Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ "ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ"

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html-ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΡΙΕΣ Ή ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ!

  • 12ον-Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου

  • Η ΕΙΔΗΣΗ: ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΦΑΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ –ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ…ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΦΡΑΙΝΟΝΤΑΙ …ΚΕΡΔΗ 

    ( Δεν βλέπετε πως έχουν ξεσαλώσει στις τηλεοπτικές διαφημίσεις…) 
    ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ 

    Για τους πόνους στις αρθρώσεις (αρθρίτιδα –οστεοαρθρίτιδα) έχω μιλήσει σε προηγούμενες σελίδες αρκούντως ικανοποιητικά, αλλά τα βότανα εξακολουθούν να είναι πεδίο επιστημονικά ανεξερεύνητο στις εν συνόλω ευεργεσίες των που παρέχουν στον άνθρωπο.Η βοτανολογία, παρά τις προόδους που έχει κάνει, ιδίως τα τελευταία χρόνια, πάντα αποτελούσε θεμελιώδη άξονα της φαρμακολογίας. Η επιστήμη από την αρχαιότητα έχει επισημάνει τις αρετές των βοτάνων , αλλά δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε πλήρες βάθος ερεύνης, πλην όμως σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα η βοταναλογία, τα βότανα σταθερά βρίσκονται στο στόχαστρο των μικροσκοπίων των ερευνητών.
    Βεβαίως τα βότανα περιβάλλονται με μια θολή φημολογία τύπου Ράδιο Αρβύλα, με αποτέλεσμα η σημερινή κοινή γνώμη να είναι επιφυλακτική ή και αρνητική ακόμη, θεωρώντας τα βότανα κοντολογής …πως είναι μαγκανίες, γιατροσόφια …κι άρα δεν αξίζει κανείς να ασχολείται σοβαρά μαζί τους.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου