Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ....

ΚΥΡΙΕ ...ΤΡΑΓΚΑ ... ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ...( είσαι αρκετά ξύπνιος) .Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΘΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ... ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!



ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΕ... ΒΑΛΤΗΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!! ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΊΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ..ΥΠΟΧΡΕΏΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ... ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ...παραδάκι... είτε πάνε οι Κωλοαμερικανοσιωτνιστές... στη ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ...  στη Σερβία, είτε αυτή τη στιγμή  στη ΡΩΣΙΑ! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΕ... ΑΛΛΆ ΜΗΝ παραμιλάς! 

Αυτή τη στιγμή από ραδιόφωνο του  REAL FM...παραμιλάει υπέρ του πολλαπλώς εγκληματικού ΝΑΤΟ, που ειναι σκεύασμα του Αμερικανικού σιωνισμού... σε τέτοιο βαθμό... ώστε να υποχρεώνει τα μέλη του ΝΑΤΟ... να πληρώνουν τζερεμέδες που σκέπτονται στην Εβραιοκραυούμενη Ουάσιγκτων!
Λέμε στον Γιώργη Τράγκα το απλούν! Το ΝΑΤΟ είναι  ΣΠΕΙΡΑ εγκληματική και ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!... Ας μην έχουμε αυταπάτες... Τα μέλη-κράτη υποτάσσονται πάντα στη βούληση των Κωλοαμερικάνων... και των συμφερόντων τους ....ανά την Υφήλιο!
Ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την διάλυση του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΎ  ΝΑΤΟ...
Εσύ ρε Τράγκα ... υπεραμ΄λυνεσαι της Υπαρξης του σατανιστικου -Σιωνιστικού σκευάσματος;
Τι σε καίει; ΄Οταν δεν τα μασάς από κανέναν πούστη- μπαγλάμα ;
ΚΟΨΕ ΤΟ ΒΗΧΑ.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου