Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ! ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ...ΕΥΣΧΉΜΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ... ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ... ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΛΑΒΕ ΠΌΣΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ -για να ζήσουν αυτοί- ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΣΕΝΑ για να αρπάξουν τον ιδρώτα και την προσπάθεια σου να επιζήσεις επι γής;


ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ...ΚΟΒΕΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ! 800 € ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!



ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ (ΗΝΑ)
Φαίνεται πως έχουν λάβει εντολές να ξεσκίσουν με πρόστιμα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να τις οδηγήσουν στην εξαθλίωση και να τις βάλουν λουκέτο! 

ΣΧΕΔΙΟ ΨΥΧΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ... ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ: ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ τσόγλανος που το παίζει Δημόσιος υπάλληλος....
Και μην μας κουνηθεί καμιά κρατική πουτανίτσα, έτσι; Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο κρατικός υπάλληλος, από το χωροφύλακα της γειτονιάς σας, ο δικαστής σου,  μέχρι τον φοροεισπράκτορα ΟΛΟΙ τους δουλεύουν για το αφεντικό Κράτος ... ' Αρα όταν αυτό επιδίδεται σε ληστείες... θαρρεί αυτός ο δημόσιος υπάλληλος πως δα,  δεν είναι συνένοχος στην ληστεία; Οι μισοί  Έλληνες -κρατικοί- ληστεύουν τους άλλους, μισούς ΄Ελληνες εργαζόμενους και δημιουργικούς της ιδιωτικής πρωτοβουλίας... Ποιός τους ταϊζει για να παίζουν αυτόν τον κακάσχημο πικρό- ρόλο...να χτυπάνε δηλαδή τον ανθρωπάκο που τους ταϊζει; 


Κάνουν λένε το καθήκον τους! Ποιό καθήκον, ωρέ καθίκια; Ενώ βλέπεις την ληστεία, την αδικία εσύ μιλάς για το καθήκον σου;.. Και θα φύγεις από την Υπηρεσία...ευδοκίμως και με αναπαμμένη συνείδηση; Κούνια που σε κούναγε! Είσαι εσαεί συνένοχος στα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος σε βάρος του λαού. Διότι ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ είσαι ο εκτελεστής, ο ψυχρός ΔΗΜΙΟΣ!..Για το ...ψωμάκι των παιδιών σου φυσικά! Έτσι δεν είναι ρε μαγκάκι...Κρατικέ, Πραιτωριανέ; 
_______________________Δείτε την είδηση, που δανειζόμαστε από τον  αξιόλογο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ :

Το ΣΔΟΕ αντί να βρίσκεται καθημερινά στις μεγάλες ΑΕ και στους μπαταχτσήδες που οδήγησαν μια ώρα αρχύτερα τη χώρα στην οικονομική κόλαση, φυλάει καραούλι έξω από μπακάλικα, τα κομμωτήρια και κάθε μικρομεσαία επιχείρηση, για να δει μηπως δεν κόβουν αποδείξεις! Έτσι και...τσακώσει τον πελάτη χωρίς απόδειξη, οι ράμπο του ΣΔΟΕ ορμούν μέσα στην επιχείρηση και κόβουν εξοντωτικό πρόστιμο! 
Σήμερα το μεσημέρι ένα μικρό κατάστημα στον Χολαργό δέχτηκε πρόστιμο 800 € επειδή δεν έκοψε απόδειξη αξίας 15 €!!! 
Ο κάθε μικρομεσαίος που δέχεται τον ένα φόρο μετά τον άλλον, με φορολόγηση από το πρώτο ευρώ και χωρίς κανένα αφορολόγητο, με το τέλος επιτηδεύματος στα 650 € αλλά και με τον ΟΑΕΕ να τον κυνηγάει κάθε δίμηνο, μαζί με το ενοίκιο, τη ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, πετιέται στον καιάδα από το ΣΔΟΕ, με πρόστιμο 800 €!!! 
Ρε παλληκάρια της πάταξης του οικονομικού εγκλήματος, πάτε να κόψετε πρόστιμα στους μεγαλοκαρχαρίες! Ποιο είναι το δικό σας φιλότιμο; Πόσο καλά αισθάνεστε όταν βάζετε 800 € πρόστιμο στον ψιλικατζή της γειτονιάς; Αυτός έκλεψε το κράτος κι αυτός φταίει για το χρέος της χώρας; ΠΗΓΗ: 
http://indobserver.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου