Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΕΣ...ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ- ΑΡΠΑΓΕΣ... ΓΙΟΜΑΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ , (όπως γράφουμε αλλού) ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ...

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΔΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ...ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ... ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ -ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ (...από τον ιδρώτα τους!) ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ  ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
ΚΙΚΙΛΙΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (..εντελώς συμπτωματικά Υφυπουργοί ...Αθλητισμού) ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ! 
Ο ΛΙΑΝΗΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ!

Και πάντως οι αναφερόμενοι... αντέδρασαν με δηλώσεις του ότι είναι εντάξει στα φορολογικά τους ..Ενώ ο πολύ κ. Θεοχάρης ανέφερε σε ανακοίνωσή του:
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, για τα εμβάσμαα ελέγχονται και οι σύζυγοι των βουλευτών Σηφουνάκη και Καπερνάρου, ενώ, όπως διευκρινίζει το υπουργείο, οποιαδήποτε άλλα ονόματα έχουν ακουστεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το ΥΠΟΙΚ σημειώνει πως η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ελέγχει τη λίστα με τις 24.710 περιπτώσεις εμβασμάτων και συγκεκριμένα κατά πόσο τα ποσά καλύπτονται από τις φορολογικές δηλώσεις των φορολογουμένων, ενώ επισημαίνει πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα για έλεγχο πόθεν έσχες, χαρακτηρίζοντας ανακριβή δημοσιεύματα που ανέφεραν πως τα εν λόγω ποσά δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες των βουλευτών.


Αυτό που έχουμε να υπογραμμίσουμε εμείς είναι ένα και κάθετο: Άτομα που στέλνουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό ... για ασφάλεια... είναι άρρωστα, απάτριδα και ψυχολογικά ανασφαλέστατα... Τομάρια δηλαδή του κερατά...Αν όχι και κλασσικά κοινοί ΒΛΑΚΕΣ!

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ως γνωστόν είναι από τους πρωταγωνιστές της Λαμογιάς... κι αυτοί οι τσίφτες διατέλεσαν αφεντικά του... κι εντελώς συμπτωματικά  βρέθηκαν εκατομμυριούχοι... Για εκείνον τον άλλο τσίφτη ΓΩΡΓΟ ΛΙΑΝΝΗ, δεν γίνεται κανένας λόγος.. καμιά νύξη... 
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ έγλυψε το μέλι ως επίσης, υφυπουργός του αθλητισμού; Πάντως απολαμβάνει ...δημοσιογραφικής προστασίας- ασυλίας από τον Νίκο Χατζηνικολάου ... που του έχει εκχωρήσει  ραδιοφωνικό χρόνο για μια μια χαζή καλλιτεχνική εκπομπή με τραγουδάκια, την οποία ονοματίζει..Πολιτιστική...εκπομπή! 

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο τυπάκος είναι βουτηγμένος σε όλες τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ, του οποίου κατέστη αξιωματούχος... δια της διαύλου της αθάνατης, ηρωϊκής ορισμένως  κυρά-Δήμητρας Λιάνη...,ξαδελφούλας του! ...την ευεργέτιδά του, την οποίαν ως πνευματικός του κώλου ανήρ... αποτάσσει... σνομπάρει! ΧΑΡΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΛΙΑΝΗ ...έγινε υπουργός ο Τάλλας, αυτό δεν ξεχνιέται! Το ξεχνάει...ο αγνώμων άνθρωπος του Πολιτισμού κι Αθμητισμού ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΑΝΝΗΣ ο Α! ΤΗΣ ΣΛΑΒΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!

΄Ομως, παρά τα φιλολογήματά του... παραμένει το ίδιο ένοχος με όλους τους Πασόκους, που διαχειρίστηκαν τις τύχες και τα ταμεία των Ελλήνων. Για να μην ξεχνιόμαστε έτσι; 

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑΧΑ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ...ΙΕΡΑΡΧΙΑ, (που ταϊζει τα μεμέτια) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ...;ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΣΦΑΓΗΣ ...ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ; ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ANTE PORTAS ...ΗΔΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ... ΗΔΗ ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΧΘΕΙ-ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ-.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ... ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ... ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ...Χιλιάδες τα θύματά τους από Γιβλαρτάρ και κυρίως στις Ελληνικές επικράτειες! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ! 

ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ...ΠΟΥ ΓΙΟΜΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ-ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

Η Ελλάδα είναι η χώρα του παραλόγου, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!
Η οικονομική κρίση είναι τρομερή και οι Έλληνες άνεργοι πλησιάζουν τα 2 εκατομμύρια.
Βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και πολλοί δίνουν τέλος στη ζωή τους.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!ΤΥΧΑΙΟ;

Στη χώρα μας, όμως, εργάζονται πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Στέλνουν, μάλιστα, εμβάσματα στις πατρίδες τους, που ανέρχονται σε δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, τα οποία αφαιρούνται βέβαια από την οικτρή ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου