Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝ ΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!..ΑΝ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΗΣ!


Θα σκουπίζει πεζοδρόμια και θα βοηθά ανήμπορους ο Σίλβιο

Θα σκουπίζει πεζοδρόμια και θα βοηθά ανήμπορους ο ΣίλβιοΜετά τη Ναόμι Κάμπελ, τον Boy George και τη Λίντσεϊ Λόχαν, άλλος ένας celebrity ετοιμάζεται να προσφέρει κοινωνική εργασία ώστε να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε από δικαστήριο. Μπορεί δηλαδή να τον δούμε να σκουπίζει πεζοδρόμια ή να βοηθά άτομα που έχουν ανάγκη.   Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ίσως είναι ο πρώτος πολιτικός που προτιμά να μην περάσει «βολικά» σε έναν κατ' οίκον περιορισμό, αλλά να προσφέρει έργο ώστε να εκτίσει την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών που του επέβαλε ιταλικό δικαστήριο για την υπόθεση Μοντατόρι (αφορά φορολογικές ατασθαλίες). Ο δικηγόρος Φράνκο Κόπι δήλωσε ότι σκοπεύει να υποβάλει το αίτημα του Μπερλουσκόνι σε δικαστήριο του Μιλάνου μέσα σε μία εβδομάδα και πως οι λεπτομέρειες θα συμφωνηθούν αργότερα.

Οι κοινωφελείς υπηρεσίες στην Ιταλία εκτείνονται σε ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, που μπορεί να ξεκινήσουν από τη φροντίδα ηλικιωμένων και αναπήρων ανθρώπων και να φτάσουν έως τον καθαρισμό πάρκων και πεζοδρομίων. Δεν είναι ακόμα σαφές τι θα κληθεί ακριβώς να κάνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον οποίο ελάχιστοι στην Ιταλία μπορούν να φανταστούν να μαζεύει ξερά φύλλα από πάρκο ή να σκουπίζει πεζοδρόμιο.
Η ανακοίνωση των προθέσεων του πρώην πρωθυπουργού έρχεται λίγο αφότου επιτροπή της ιταλικής Γερουσίας αποφάσισε ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης να αποπεμφθεί από το κοινοβούλιο λόγω της αμετάκλητης καταδίκης του για την υπόθεση Μοντατόρι. Ωστόσο για να χάσει την έδρα του πρέπει η απόφαση της επιτροπής να επικυρωθεί με ψηφοφορία από την ολομέλεια της Γερουσίας. Η διαδικασία επικύρωσης ή μη της απόφασης εκτιμάται πως θα λάβει χώρα έως τα τέλη του μήνα, και θεωρείται πρόωρη κάθε εκτίμηση για την έκβαση της ψηφοφορίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου