Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΗΓΕΣ -ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΗΜΕΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ... ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ,ΟΙ ΛΟΙΠΟΊ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ-ΚΑΘΙΚΙΑ ...υποβαθμισμένου ανθρώπινου είδους...



Από «μικροσκόπιο» περνούν οι συνδικαλιστές στον τομέα της Υγείας -Ψάχνουν να βρουν και άλλους «μιζαδόρους»

Από «μικροσκόπιο» περνούν οι συνδικαλιστές στον τομέα της Υγείας -Ψάχνουν να βρουν και άλλους «μιζαδόρους»

Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΉ , που άρπαξε 50.000  ευρουλάκια για να μην διαπράξει ... απεργίες στο Νοσοκομείο; ΄Η να  θυμηθούμε εκείνον τον αρχιμαλάκα Φωτόπουλο  της ΔΕΗ; ...Απλα αυτά είναι χαρακτηριστικά της -ΒΡΩΜΙΑΣ  ΤΩΝ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ και ...συγκυβερνητών..ΜΑΣ! 

Αυτοί οι ΤΙΠΟΤΕ ...που ανδρώθηκαν επί αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ!..Και με παρότρυνση του ,μάλιστα ... της ευκλαιούς φούσκας της πολιτικής μας  ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! 
Δείτε το ρεπορτάζ !
Μπαράζ ελέγχων στον τομέα της Υγείας προκειμένου να εντοπιστούν όλοι όσοι παίρνουν μίζες έφερε η σύλληψη του προέδρου του συνδικάτου των εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», με τον Αδωνι Γεωργιάδη να έχει εξαγγείλει «πόλεμο» κατά της διαφθοράς.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας ζητά να γίνουν έλεγχοι για παράνομο πλουτισμό και σε συνδικαλιστές μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί από την σύλληψη του Βασίλη Κονιαδίτη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε 50.000 ευρώ για να σταματήσει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Οπως αναφέρει το Εθνος σε δημοσίευμα του, οι συνδικαλιστές θα περάσουν από το μικροσκόπιο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο έχουν υπάρξει και άλλοι τέτοιοι χρηματισμοί.


Πηγή: Από «μικροσκόπιο» περνούν οι συνδικαλιστές στον τομέα της Υγείας -Ψάχνουν να βρουν και άλλους «μιζαδόρους» | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/125422#ixzz2hIX6DS5a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου