Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

NA ΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ..ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ!

ENAΣ ΝΤΡΑΜΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΜΟΛΙΣ 14 ΕΤΩΝ... ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ!
Και οι δικές μας ...συγκλονιστικές διαπιστώσεις!
Πως κάποια ..τζίνια στου Ψυρρή εκμεταλεύονται ταλαντούχους καλλιτέχνες!


Ο "ΠΑΝΟΣ" ,μόλις 14 ετών, είναι ίσως από τους πιο δυνατούς ντράμερς τουλάχιστον στην περιοχή Αττικής....που σαρώνει με τον δυναμισμό του όπου κι αν εμφανίζετε... σε συναυλίες, σε στέκια, σε εκδηλώσεις... έστω κι αν είναι ακόμη μαθητάκος του Γυμνασίου. ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Δεν ξέρουμε πολλά για το παιδί αυτό και διότι ο ίδιος...δεν το επιθυμεί και μάλιστα μας απαγόρευσε να δημοσιοποιήσουμε τη φωτογραφία του... Σας...παρακαλώ δεν το επιθυμώ" είπε  ο νεανίας!
--ΚΑΛΕ...ΜΠΡΙΤΣ!

Πλην όμως εμείς, κυνηγοί ιδιαιτεροτήτων και  σπανίων ταλέντων, ασεβούμε προς τη βούληση του αξιολογότατου  ΝΤΡΑΜΕΡ ΠΑΝΟΥ- και να μας συμπαθάει- διότι πολύ απλά ΕΜΕΙΣ δεν κρύβουμε τα ταλέντα, δεν τα θάβουμε , αλλά τα αναδεικνύουμε!


Ο ΠΑΝΟΣ, αυτός ο πιτσιρικάς είναι μέλος του δυνατού συγκροτήματος ONE FOR THE ROAD,  που έλκει την καταγωγή από τον Χολαργό! Αν και ροκάδες ή περίπου έτσι και αγγλιστί τραγουδώντες, αξιοσημείωτο είναι ότι τα τραγούδια τους είναι γραμμένα από τους ίδιους...Ε, μέσα στο ρεπορτόριο τους υπάρχουν και κάποια ξενικά ..έτσι ως τσόντα! Αλλά σε όλα ο ΝΤΡΑΜΕΡ ΠΑΝΟΣ ..δίνει ρέστα. Ξεσηκώνει τον κόσμο!  Όχι δεν είμαστε φίλοι αυτής της ΑΦΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, αλλά υπάρχει ... Και ...Αυτό εμείς επισημάναμε! 
Ο Ταλαντούχος εκπληκτικός αυτός ντράμερ δεν θέλησε να μας δώσει άλλα στοιχεία του...
Πάντως την ερχόμενη Κυριακή μάθαμε ότι διαγωνίζεται στου Ψυρρή στο γνωστό GHOST HOUSE ( Οδός Λεπενιώτη, κάπως έτσι- μεταξύ στάσης Μοναστηρακίου και Θησείου , αλλά προς τη δεξιά μεριά., καθώς πάτε από την Ερμού προς Θησείο!
Επειδή εμείς τα λέμε όλα, σημειώνουμε : Προσέξτε πως λειτουργεί το GHOST HOUSE στο Ψυρρή!

***Σαν χώρος εκδηλώσεων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΟ!
Διοργανώνει όμως και εκδηλώσεις με νεανικά συγκροτήματα με το εξής κόλπο:... Τάχατες μου διαγωνιστικά... που όμως στην βράβευση των συγκροτημάτων που εμφανίζονται  στις εκδηλώσεις αυτές δεν υπάρχει ...ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ... βράβευσης! 
Τα μουσικά συγκροτήματα ...ψηφίζονται από τους όσους -μπορεί να κουβαλήσει το όποιο συγκρότημα με ταρίφα 5 ευρώ κατά κεφαλή... 
Άρα ποιό μουσικό σύνολο θα βγεί ΠΡΩΤΟ; Αυτό που θα φέρει περισσότερα φιλαράκια:
Άρα το γκρούπ ΟΝΕ FOR THE ROAD..,΄που ανηκει ο ΝΤΡΑΜΕΡ ΠΑΝΟΣ, .πάει στράφι αν δεν ...πάει πελατεία οπαδών του... για για το ψηφίσουν!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Θλιβερή ιστορία καραγκιόζηδων επαγγελματιών που ποντάρουν στην αγνή μουσική  ταλαντούχα νεολαία μας ... για δικό τους Κέρδος και τα ταλαντούχα παιδάκια τύπου ΝΤΡΑΜΕΡ ΠΑΝΟΥ... δεν παίρνουν ούτε δραχμή ... Τα δίνουν όλα σε τάλαντο και ψυχαγωγία, δήθεν ...διαγωνιζόμενα,! Όλα στημένα... για τα κερδίζει το ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ( GHOST HOUSE)...

Επειδή Μίστερ ΠΑΝΟΣ , σας είδαμε κι απολαύσαμε όντως την παρουσία σας στον τεκέ αυτόν... Παρά τις απαγορεύσεις σου κύρ- Πάνο και φιλαράκο, συνιστούμε να ΜΗΝ πάτε την ερχόμενη Κυριακή... για να παίξετε για να κεδροφορεί από τα τάλαντά σας αυτος ο τεκές...
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ! Δεν αξίζει τα τάλαντά σας να τα εκμεταλεύονται κοινοί καραγκιόζηδες!

Αυτά και αν θες βρίσε μας.... που δεν το περιμένουμε... διότι ως νέος είσαι Ευγενής...
Αλλά φίλε Πάνο, δεν περιμέναμε ότι υπάρχουν ΤΟΣΟΙ τσόγλανοι, που τάχα μου κάνουν διαγωνισμούς της πλάκας μεταξύ μουσικών συγκροτημάτων, να μαζεύουν παραδάκι κι εσάς ..που δημιουργείται το μουσικό θέαμα ... να μην σας δίδουν ούτε ...γκαζόζα!
Αυτά... Φίλε Πάνο... νομίζω ότι καταλαβαίνεις...  

  
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου