Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ε...ΕΡΧΕΤΑΙ...Ε..ΕΡΧΕΤΑΙ!- ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ μ.Χ.
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ!
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

Δικές μας πληροφορίες:

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία στην ...Αμφίπολη είναι ο μέγας Αλεξανδρος. Το ξέρουν πολλοί κι αυτό θα σημάνει παγκόσμιο συναγερμό. Η Κυβέρνηση, παρά τη μυστικότητα δεν αποκρύπτει την κινητικότητα των στελεχών της για να οργανώσουν και θωρακίσουν το επερχόμενο μεγάλο γεγονός που θα σκάσει την 28η Αυγούστου. Αντιλαμβάνεται κανείς την κοσμοσυρροή που θα συμβεί στην αρχή με τα  Μ.Μ.Ε. που θα σπεύσουν στην Ελλάδα απ ό όλα τα μέρη του κόσμου...  και μετά τα ατέλειωτα ποτάμια τουριστών.

΄Ηδη το BBC βρίσκεται επί τόπου με πολυμελές συνεργείο καθώς  και πλήθος ξένων άλλων δημοσιογραφικών μέσων.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...Η ΑΡΧΑΙΟΛΌΓΟΣ- Όνομα και πράμα...
Το περιστεράκι που φέρνει το μεγάλο μαντάτο!
" Λογικό: Ο Μ. Αλεξανδρος αποτελεί τον διασημότερο και ενδοξότερο ΄Ελληνα ο δε τάφος του στην Αμφίπολη δεν θα είναι απλώς τουριστικός κράχτης, αλλά θα έχει προσκηνυματικό χαρακτηρα  για όλη την ανθρωπότητα. Μου είναι αδυνατον να συλλάβω το τι ακριβώς θα συμβεί μόλις αποκαλυφθεί το μεγάλο γεγονός... Εύχομαι η Κυβέρνηση να ελέγξει την κατάσταση και να μην επιτρέψει στα αρπακτικά των σιωνιστικών δανειστών να βάλλουν χέρι στο συγκλονιστικό αυτό εύρημα!" δήλωσε αξιωματούχος που ξέρει πολλά! 


Το σχετικό ρεπορτάζ από ...άλλους αυτή τη στιγμή είναι:


Tου Γιώργου Ροδάκογλου

Κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης οι ανασκαφές στο λόφο Καστά...
Οκταμελές συνεργείο του BBC με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό εγκαθίσταται από την ερχόμενη εβδομάδα έξω από το αρχαιολογικό χώρο της Μεσολακκιάς για να μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από την αρχαιολογική σκαπάνη που διεξάγει η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη.


Συνεργάτες του BBC στην Ελλάδα ήδη ζήτησαν πληροφορίες από τους απεσταλμένους της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV 100 καθώς παρακολουθούν τις εξελίξεις από την πρώτη στιγμή. Το ΒΒC εκτός του ότι θα παρακολουθεί την ανασκαφική πορεία του έργου εξεδήλωσε άμεσο ενδιαφέρον για ολόκληρο το τηλεοπτικό υλικό που έχει καταγραφεί έως τώρα από την πρώτη ημέρα.

Παραγωγός του ΒΒC επισκέφθηκε το Σάββατο την Μεσολακκιά προκειμένου να διαπιστώσει την τεχνική υποδομή των επικοινωνιών της περιοχής που απαιτείται για τις μεταδόσεις ώστε να έχουν προβλεφθεί όλες οι απρόσμενες περιπέτειες .Βασικό πρόβλημα εντόπισαν στην διαμονή τους καθώς η ποιο κοντινή και μοναδική πανσιόν απέχει 25 χιλιόμετρα. Έτσι θεωρούν ως πιο εφαρμόσιμη λύση -πλην την εκμετάλλευση των χώρων του μεγάλου φορτηγού με τα μηχανήματα που μεταφέρουν -την τοποθέτηση ενός μεγάλου τροχόσπιτου.

Το έργο των δημοσιογράφων στην περιοχή της Μεσολακκιάς συναντά εμπόδια καθώς τα κινητά τηλέφωνα ,λόγω υπερφόρτωσης του δικτύων, πολλές φορές δεν λειτουργούν ενώ προβλήματα παρατηρούνται στη χρήση του διαδικτύου.

Στο μεταξύ τις αρχαιολογικές ανασκαφές στο λόφο Καστά αναμένεται να επισκεφθεί ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Ορφανός

«Έτσι και αλλιώς είναι σημαντικά τα ευρήματα και μαρτυρούν για μια ακόμα φορά ότι η Μακεδονία του Αλεξάνδρου είναι η Μακεδονία που εμείς ζούμε ,και όλοι όσοι έχουν στα όνειρα τους διεκδικήσεις θα πρέπει να τις ξεχάσουν κύριε Ροδάκογλου, το δεύτερο είναι ότι από αρχαιολογική άποψη είναι ένα εύρημα τεράστιας σημασίας .

 Μόνο ο όγκος του είναι πολύ μεγαλύτερος από το τάφο της Βεργίνας αναδεικνύει πως μια πλούσια πολιτεία όπως μετά τον Αλέξανδρο ήταν η Μακεδονία τίμησε κάποιον υψηλά ιστάμενος νεκρός της. Θα δούμε. Έτσι και αλλιώς είναι μια μεγάλη έρευνα που ξαναβάζει την Ελλάδα στο κέντρο της επικαιρότητας ,στο κέντρο των συζητήσεων και αναδεικνύει όλα όσα εμείς υποστηρίζουμε ιστορικά».

Η αγωνία πάντως επιτείνεται για τα αποτελέσματα των ανασκαφών που αναμένονται σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις εντός των ερχόμενων δυο εβδομάδων. Μαζί και το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης. Η είδηση για την ανακάλυψη του μεγαλύτερου Μακεδονικού τάφου που εντοπίσθηκε στην Ελλάδα κάνει το γύρο του κόσμου.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ , 25 ΛΙΡΕΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή