιαχτούν" από την πολιτική☆★☆★☆★☆
Μας"ανεβάζει" επίσης σαν λαό ότι οι νέοι πολιτικοί ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ
ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ☆★☆★☆★☆★☆★☆
Μας "ανέβάζει" που ενώ έχουν εκπληκτικό πολιτικό λόγο δεν προσβάλλουν τους συνομιλητές τους και δεν ουρλιάζουν στα πάνελ των εκπομπών☆★☆☆★☆★☆☆★☆★
Μας "ανέβασε" για όλους αυτούς τους λόγους ο Θάνος Πλεύρης σήμερα στην " πρωινή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" του ΑΛΦΑ . Η παρουσία του είναι εξερετική !!!!

Καλωσήρθες στο πολιτικό προσκήνιο κ. Πλεύρη ☆★☆★☆★☆★☆

ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ…
Από τον Γιώργο Μπαλονίδη
Βρέ αδερφέ αυτά τά παιδιά πού καταστρέφουν τά δημόσια εκπαιδευτήρια και κτίρια είναι τόσο ? πού δεν καταλαβαίνουν,ότι,αυτοί οί αδιάφοροι πολιτικοί θα φορολογήσουν τους γονείς τους,θα πάρουν και τις προμήθειές από τους εργολάβους.

Μά είναι αλήθεια τόσο παιδιά ενώ έχουν περάσει 41 χρονια ,τι το πιο απλό,αφού μετά τόσα χρόνια ,με σοβαρότητα να συγκεντρωθούν,είς έναν χώρον να συζητήσουν την αιτίαν των γεγονότων,να εκδόσουν ένα ψήφισμα και όμορφα και ησυχα να γυρίσουν σπίτια τραγουδώντας και γελώντας,απλά πράγματα.(Ουδείς αστυνομικός η ταραξίας είς την ειρηνικήν τάυτην συγκέντρωση.)
Με αφορμή τά ανωτέρω,οί παρελάσεις είναι τροφή ευτυχίας διά΄τον ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ,άρα, ΟΧΙ ΚΑΓΚΕΛΑ,ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΧΟΙΝΙ κατά μήκος των πεζοδρομίων διά να απλώνονται οί γονείς να χειροκροτούν τά παιδιά τους.

Είς τάς εξέδρας τιμώμενα πρόσωπα είναι: ΕΝΟΠΛΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ,και φυσικά το τιμώμενο πολιτικό πρόσωπο,θα μού πείς ότι ξέχασα του πολιτικούς ηγέτας, οχι ,αυτοί θα είναι μπροστά και κάτω από την εξέδρα διά να είναι κοντά είς τους ψηφοφόρους και να συμμετέχουν είς το χειροκρότημα των γονέων,ακόμη δε από κάποιους διαμαρτυρόμενους οί οποίοι θα έχουν ραντεβου με επιτροπές τους,να λάβουν άμεσα απαντήσεις.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.
Χαιρετώ Γιώργος

Ο ΤΖΕΦΡΥ…ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ!

Ρε, φίλε, άκουσες τι δήλωσε ό JEFRY,πώς μόλις γίνει πρωθυπουργός θα αποδείξει ,ότι λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ,
Δηλαδή,ούτε έχει κατά νού να ομολογήσει τις κομπίνες του,αφού λεφτά υπάρχουν γιατί αρπαξε τά δικά μου ?
***Ειπαμε να βάζης και το προωθημένο μήνυμα για μπαίνει στο νόημα ό αναγνώστης. ( Σημείωση δική μας: Τι εννοεί ο ποιητής εδώ;Μας κάνει υποδείξεις; Θου Κύριε… Εμείς είμαστε πάντα κατανοητοί στους αναγνώστες μας… Πουλάμε βαρύ γλυκούς,έως σκέτους καφέδες..Ποτέ γλυκύβραστους με φούσκες…)

Τώρα εάν ή επιχείρηση ΒΟΥΛΗ δεν δηλώσει πτώχευσή και δεν μειώσει το προσωπικό της, δηλ.οί 300 βολευταί να γίνουν 100 βολευταί ,τότε να γεμίζουν,επί ένα έτος,έναν ΚΟΥΜΠΑΡΑ με δόση 500εμηνιαίως,και είς το τελος του έτους να τά διαθέτουν είς ένα ΙΔΡΥΜΑ αφού τά τοποθετήσουν σε μία σειρά πρωτεραιότητος,για να δείξουν ότι συμπάσχουν με τον λαόν τους.
Και ό πρόεδρος της Δημοκρατίας ,μετα την παρέλαση ,δήλωσε,(γνωρίζω ότι υποφέρουμαι,αλλα θα το ξεπεράσουμε)κατάλαβες έβαλε και τον εαυτόν του ότι υποφέρει.????
Την κόρη του Παπά ,την είδεεεες,πήρε λέει το στέμμα ομορφιάς,και παρουσιασθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ,,,ακουσον,,,,Φορόντας γυαλιστερό φόρεμα ,εχοντας τυπωμένο το πρόσωπο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ,ΣΤΑ ΟΠΊΣΘΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ κάτω μέρος. ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΈ ΜΟΥ. Συγχώρεσε Παναγία μου τον Αμαρτωλό.}



Αυτά,     Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου