Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ... ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΤΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ...

Ενα άλυτο μυστήριο: Ο καταραμένος αριθμός επτά πίσω από τις αεροπορικές τραγωδίες

Ενα άλυτο μυστήριο: Ο καταραμένος αριθμός επτά πίσω από τις αεροπορικές τραγωδίες

Κάθε αριθμός και ο συμβολισμός του ή ακόμα και η κρυφή ερμηνεία του που έρχεται από τα αρχαία χρόνια και απαντάται ακόμα και σήμερα. Εν προκειμένω: ο αριθμός επτά είναι συνυφασμένος με τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχουν συμβεί σε αεροσκάφη των Μαλαισιανών αερογραμμών.
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τα επτά θαύματα του κόσμου, με τις επτά ημέρες της εβδομάδας, τις επτά Πλειάδες της αρχαιότητας ή τα επτά ενεργειακά πεδία στο σώμα του ανθρώπου, αλλά με τραγωδίες που κόστισαν πάρα πολλές ζωές. Όπως συνέβη στα δύο πρόσφατα αεροπορικά δυστυχήματα της Malaysia Airlines.

Μόνο το τελευταίο στην Ουκρανία... εμπεριέχει κάμποσες φορές τον αριθμό επτά. Θεωρία συνωμοσίας; Κι όμως, η τραγωδία συνέβη στις 17 Ιουλίου, το αεροπλάνο ήταν ένα Boeing 777 που έχει πίσω του 17 χρόνια πτήσεων, ενώ ο αριθμός της πτήσης ήταν ΜΗ 17.
Τα ίδια... περίεργα ευρήματα υπάρχουν και στο εξαφανισμένο Boeing στον Ινδικό Ωκεανό. Εκείνη η πτήση μετέφερε 227 άτομα, η πτήση είχε ονομασία ΜΜΗ 370
Μα, υπάρχει και παρελθόν στις εμφανίσεις του αριθμού επτά σε αεροπορικές τραγωδίες των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Η πρώτη συντριβή αεροσκάφους τους έγινε στις 4 Δεκεμβρίου του 1977. Συνετρίβη στην Τανζούνγκ Κουπάνγκ Τζοχόρ. Όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν: 93 επιβάτες και 7 μέλη του προσωπικού αέρος!
Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από τις τρεις τραγωδίες φέρει πάλι τον αριθμό επτά: 637!
Τι συμβαίνει, λοιπόν, και ο συγκεκριμένος αριθμός επτά εμφανίζεται συνεχώς σε αυτές τις τραγωδίες; Τι μπορεί να συνδέει το επτά με τον... αέρα και τις πτήσεις; Δεν είναι μόνο οι Malaysia Airlines που έχουν μπλεχτεί στα... μαγικά γρανάζια του συγκεκριμένου αριθμού. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις τραγωδιών που κουβαλούν την ίδια κατάρα. Η κατάρριψη της πτήσης KAL 007, ένα Boeing 747, το 1983 από σοβιετικά αεροσκάφη αναχαίτισης. Η πτώση του Αμέλια Μαίρη Έρχατ το 1937, το Pan Am το 1957 σε μια πτήση που έφερε τον αριθμό... 7 και η πτήση BSAA Star Dust το 1947.
Παντού το επτά, παντού μια τραγωδία!


Πηγή: Ενα άλυτο μυστήριο: Ο καταραμένος αριθμός επτά πίσω από τις αεροπορικές τραγωδίες | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/163700#ixzz37nQMNjre


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου