Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μίστερ Σαμάρας ... ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΎΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ...ΕΛΑΝΤΑ Μισεί τα ελληνικά κρατικά σχολεία ...και στέλνει τα παιδιά του σε ξένα Πανεπιστήμια! Τόσο εκτιμά την Ελλάδα! Τι μπορεί κανείς από τέτοιον Καραγκιόζη να περιμένει; ΒΛΗΜΑ ξενοσπουδαγμένος είναι και ο ίδιος- ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΚΤΩΡ της Αμερικάνικης βρώμικης ιδεοληψίας! Αυτό σημαίνει ένα;Πως ο τυπάκος αυτός, είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα πολυεπίπεδα! Φαίνεται από τις επιλογές του. Τι άλλο πρέπει να πούμε ΡΕ;


ΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η κόρη του Σαμαρά σπουδάζει στο City του Λονδίνου!!!
Δηλαδή που θα σπούδαζε ..στις Κουκουβάουνες ή στα Πετράλωνα; 


Οικογενειακές στιγμές του Αντώνη Σαμαρά

Η ΑΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... ..ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ... ΤΟΥ CITY...στα  αψηλά του κάδρου... Όσο για  τον γιόκα του... κι αυτός παραδέρνει σπουδαστικά στις ΗΠΑ... ώστε να μας έρθει φτιαγμένος -μαστουρωμένος  από το
Αμερικάνικο way of life... και να τον φορμάρει σε κάποιο βάθος χρόνου, στο πετσί του ελληνικού λαού!.. Βλέπε τα  τέκνα και εγγόνια Μητσοτάκη, κι άλλων αθλίων του πολιτικού βίου...μέχρι Παπούλια.. του Γερμαναρά με πατέντα... που μας τον κοτσάρανε , τον ΤΙΠΟΤΑ για πρόεδρο ! Η δυστυχία του ΄Ελληνα να κυβερνάτε με μπασταρδεμένους...



ΔΕΙΤΕ ΤΙ  ΣΗΜΕΙΏΝΕΙ Ο ΧΑΖΟΒΙΌΛΗΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ: "Ο Αντώνης Σαμαράς έντεκα χρόνια πριν άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του και φωτογραφήθηκε με την οικογένειά του.  ..Τι λε ρε τζιτζιφιόγκο! Σου άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του... ο Σαμαράς; Για τα ωραία μάτια σου; ΄η για να κάνει τη φγούρα του; 
Ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ελλάδος πόζαρε με την σύζυγό του, Γεωργία και τα δυο του παιδιά, Λένα και Κώστα στον φωτογραφικό φακό της Calliope. Φόντο είχανε το σπίτι τους στην Κηφισιά, στην οδό Μπενάκη, τα παιδιά έπαιζαν με τα παιχνίδια τους, ενώ το ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι, «αναμετρήθηκε» και σε μια παρτίδα τένις.
Πηγή φωτογραφιών: Life&Stylε

Πού σπούδασε ο πατερούλης της ΛΕΝΚΩΣ , Αντουάν ο πιτσαδόρος, στο Χάρβαρντ! Πού είναι το πρόβλημα...; Μια ζωή το ίδιο δεν γίνεται; ΄Ολα τα καθίκια αυτά δεν σπουδάζουν σε Λόντρες, Βερολίνα, Παρίσια...Ουασιγκτώνες; Και τα δικά μας παιδιά... στα παρακατιανά δημόσια σχολειά! Τα δικά τους -φρου-φρου,-μιζ ανπλι και ντεκολαρασιόν- γενικώς και ειδικώς, στα Κολλέγια Αθηνών ή Ανατόλια στη Σαλονίκη;
Και ώ, της πλάκας... οι καριόληδες ειδικώς και γενικώς αυτοί... διεκδικούν κρατικούς θώκους, την ώρα που απεχθάνονται θάνασιμα τα δημόσια, κρατικά  σχολεία μας... Ε, αν δεν είναι αναίσχυντοι και θλιβεροί απάτρηδες, πείτε μας τι διάολο είναι ΟΛΑ αυτά τα σαμάρια που φορμάρουν στο γαηδούρι, τον φιλότιμο ΄Ελληνα, που καταληστεύουν;

Οι σχολιασμοί μας σε κάθε λέξη-φράση.. γίνονται πρωτοσέλιδοι Τίτλοι... Μη το περιμένετε. Δεν υπάρχουν πια δημοσιογράφοι... με όρχεις...  Είμαστε εμείς; Μα πάντα έτσι έιμασταν... και προ γεννέσεως  χαβαλέ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ! 

Ρε ΟΛΟΙ οι νταβατζήδες και επιβήτορες της εξουσίας στα τελευταία 100 χρόνια φρόντιζαν προκλητικά τους βλαστούς τους, πουλώντας με άνεση ενδιαφέρον...σωτήριο για τον μαλάκα λαό! 
( Ψάξτε το βιογραφικό στόρυ όλων αυτών των κλόουν Μινίστρων κ.λ.π... όλοι τους είναι ξενοσπουδαγμένοι... γι αυτό άλλωστε και η άνθιση της λαμογιάς και παντός εγκλήματος...με πανεπιστημιακές περγαμηνές... ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΤΥΧΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ! 

Τα καθίκια αυτά ( Οι μινίστροι)  προετοιμάζουν τη διαδοχή τους με συγκεκριμένο πλάνο... Εκεί στην Εσπερία... αλλοτριώνονται... Μεταμορφώνονται σε Φρεγκεστάϊν ...τεχνοκράτες-ΛΑΜΟΓΙΑ αποφλοίωσης της Ελλάδας  π.χ. ο Παπαδήμος, ο Παπακωνσταντίνου κ.α.που τους ξέρετε λίαν καλώς).
Και ο πένης, άνους λαός... θα κρατάει τα σημαιάκια και θα τους ψηφίζει!. Διαβάστε το σκατά ρεπορτάζ:) 

ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. Γιατί ρε όρνεα στέλνετε τα παιδιά σας σε ξένα Πανεπιστήμια; Τα δικά μας ΑΝΩΤΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ  που και παγκοσμίως αναγνωρίζονται ως   δυνατά, δεν σας κάνουν; Παναθεματισμένοι τυχοδιώκτες;!  

Θέμα έχει δημιουργηθεί μετά τη δημοσίευση της είδησης ότι η κόρη του
πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σπουδάζει σε πασίγνωστο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ WEBPRESSUNION: Δηλαδή, όπως λέει ο συντάκτης ...δημιουργήθηκε πρόβλημα; ΠΟΙΟ; Καταλαβαίνει ό Σαμαράς από προβλήματα; Χοντρόπετσος του κερατά, σαμάρι σκέτο είναι!


Η 22χρονη Λένα Σαμαρά, η πρωτότοκη κόρη του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά,αφού ολοκλήρωσε τις μαθητικές της υποχρεώσεις στο Κολλέγιο Αθηνών, (έτσι Κολλέγιο... να μην είμαστε δα και παρακατιανοί από εκείνους των κρατικών εκπαιδευτηρίων... Τι σάμπως ίσοι είμαστε;) ..
βρίσκεται πια στο κέντρο του Λονδίνου σπουδάζοντας πολιτικός μηχανικός –το επάγγελμα που έχει σπουδάσει και η μητέρα της- στο πασίγνωστο City University. Τα δίδακτρα για τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης 9.000 Λίρες, δηλαδή κάτι παραπάνω από 11.000 Ευρώ.

Σε αυτά προσθέστε και ότι το ενοίκιο μιας ισόγειας γκαρσονιέρας σε σχετικά καλή
περιοχή στο Λονδίνο αγγίζει τις 1000 λίρες μηναία, βάλτε και έξοδα διαβίωσης
τουλάχιστον άλλα τόσα και θα δείτε ότι το ποσό αγγίζει τα 2.500 Ευρώ τον μήνα εκτός των διδάκτρων. Άλλωστε δεν είναι και η μοναδική καθώς και η κόρη του Γ.Παπανδρέου σπουδάζει στο Λονδίνο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
more: http://elnewsgr.blogspot.com/2012/11/city.html#ixzz2spz2Ke5U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου