Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Κρατηθηκε στο Α.Τμήμα επί 4 ώρες, αλλά χάρις στην επέμβαση του δικηγόρου του, του γνωστου Γιώργου Κόκκα... και επικοινωνία με τον εισαγγελέα ...δεν οδηγήθηκε ο δημοσιογράφος στο Αυτόφορο

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

ΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ!!!

Ο δημοσιοιγράφος σημειώνει στον ιστότοπο του:

Ο γνωστός πρώην δήμαρχος Χολαργού τα κατάφερε πάλι! Υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας μας και ζήτησε από την αστυνομία να τον συλλάβει με την αυτόφωρη διαδικασία. Έτσι, πρωί-πρωί οι αστυνομικοί πείμεναν τον Βραχιολίδη έξω από το μαγαζί της συζύγου του για να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού. Η μήνυση που υπέβαλε ο πρώην δήμαρχος Χολαργού αφορούσε την περί[τωση της υποψηφίας Άννυς Καζάκου την οποία εμφάνιζε ο πρώην δήμαρχος στο δικό του ψηφοδέλτιο ενώ ανήκε στο ψηφοδέλτιο του Αποστολόπουλου (εδώ το δημοσίευμα) Έκρινε ότι έπρεπε να κάνει μήνυση και να οδηγήσει μστο αυτόφρο τον Βραχιολίδη. Η σωστή όμως νομική ενέργεια του δικηγόρου του δεύτερου, απ΄πετρεψε την προσαγωγή του στον εισαγγελέα και την εκδίκαση της μήνυσησς στο αυτόφωρο δικαστήριο και η μήνυση ακολουθεί πλέον τις κανινικές διαδικασίες της τακτικής δικασίμου. 
Η φίμωση του Τύπου δεν θαν περάσει. Είμαστε εδώ για να δίνουμε αγώνε για την ελευθερία του Τύπου και της ενημέρωσης. Κάποιοι απορούν πώς έχουμε γερό στομάχι. Ο Θεός ξέρει πώς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου