Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΜΩΡΕ ..ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ... ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΣ... ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΚΟ- ΣΙΩΝΙΣΜΟ!-ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ-ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΜΑΣΟΝΙΑΣ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ


Η διεθνής μασονία αυτές τις μέρες κάνει το συνέδριό της στην Αθήνα. Η Μασονία είναι όργανο του Σιωνισμού. Ο Σιωνισμός προκείμένου να θολώνει τα νερά και να δημιουργεί προβλήματα στις χριστιανικές χώρες στήνει Λέσχες,(λέσχη Μπιλντερμπεργκ, οργανώσεις … ακόμη και θρησκευτικές αιρέσεις, όπως είναι οι Γιαχωβάδες, οι Σαϊεντογογοι, Πεντηκοστιανοί και άλλοι ων ουκ εστί αριθμός είναι κατασκευάσματα και εργαλεία στα σχέδια του Σιωνισμού. Το λένε ξεκάθαρα τα Πρωτόκολλα της Σιων:


“ Αναμένοντας την αναρρίχησή μας θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε τις μασονικές στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης.Θα προσελκύουμε σ΄αυτές όλους εκείνους που είναι ή μπορούν να γίνουν υπέροχοι πράκτορες μας.Οι στοές αυτές θα αποτελούν το κυριότερο γραφείο πληροφοριών μας και το μέσον με τη μεγαλύτερη επιρροή..”
“…..Μεταξύ των μελών των στοών αυτών θα συγκαταλέγονται και όλοι οι πράκτορες της εθνικής και διεθνούς αστυνομίας , διότι η υπηρεσία τους είναι αναντικατάστατη για μας… ‘
Ο Δένδιας, ο Χρυσοχοϊδης , ο Πολύδωρας (μασόνοι άπαντες) δεν τοποθετήθηκαν ασφαλώς τυχαία ως υπουργοί Δημόσιας Τάξης! Καταλαβαίνετε πόσο σατανικά δουλεύουν το παιχνίδι τους οι Σιωνιστές προκειμένου να ελέγχουν τους λαούς… και να επιβάλλουν την παγκοσμιοποίηση που έχουν σχεδιάσει…
Λίγο πιο κάτω Τα πρωτόκολλα γράφουν και για την ποιότητα των μελών των μασονικών στοών. Είναι να τράβας τα μαλλιά σου για το τι μπουμπούκια είναι : Γράφουν οι σοφοί της ΣΙΩΝ: “ Οι μετέχοντες στις μυστικές οργανώσεις ( Ομολογία κάθετη ότι ο Σιωνισμός, η Μασονία, Μπίλντερμπεργκ κ.λ.π είναι ΜΥΣΤΙΚΕΣ οργανώσεις και μετά εμείς οι αγαθοί απορρούμε..) είναι συνήθως φιλόδοξοι τυχοδιώκτες και, εν γένει άνθρωποι στην πλειοψηφία του άδειοι, με τους οποίους δεν θα δυσκολευτούμε να συνεννοηθούμε για την εκπλήρωση των σκοπών μας….. Είναι φυσικό να είμαστε εμείς και κανείς άλλος , εκείνοι οι οποίοι θα καθοδηγήσουν τις υποθέσεις του μασονισμού … ενώ οι Χριστιανοί δεν γνωρίζουν τίποτε, ούτε καν το άμεσο αποστέλεσμα . Ικανοποιούνται συνήθως με τη στιγμιαία επιτυχία της φιλαυτίας τους στην εκτέλεση του σχεδίου τους, χωρίς καν να διακρίνουν ότι το σχέδιο αυτό (αυτών των χριστιανών δηλαδή) δεν προέρχεται από την πρωτοβουλία τους, αλλά υποβλήθηκε σ΄αυτούς από μας! Οι χριστιανοί γίνονται μέλη των μασονικών στοών, από περιέργεια ή με την ελπίδα να απολαύσουν κάποιο δημόσιο καλό, μερικοί δε εξ αυτών και για να μπορούν να εκφράσουν τα απραγματοποίητα όνειρά τους δημοσίως, τα οποία δεν στηρίζονται πουθενά”
Εκπληκτικό, απογυμνωτικό και όντως σοφό το απόσπασμα αυτό από ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!
Είναι ολοφάνερο και για τον πλέον δύσπιστο ότι έχουμε να κάνουμε με μια μυστική εβραϊκή ονειροπαρμένη σατανικώς, παράνομη (μυστική) οργάνωση που δρα συστηματικά, επιστημονικά θα λέγαμε κατά της ανθρωπότητας, κυρίως κατά των αξιών του Ελληνοδυτικού πολιτισμού… Επιδιώκει να τον γκρεμίσει και να επιβάλλει τη βασιλεία της Παγκοσμιοποίησης… που ήδη …τρέχει με εκπληκτικές ταχύτητες επικράητησεις.

Οι ανύπαρκτοι ως προσφορά στην ανθρωπότητα χθόνιοι Εβραίοι έχουν λυσσάξει για να επιβάλλουν τα ψυχεδελικά ονείρατα τους δια παραμυθίων της  ΒΙΒΛΟΥ, την οποία περιέργως έχουμε υιοθετήσει κι εμείς δια της ανορθοδόξου... ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ!!

Πρόκειται για μια κολοσσιαία σύγκρουση του ελληνικού πνευματικού φωτός και των χθονίων της Βίβλου, Εβραίων-Σιωνιστών!

Το δε παγκόσμιο συνέδριο των Μασόνων σήμερα στην Αθήνα, δεν είναι τυχαίο γεγονός. Είναι μια ακόμη επιθετική πράξη του Σιωνισμού. Δεν είναι τυχαίο…πως το κλαμπίστικο αυτό συνέδριο … έχει ανοιχτές τις πύλες του για όλο τον κόσμο εκτός ενταγμένων στη Μασονία;..ΨΑΧΝΟΥ-ΨΑΡΕΥΟΥΝ ... πελάτες .."άδειους" ..για μαλάκες μελη βασικά....Το γράφουν τα τασακάλια-σοφοί της Σιών!

΄Οχι η Μασονία θέλει κι άλλα μέλη-ΘΥΜΑΤΑ….΄” Κάποιοι άδειοι, φιλοδοξούντες προφανώς θα θελήσουν να γίνουν μέλη των στοών της…’
Το ξεκαθαρίζουν τα Πρωτόκολλα. Το λέμε πιο πάνω: Τα μέλη των στοών είναι άδειοι και μωροφιλόδοξοι!
Δεν έχουμε εμείς τουλάχιστον να προσθέσουμε τίποτε άλλο. Διαβάστε το ρεπορτάζ για τα μπουμπούκια των Μασόνων …που διάλεξαν την Αθήνα για το συνέδριό τους… Οι Σιωνιστές καλά κρατούν. Αφου χαντάκωσαν την Ελλάδα οικονομικά με τις Τράπεζες τους… Τώρα επιδιώκουν να εντάξουν στη ΜΑΣΟΝΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΉ του απλού -άσκεπτου λαού-
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ
Τα υπόλοιπα σκεφθείτε τα εσείς… Αν βέβαια ακόμη οι Σιωνιστές σας αφήνουν να σκέπτεσθε!

Παγκόσμια σύναξη των μασόνων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

    Παγκόσμια σύναξη των μασόνων για πρώτη φορά στην Ελλάδα
    Μασόνοι από κάθε γωνιά του πλανήτη κατακλύζουν ήδη την Ανάβυσσο, την ελληνική Ριβιέρα, όπως την αποκαλούν οι ίδιοι, με αφορμή το διεθνές συνέδριό τους, το οποίο πραγματοποιείται πρώτη φορά στη χώρα μας.
    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση και τις λεπτομέρειες που δίνονται μέσα από την ιστοσελίδα International Masonic Events, η παγκόσμια σύναξη των μασόνων (Summer International Masonic Workshop) θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου στην Ανάβυσσο.
    Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών κάνει λόγο για μια συνάντηση σε χαλαρό περιβάλλον, με θέα τη θάλασσα της Αναβύσσου. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις και ανοιχτές ομιλίες με θέματα που αφορούν τον ρόλο και το μέλλον της μασονίας στον 21ο αιώνα.
    Παράλληλα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα μέλη των αδελφοτήτων θα ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους, ώστε να γνωρίσουν την Ιστορία της αρχαίας Αθήνας. Ενας από αυτούς είναι ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, το οποίο χαρακτηρίζουν αριστούργημα του 5ου αιώνα.
    Το συνέδριο θα είναι ανοιχτό και η συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και εργασίες δεν θα απευθύνεται αυστηρά στα μέλη των αδελφοτήτων. Οι ομιλητές που είναι προσκεκλημένοι είναι υψηλόβαθμοι των αδελφοτήτων από χώρες όπως η Ιρλανδία, η Φινλανδία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ συμμετοχή θα έχουν και Ελληνες. Εχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν -μεταξύ άλλων- οι John Belton, Dr Ric Berman, Dr Eveline Durie, Antti Talvitie, αλλά και η Ελληνίδα δρ Αννα Ζαρκάδα.
    Σύμφωνα με τον φορέα που διοργανώνει τη Διεθνή Θερινή Τεκτονική Συνάντηση, η διοργάνωση δεν είναι συνδεμένη με τεκτονικό ή ακαδημαϊκό φορέα ή οργανισμό και δεν θα διεξαχθούν τεκτονικές συνεδριάσεις.
    Πηγη thesecretrealtruth

    Πριν 2 χρόνια είχαμε γράψει το ακόλουθο ρεπορτάζ… ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΗΚΕ! Και γιατί; Θα σας καεί και σήμερα Ρε; ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ σε πιάνουν τον πισινό κι εσύ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ λες πως δεν τρέχει τίποτε; Σταθερά σου ξηλώνουν όλες τις πίστες σου και τα ιερά σου… Και λες πως …δεν τρέχει τίποτε;
    ΣΠΕΙΡΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΑΣ!
    Τα μέλη της Μασονίας δεν είναι τυχαία, οι περισσότεροι είναι προσωπικότητες, αλλά τραυματικά άτομα. Ανασφαλή και φιλόδοξα. Αλληλουποστηρίζονται και είναι χωμένοι σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς.Ποιό είναι το μεγάλο αόρατο αφεντικό τους;.. Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάσουμε… Βλέπουμε τη δράση όλων αυτών των χθονίων υποκειμένων..και την τρώμε στο πετσί μας.Απολαύστε τους ..Φούσκες του κερατά… και εκτελεστές εντολών…

    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΡΔΟΧΑΙ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΗΣ
    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΥ ΧΕΙΡΑΨΙΑ



    ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ

    MΠΕΝΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΕΜΙ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ

    Έλληνες Πολιτικοί στον κόσμο

    της Scientology

    ΚΛΗΡΙΚΟΙ
    ΑΝΘΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ LIONS

    ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ



    ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ








    Μασονία... Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα

      Μασονία... Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα
      Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.
      Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.
      Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη.
      Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη.
      Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες.
      Μυστήριο στην Ελλάδα παραμένει η λειτουργία του πολυώροφου κτιρίου της οδού Αχαρνών στην Αθήνα.Η μασονία συστηματοποιήθηκε ως οργάνωση το 1717 από τους Άγγλους, που την έθεσαν στην υπηρεσία των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους.
      Ερευνητές υποστηρίζουν ότι «ο σιωνισμός άρπαξε και χρησιμοποίησε αμέσως σαν όπλο τη μασονία που εξυπηρετεί τη Μεγάλη Ιδέα των Εβραίων. Αυτήν που αναφέρεται στην παγκόσμια επικράτηση, όπως ορίζει το Ταλμούδ και επιδιώκει ο σιωνισμός». Στην Ελλάδα η μασονία ήλθε το 1740. Αλλά επίσημα, με τη μορφή ιδρύματος, λειτουργεί στη χώρα μας από το 1927. Έχει στοές σε πολλές πόλεις με χιλιάδες μέλη. Πίσω της κρύβονται πολλά και περίεργα.
      Η μασονία είναι ένα «πρακτορείο» διοχέτευσης στο εσωτερικό κάθε χώρας ιδεών και απόψεων, που υπαγορεύονται απ’ έξω. Πιο σημαντική δραστηριότητα έχει σήμερα ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος (L.U.F.) που οργανώνει διεθνή συνέδρια για την προώθηση των σκοπών της μασονίας. Πέρα από τη LUF που εδρεύει στην Ελβετία και την έδρα της Διεθνούς της μασονίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα ακόμη ξένο μασονικό κέντρο.
      Αυτό που διοχετεύει τη γραμμή κατευθείαν στην κορυφή της μασονίας της κάθε χώρας: Στο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πρόκειται για μια ερμητικά κλειστή οργάνωση που συγκροτείται από σαράντα μασόνους, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια από κάθε χώρα.
      Όλοι τους ανήκουν στο Ύπατο Συμβούλιο της χώρας τους και είναι οι άνθρωποι που διοχετεύουν αποφάσεις παρμένες στα άδυτα της στοάς του Λονδίνου, ρυθμιστικές συχνά της τύχης ολόκληρης της ανθρωπότητας. Με μέσο εκτέλεσης τους κορυφαίους της μασονίας που είναι προωθημένοι σε θέσεις-κλειδιά…

      ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΤ: Η ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ. Μια πουτανέσκα στοά με Εβραίους… που κατευθύνει τη Μασονία στην Ελλάδα!

      Είναι η στοά των στοών, αφού έχοντας ως εκπροσώπους διαλεχτά στελέχη της μέσα σχεδόν σε κάθε στοά των μασόνων και στη Μεγάλη στοά, ελέγχει και κατευθύνει τους πάντες και τα πάντα, δίνει κατευθύνσεις, παίρνοντας η ίδια κατεύθυνση και γραμμή για τα ελληνικά ζητήματα κατευθείαν από την Ουάσιγκτον! Η «Μπενέ-Μπερίτ» δεν είναι μόνο μια οργάνωση με δομή μασονική. Είναι κάτι περισσότερο: Υπέρ-οργάνωση με διαλεχτούς εκπροσώπους που ελέγχουν και τις Στοές των μασόνων!

      Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      Ο ελληνικός τεκτονισμός διαθέτει δυο κεντρικά όργανα: Τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας ή Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας και το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδας του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Δόγματος που εδρεύουν στην Αθήνα (Αχαρνών 19) και τις 141 Στοές στην Αθήνα, τα επαρχιακά κέντρα, από τις οποίες πολλές ευρίσκονται «εν ύπνω»…

      ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

      Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων». Πίσω από το Τεκτονικόν Ίδρυμα κρύβεται και δρα η Μεγάλη στοά της Ελλάδος. Και πίσω από το σωματείο Τεκτονική Ένωσις κρύβεται και δρα το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πίσω από το προσωπείο κοινωνικών και φιλανθρωπικών σωματείων δρουν οι τεκτονικές στοές. Η μασονία κρατά μυστική τη μορφή της οργάνωσης, τη διδασκαλία και τη δράση της. Το μυστηριώδες Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού στην Ελλάδα, εκτελεί τις αποφάσεις της Διεθνούς της μασονίας.

       Αποφάσεις που εκπορεύονται από ξένα «κέντρα» και ρυθμίζουν θέματα καίριας σημασίας για τον τόπο μας.
      Με 300 περίπου ενεργά μέλη σήμερα η στοά «Μπενέ-Μπερίτ» στην Αθήνα, έχει σαν γνωρίσματά ότι τα μέλη της είναι μόνο Ισραηλίτες και συγχρόνως Έλληνες υπήκοοι. Είναι παρακλάδι της Κεντρικής στοάς που εδρεύει στις ΗΠΑ. Παίρνει «γραμμή» κατευθείαν από την Ουάσιγκτον. Διαθέτει δικά της δικαστήρια που εκδίδουν αποφάσεις για τα μέλη της. Διαθέτει δικό της δίκτυο πληροφοριών και υποχρεώνει τα μέλη της να συλλέγουν «πάσας τας προς την στοάν χρησίμους πληροφορίας». Πληροφορίες που έχουν κατάληξη το Κέντρο, την Ουάσιγκτον.
      Με έδρα της ένα κτίριο στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, η Στοά «Μπενέ-Μπερίτ» παρουσιάζει εξαιρετική δραστηριότητα που έχει σαν στόχο της:
      α) Την εξυπηρέτηση «των ευγενών ηθικών καθηκόντων του Ισραηλιτικού Λαού..».
      β) Τη συνεργασία με άλλα ομοειδή σωματεία.
      γ) Την «εξύψωσιν και ανάπτυξιν των διανοητικών και ηθικών προτερημάτων της ισραηλιτικής φυλής…
      δ) Να κάνει διαλέξεις με αντικείμενο «την γνώσιν του Εβραϊσμού..» και ε) Να καταστρώνει «σχέδια υπέρ της διανοητικής εξυψώσεως των Ισραηλιτών εν γένει» !

      Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

      Η μασονία είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια του σιωνισμού. Ο σιωνισμός έχοντας σκοπό του την ίδρυση μιας παγκόσμιας εξουσίας του Ισραήλ, με έδρα τα Ιεροσόλυμα, επιδιώκει την αποδιοργάνωση όλων των επιμέρους εξουσιών των άλλων λαών και την εξάλειψη όλων των εμποδίων…
      Πράγματι, η Ιερουσαλήμ κατέχεται και πάλι ύστερα από 20 αιώνες από τους Εβραίους. Το χρήμα του κόσμου και ο υλικός πλούτος βρίσκονται σε εβραϊκά χέρια, όπως επίσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ηγεσίες άμεσα ή έμμεσα δικές τους.
      Ολόκληρος ο ΟΗΕ καθώς και το Συμβούλιο Ασφαλείας αδυνατούν να επιβληθούν και οι αποφάσεις τους βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων του Τελ Αβίβ! Στην επίτευξη όλων αυτών μεγάλη ήταν και είναι η συμβολή της μασονίας. Το μάτι του Ισραήλ σε κάθε χώρα!
      Πίσω λοιπόν, από την δραστηριότητα στις Μασονικές στοές, με ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής και της Άμυνας. Πίσω από τις «φιλοσοφικές συζητήσεις» στα σκοτεινά «εργαστήρια». Πίσω από «αθώα» καταστατικά που παίρνουν τυπικό έλεγχο της Δικαιοσύνης.
      Πίσω από «Φιλανθρωπικά Ιδρύματα», «Ύπατα Συμβούλια», από «Ξιφοφόρους», «Άρχοντες», «Κραταιούς», «Ροδόσταυρους» και άλλους «αξιωματούχους» της μασονίας, με πλήρη άγνοια των περισσοτέρων μασόνων για το τι ρόλο παίζουν οι στοές τους, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η μυστικότητα και η ίδια η ύπαρξή τους, κινείται ένα αόρατο δίχτυ που εξυπηρετεί τέλεια τους σκοπούς ξένων κέντρων αποφάσεων και Μυστικών Υπηρεσιών, όπως η αμερικάνικη CIA και η ισραηλινή «Μοσάντ».
      Από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, πολλές διδασκαλίες για το ρόλο και τον προορισμό του Ισραήλ διδάσκονται στις Στοές των μασόνων. (Σ.Σ… Δηλαδή με άλλα λόγια οι ΄Ελληνες Μασόνοι εκπαιδεύονται για να προωθούν τα συμφέροντα ενός κατσαπλιάδικου, φτιαχτού κράτιδίου…από τους Σιωνιστές του Λονδίνου κ.α. ,ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…
      Και λίγη ιστορία:Κράτος , έθνος Ισραήλ ουδέποτε υπήρξε στην Ιστορία. Η περιοχή στην οποία σήμερα εγκαταβιούν… ιστορικά ονομάζεται Παλαιστίνη- Φιλισταίοι παλαιότερα- Πιό απλά …οι Εβραίοι απανταχού της γης κουβαλήθηκαν στη περιοχή και κάνανε ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ..Για να φτιάξουν κράτος Ισραηλινών… που όμως ουδέποτε υπήρξε ..Τέλος πάντων ό γεγονε…γέγονε!
      Το σύνθημα και έμβλημα της μασονίας «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Το σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» των Ελλήνων Μασόνων είναι το ίδιο που για πρώτη φορά ειπώθηκε, γράφτηκε και καθιερώθηκε, στα πρακτικά του 1ου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας. Είναι αυτό που «ψιθυρίζουν» τα μέλη της «Μοσάντ» που είναι δραστηριοποιημένα και στη «Μπένε-Μπέριτ». Είναι η «ταμπέλα» για τη CIA και τους πράκτορές της.

      ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ
      Είναι γνωστός ο ρόλος των «Τυπικών» στη μασονία. Τα πάντα στη στοά γίνονται σύμφωνα με κάποιο Τυπικό. Τριάντα τρείς βαθμοί, καθένας με το Τυπικό του. Τυπικά για το «τεκτονικό συμπόσιο», Τυπικό της «υιοθεσίας λυκιδέως» της «συζυγικής αναγνωρίσεως», του «μνημοσύνου», των «εγκαινίων τεκτονικού ναού», της «εγκαταστάσεως νέου εργαστηρίου», της «εγκαταστάσεως προέδρου και αξιωματικών εργαστηρίων». 40 Τυπικά!

      ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ» ΤΕΚΤΟΝΑ
      Η μασονία ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μέλη της εφόσον βρίσκονται εν ζωή. Όταν όμως ο μασόνος πεθάνει τον παρουσιάζουν σαν μέλος της. Η μυστικότητα και ο θάνατος τους επιτρέπει να χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε εκ του ασφαλούς σαν μασόνο, χωρίς ο συκοφαντούμενος ή κάποιος άλλος να μπορεί να αποδείξει την αναλήθεια του ισχυρισμού!
      Έτσι παρουσιάζουν οι μασόνοι σαν μέλη στοών τους, προσωπικότητες της πολιτικής και εθνικής ζωής, με δημοκρατικές περγαμηνές και τεράστια προσφορά, χωρίς να είναι δυνατός ο έλεγχος των ισχυρισμών τους.

      Εν τέλει, η μασονία είναι ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα. Αυτό αποδεικνύεται από πολλά:
      α) Κατά τη μασονική Εγκυκλοπαίδεια οι δημιουργοί του ήταν Ιουδαίοι.
      β) Η Καμβάλα, η Εβραϊκή μαγεία, θεωρείται η βασίλισσα της μασονικής στοάς.
      γ) Ένα πλήθος λέξεων είναι Εβραϊκές.
      δ) Πρέπει να γνωρίζει ο μασόνος μάγος τουλάχιστον το Εβραϊκό αλφάβητο.
      ε) Και καθώς παραπονούνται οι άλλοι μάγοι, οι Ιουδαίοι μάγοι κατακλύζουν τις μασονικές στοές και τις καταντούν Ιουδαϊκά μαγαζιά. Χρηματοδότησαν και ίδρυσαν στοές διεθνώς. Ήδη στον αιώνα μας είναι κράτος εν κράτει, ειδικά εκεί όπου υπάρχει πολύ Ιουδαϊκό στοιχείο. Επειδή όμως έγιναν γνωστά τα έργα της στοάς και την απέφευγαν οι άνθρωποι παρά τις πιέσεις των πρακτόρων τους, δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, όπως τους ROTARY, LIONS, ROYND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς όπως τους Y.M.C.A. κλπ.

      Ελέγχουν λόγω του ότι έχουν το χρήμα εις χείρας τους, την οικονομική ζωή διεθνώς, το εμπόριο, τις πολεμικές βιομηχανίες και τις κυβερνήσεις με ανθρώπους δικούς τους. Δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν οι Ιουδαίοι για να συντηρούν τις χιλιάδες Οργανώσεις που κάνουν «αντίπραξη» σε κάθε εμπόδιο!

      Χρηματοδοτούν και οργανώνουν ό,τι κακό βρουν, ομοφυλόφιλους, ιερόδουλες, κινήματα δήθεν οικολογίας, δήθεν ειρήνης, εργατικά κινήματα, ελέγχοντας τα συμβούλια.
      ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ... γιατί έχουμε στο Ελλάδα τέτοια θολούρα; Ο φλύαρος και βλαξ πουσταράς Βαλιανάτος που παριστάνει και τον δημοσιογράφο αθλίως, ( γιατί έκανε καποια άλλη δουλειά στη ζωή του... ο γαμιόλης ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ;-να μας το πει ο καραγκιόζης - πούστης!ΤΩΡΑ!...
      Είχε όμως κονέξια με την εγκληματική, φαύλη   οικογένεια Παπανδρέου! 
      Μάλιστα δε τον ταϊζαμε τον ΠΟΥΣΤΗ ... ως σύμβουλο του Υπουργείου Πολιτισμού! Καταλαβαίνετ τι καραγκιόζ- ΚΡΑΤΟΣ είμαστε!

       Οι χαζοβιόληδες οικολόγοι από τη Σαλονίκη... που μπήκλαν και στην Ευρωβουλή,εκείνος δε ο αρχήδης γιόκας χουντικού υπουργού, Δημητράς λέγεται;  και ένα σωρό άλλα καθίκια πάσης ανωμαλίας ...κυρίως παρά φύση... τι τα κάνουμε τα μασάμε; Τους δεχόμαστε;  Και για ποιο λόγο; 

      Αν δε συλλογάστε ...θα έχετε και ...απάντηση!


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ !

      Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

      Τα απόκρυφα μυστικά της Μασονίας





      Η Μασονία παραμένει ακόμα και σήμερα μια από τις πλέον ερμητικές, κλειστές και αμφιλεγόμενες «σέχτες» του κόσμου.


      Ο τεκτονισμός υπάρχει φανερά εδώ και εκατονταετίες, κι αν πιστέψουμε στους ισχυρισμούς των Μασόνων, κινείται μυστικά για πολύ περισσότερο καιρό.

      Όποια κι αν είναι όμως η πραγματική τους ιστορία, οι υποθέσεις και οι σπέκουλες για τη δράση τους αποτελούν αγαπημένη ασχολία των απανταχού συνωμοσιολόγων εδώ και πολλά πολλά χρόνια, με κορωνίδα των σεναρίων να είναι φυσικά τα απόκρυφα τελετουργικά και τα μυστικά τους σύμβολα.

      Κι όμως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις πρακτικές της Στοάς, μιας και σκοτάδι πυκνό καλύπτει τις δραστηριότητές της.

      Αλλά και τα τρανά σύμβολα της Μασονίας δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν, αφού αυτοί που όντως ξέρουν δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να αποκαλύψουν τα απόκρυφα σημεία.

      Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από πρακτικές που θεωρείται ότι προσιδιάζουν στον τεκτονισμό, με την αλήθεια να παραμένει ωστόσο καλά κρυμμένη.

      Όπως κι αν έχει το πράγμα, είναι πάντα ενδιαφέρουσα άσκηση να προσπαθείς να τραβήξεις τις κουρτίνες πίσω από τα σκοτεινότερα μυστικά της οικουμένης...

      Δεν θα καταθέσουν ειλικρινά στο δικαστήριο



      Οι Μασόνοι είναι αναγκασμένοι να μην καταθέτουν την αλήθεια όταν προσκαλούνται ως μάρτυρες σε υπόθεση άλλου Μασόνου. Κι αν στα μάτια μας η πρακτική αυτή φαντάζει ψευδορκία, για τον Μασόνο είναι πολύ μεγαλύτερο αδίκημα να μην προστατεύσει τον έτερο Μασόνο...

      Διαθέτουν ιδιαίτερο είδος χειραψίας


      Παρά το γεγονός ότι κάποια διαπρεπή μέλη της Στοάς το αρνούνται αυτό δημόσια, είναι κάτι παραπάνω από υπόθεση εργασίας ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος μασονικού χαιρετισμού. Αναφορές μάλιστα κάνουν λόγο ακόμα και για ιδιαίτερες φράσεις που μπορεί να μουρμουρίσει ένας Μασόνος σε έναν άλλο όταν διαισθανθεί μεγάλο κίνδυνο, ως τρόπος να κινητοποιήσει τα υπόλοιπα μέλη να τον συντρέξουν...

      Έχουν μυστικούς κωδικούς 



      Ένα από τα γνωστότερα στοιχεία της μασονικής δράσης είναι οι πολυάριθμοι απόκρυφοι κωδικοί που διαθέτουν, παρά τη λαϊκή πεποίθηση που τους θέλει να έχουν μόνο έναν. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κωδικοί πρόσβασης για διαφορετικές εκδηλώσεις και λόγους, με κάθε μέλος της Στοάς να είναι επιφορτισμένο με την εκμάθηση μιας μόνο συλλαβής της μυστικής φράσης, ενώ η ολοκληρωμένη πρόταση είναι γνωστή αποκλειστικά στην ιεραρχία της Στοάς...

      Τα τελετουργικά τους περιλαμβάνουν θηλιές



      Οι τελετές μύησης στη Στοά, παρά το γεγονός ότι περιγράφονται από τους Μασόνους ως απλές τελετές, περιλαμβάνουν πάντα μια θηλιά. Κανείς δεν ξέρει αν η θηλιά χρησιμοποιείται ως απλό σύμβολο (του ομφάλιου λώρου;) ή απειλητική προειδοποίηση για να κρατήσει το νέο μέλος το στόμα του κλειστό, η θηλιά φαίνεται πάντως να παίζει τον δικό της ρόλο στις τεκτονικές ιεροτελεστίες...

      Έχουν εμμονή με τον ήλιο



      Οι Μασόνοι πιστεύουν ότι η Ανατολή συμβολίζει την αναγέννηση. Υμνούν την κίνηση του ηλίου ατενίζοντας το μοναδικό του πέρασμα πάνω από τον γήινο ουρανό. Οι Στοές χτίζονται μάλιστα με ανατολικό προσανατολισμό, σε μια προσπάθεια να «δαμαστεί» η ηλιακή ακτινοβολία για τις τελετές τους...

      Οι άθεοι αποκλείονται από τη Στοά


      Είναι αδύνατον να γίνει κάποιος Μασόνος αν είναι άθεος. Η βασικότερη προϋπόθεση για να ενταχθεί κάποιος στον τεκτονισμό είναι να πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη, με όποιον τρόπο κι αν την πιστεύει, σε όποια θρησκεία κι αν ανήκει. Φαίνεται ότι η θρησκευτική πρακτική διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στην τελετουργία της Στοάς, με τον ακριβή τρόπο που ενσωματώνονται ωστόσο τα θρησκευτικά τελετουργικά στις μασονικές ιεροτελεστίες να παραμένει μυστήριο...

      Προσπαθούν να ελέγξουν πολιτική και οικονομία



      Οι «σκοτεινοί σκοποί» της Μασονίας είναι πολλάκις καταγεγραμμένοι και πιστοποιημένοι από ιστορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας: μισό εκατομμύριο Μασόνοι στην Αγγλία, για παράδειγμα, είναι δυσανάλογα πολλοί σε τομείς δράσης όπως το τραπεζικό σύστημα, το πολιτικό κατεστημένο και η διακυβέρνηση της χώρας. Ακόμα και νοσοκομεία ή πανεπιστήμια έχουν συχνά διοικηθεί από κάστες Μασόνων...

      Το σύμβολό τους είναι χαραγμένο πάνω στο δολάριο



      Δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς στο χαρτονόμισμα του δολαρίου το «μάτι που τα βλέπει όλα» πάνω στην πυραμίδα. Το περίφημο μασονικό σύμβολο απεικονίζεται πράγματι στο τραπεζογραμμάτιο των ΗΠΑ, με τη λατινική φράση που το συνοδεύει να εντάσσεται κι αυτή στον τεκτονικό αποκρυφισμό: σημαίνει «νέα παγκόσμια τάξη». Πολλοί ισχυρίζονται ότι η απόφαση να περιληφθεί το πασίγνωστο μασονικό σύμβολο δεν είχε επηρεαστεί από την ίδια τη Μασονία -μόνο ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν ήταν άλλωστε Μασόνος στην επιτροπή σχεδιασμού του δολαρίου-, η σύμπτωση πάντως παραείναι περίεργη για να αγνοηθεί...

      Ο Anders Breivik ήταν Μασόνος



      Ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τη μαζική σφαγή του 2011 στη Νορβηγία ήταν μέλος της Στοάς του Όσλο (Lodge of St. Olaf). Θα αποπεμπόταν βέβαια άρον-άρον από τη Στοά μετά τα φρικιαστικά γεγονότα, η ανάμειξή του όμως στα πεπραγμένα του τεκτονισμού αποτελούν αντικείμενο διαμάχης...

      Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Διαστήματος




      Κάποιοι από τους αστροναύτες στην περίφημη αποστολή προσσελήνωσης του Apollo ήταν Μασόνοι, περιλαμβανομένου του Μπαζ Όλντριν, ο οποίος το παραδέχτηκε αργότερα δημόσια. Ο ίδιος «διεκδίκησε» μάλιστα τη Σελήνη για λογαριασμό της Στοάς του Τέξας, και όχι για όλη την ανθρωπότητα, όπως πιστέψαμε αρχικά!

      Είναι ξεκάθαρο, (επισημαίνει το Newsbeast.gr), ότι κάποια από τα σκανδαλώδη αυτά μυστικά που αφορούν στη Μασονία αποτελούν απλώς δημοφιλείς αστικούς μύθους, την ώρα που κάποια άλλα έχουν ίσως ένα έρεισμα στην πραγματικότητα. Ένα είναι σίγουρο: η Μασονία δεν είναι με κανέναν τρόπο μια απαρχαιωμένη κάστα που ανήκει στο παρελθόν. Παραμένει ενεργή και τα μέλη της δουλεύουν για κάποιον σκοπό, έστω κι αν κανείς μας δεν μπορεί να πει για ποιον... 

      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου