Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΚΟΨΤΕ FACE BOOK & TWITER!





Αγρίνιο: Βαριά ποινή σε 28χρονο για υβριστικά μηνύματα μέσω facebookΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ 

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ... 

Ως γνωστόν ,δεν έχουμε σε καμιά εκτίμηση στο ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ...  FACE BOOK,.
Αποτελεί σύναξη ατόμων προβληματικών εν πολλοίς, που ψάχνονται για γνωριμίες κι επιβεβαιώσεις...με σπαραριστά γραφόμενα απόλυτης ηλιθιότητας και κενότητας.

Σημειώνουμε, ότι εντελώς τυχαία έχουμε κι εμείς "λογαριασμό" στο Φατσομπούκι, που όμως στο τελευταίο τρίμηνο έχει "μπλοκάρει"..και δεν δίνουμε δεκάρα... Χώρια που περιπαίζουμε τους "φίλους" επισκέπτες μας, λέγοντας κοντολογής πως μην αεροκοπανάτε, δεν θέλουμε φιλίες, κ.λ.π. σκανδαλιστικά... 
Είναι παρατηρημένο... πως τα άτομα που κάνουν σεργιάνι μέσα από τις λεγόμενες ...κοινωνικές Σελίδες, σε μεγάλο ποσοστό, είναι νεαροί-νεαρές, που λόγω καταγωγής και πνευματικής κενότητας, συνηθίζουν να υβρίζουν, οι πρώτοι ενώ τα κορίτσια να αυτοπροβάλλονται φωτογραφικά όσο γίνεται πιο σεξουλικά... Γιατί;  Μα   διότι τα φατσομπούκια και τα τουϊτεράκια
είναι επιεικώς χαζά, άπραγα και δυστυχή! Αυτά και φατσομπούκηδες και τουϊτεράκηδες... παρατάτε μας! Επισκέπτεσθε τους όμοιούς σας ..για να αλληλο-απολαμβάνετε τις μαλακίες σας! 
ΔΕΙΤΕ ΤΏΡΑ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ... !
 
Είκοσι μήνες φυλάκιση ήταν η ποινή που επέβαλλε το Μονομελές Πρωτοδικείο του Αγρινίου στον 28χρονο που είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες για υβριστικές και συκοφαντικές αναρτήσεις σε βάρος αστυνομικών της Α/Δ Ακαρνανίας.

Ο 28χρονος έκανε τις αναρτήσεις μέσω facebook κάτω από δημοσιεύσεις τοπικού ενημερωτικού site. Ο νεαρός καλείται να εξαγοράσει την ποινή του έναντι συγκεκριμένου αντιτίμου, ενώ αναμένεται να του ζητηθεί και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που προξένησε στους αστυνομικούς που εξύβρισε κατ'εξακολούθηση.
Αυτό θα γίνει με προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων που θα κάνουν οι θιγόμενοι αστυνομικοί.
Να σημειωθεί πως στο πλευρό των αστυνομικών παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή και η Τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου