Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Να μωρέ που ψαχνόμαστε για νέο ηγέτη που θα μπορούσε να ενώσει τους Έλληνες.Είναι έτοιμος.Είναι ο τ. βασιλιάς! Τον έχουμε στο ταψί. Χώρια που το έχει προφητέψει και ο πολύς Παϊσιος! Βουρ! Τι καθόμαστε;

ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο τ. ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ -Αρχηγός ο διάδοχος Παύλος!


Είναι μια κάποια λύση στη σημερινή ελληνική πολιτική καταχνιά, 
με πολλά φόντα να αλλάξει το θλιβερό πολιτικό σκηνικό, έστω κι αν θα λυσσάξουν οι αριστερές προοδευτικές του κώλου δυνάμεις...

Και γιατί ΟΧΙ; Θα ενώσει τουλάχιστον όλους τους Σμπαραλιασμένους Νεοδημοκράτες -Χρυσαυγίτες -πατριώτες ,που όλοι τους στην ουσία είναι Βασιλόφρονες... και αποτελούν το 31% του εκλογικού σώματος ..τουλάχιστον! Βασίλειον γαρ της Ελλάδας... Και η Ελλάδα ήταν γιομάτη από βασίλεια από την αρχαιότητα ... Να μην ξεχνιόμαστε ...προοδευτικοί της γκρίζας-ξενόφερτης αριστεράς!

Τρέμεται Σαμαράδες, Καρατζαφέρηδες, Κασιδιάρηδες!
και το λοιπό κακό πολιτικό καιροσκοπικό συναπάντημα- μαζί με τους νταβατζήδες τους μεγαλοεπιχειρηματίες που ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό! Χαράς ευαγγέλια... 
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟ;

Και ξαφνικά, εκεί που όλοι ασχολούνται με τα νέα μέτρα, σκάει από το πουθενά μια τουλάχιστον αξιοπερίεργη είδηση: Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θέλει να δημιουργήσει κόμμα!!!

Αναλυτικά:

Το δικό του κόμμα ετοιμάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, με αρχηγό τον γιό του, Παύλο.

Η πολιτική κατάσταση στη χώρα και τα οικονομικά αδιέξοδα κάνουν πολλούς να πιστεύουν ότι ο τέως Βασιλιάς θα περάσει σ’ αυτή την κίνηση, παρ’ ότι ο ίδιος έχει δηλώσει ξεκάθαρα πολλές φορές ότι δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική, ενώ και στο παρελθόν έχει διαψεύσει τέτοιου είδους φήμες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας paratiritis-news.com οι ζυμώσεις για το νέο κόμμα έγιναν σε διαδοχικές συναντήσεις το καλοκαίρι σε «βίλα μεγαλόσχημου», στο Πορτοχέλι της Ερμιόνης. Στις ζυμώσεις φέρεται πως συμμετείχαν προσωπικότητες του εφοπλισμού και του Τύπου, ενώ ο χώρος που θα καλύπτει το νέο κόμμα υποτίθεται πως θα είναι από τη Νέα Δημοκρατία έως τη Χρυσή Αυγή.

Στο άρθρο αναφέρεται ότι για ηγέτης του νέου κόμματος προορίζεται ο πρωτότοκος γιος του τέως, Παύλος, και έχει ζητηθεί γι' αυτό η συγκατάθεση του πατέρα του, Κωνσταντίνου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν αρνηθεί ο Παύλος υπάρχει και η σκέψη να προταθεί η ηγεσία στον αδελφό του Νικόλαο.

Ποιος είναι ο λόγος της δημιουργίας ενός νέου κόμματος με ηγέτη ένα πρόσωπο από την τέως βασιλική οικογένεια; Σύμφωνα με το άρθρο, το νέο κόμμα «θα καλύπτει το κενό αξιοπιστίας που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία και το έλλειμμα δημοκρατίας για το οποίο εγκαλείται η Χρυσή Αυγή».

Όπως λέγεται τα ατού του κόμματος θα είναι η στήριξή του σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει και μια φράση ενός εφοπλιστή που φέρεται να έλαβε μέρος στις συναντήσεις για το νέο κόμμα: «Δεν μπορεί κανείς, πια, να εμπιστευθεί άτομα που μόλις πιάσουν στο χέρι τους εξουσία πέφτουν να πλιατσικολογήσουν ό,τι βρουν μπροστά τους! Τους σιχάθηκε ο κόσμος, δεν πάμε πουθενά με τέτοιους…».

Ας δούμε τι είχε πει ο Γέροντας Παϊσιος:

- «Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας.»
(βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητῶν», B’ Τόμος, σελ. 364).
- Ὁ Ἁγιορείτης Ἱερομόναχος π. Ἀ…, πνευματικὸ τέκνο τοῦ Γέροντα Παΐσιου, ἀναφέρει πὼς ὁ Γέροντάς του τοῦ εἶπε χαρακτηριστικὰ ὅτι «θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ φέρουν τὸ Βασιλιὰ γιὰ νὰ κάνει τὸ διαιτητή».

Φυσικά, ακόμα ο λαός δεν κάλεσε τον Κωνσταντίνο να τον....σώσει!!!

Όμως, αυτή η ξαφνική ενασχόληση του Τέως και της οικογένειάς του με την πολιτική και η διάθεσή του να κάνει κόμμα που θα συμμετάσχει στα κοινά, είναι ηλίου φαεινότερον πού οδηγεί, δεδομένης της ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ, εδώ και καιρό, των όσων έλεγε ο π. Παϊσιος για το "κυνηγητό" των πολιτικών από τον λαό!
 

  hellas-orthodoxy.blogspot.gr


ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η.Ν.Α. ... Πολιτικά έχει μεγάλα φόντα η ιδέα με εξασφαλισμένη εκ προοιμίου ένα βαθμό επιτυχίας.Έχει ξαναγίνει με τον τ. βασιλέα της Βουλγαρίας Συμεών και ο οποίος εξελέγη και πρωθυπουργός!
Εδώ στη δική μας περίπτωση υπάρχει ένα αγκάθι.Είναι οι εμμονές του Κωνσταντίνου να κρατήσει τον θρόνο μακράν πάσης πολιτικής. Σήμερα όμως άλλαξαν οι συνθήκες. Είμαστε στον πάτο.  Μπορεί όμως τα παιδιά του Κωνσταντίνου  να πάρουν πρωτοβουλίες ..Νέοι και ωραίοι είναι και η Ελλάς ορφανή από ηγεσία που θα μπορούσε να ενώσει το χειμαζόμενο έθνος... Και φαίνεται σύμφωνα με την είδηση ότι κάτι πάει να γίνει, ώστε έτσι να επιβεβαιωθεί και η προφητεία του μοναχού Παϊσιου, που σήμερα είναι στις δόξες του...Λέτε να είμαστε μπροστά σε επαναστατικές εξελίξεις;

Σημειώστε ακόμη πως και στο παρελθόν είχαν γίνει κρούσεις προς τον Κωνσταντίνο να αναλάβει πρωτοβουλίες ανάλογες, αλλά τσινούσε πειθήνιος στις υποδείξεις του εκπαιδευτή του-και μυστικοσύμβουλού του,  Λοκατζή στρατηγού Αρνάουτη, ο οποίος από πολιτική είχε μεσάνυχτα, όπως όλοι οι στρατιωτικοί βεβαίως-βεβαίως!
Κι εμείς του το είπαμε κατάμουτρα, όταν στα 1983 είχαμε μια δημοσιογραφική  συνάντηση στο γραφείο του στη GROSVENOR ... 
--Μεγαλειότατε ο Αρναούτης σας παραμυθιάζει... Τι πάει να πει ότι έχετε 31% συμπάθειες στην Ελλάδα; Ξεκινείστε ένα σχήμα από μηδενική βάση και θα δείτε! Έχετε πολλές δυνάμεις στην Ελλάδα. Δεν βλέπετε τον Ανδρέα Παπανδρέου, που από το τίποτε, δημιούργησε κατάσταση στην Ελλάδα; 
Ο Κωνσταντίνος όμως είχε τις εμμονές του Αρναούτη.

Πάντως αν τολμήσουν ο Παύλος ή ο Νικολάκης και κάνουν την κίνηση, θα σπάσουμε μεγάλη πλάκα με τα μορμολίκια των δεξιών κομμάτων, τα οποία μάλιστα επί έτη πάσχιζαν να εξασφαλίσουν τις ευλογίες του Κωνσταντίνου,γι αυτό και τα σούρτα -φέρτα όλων στο Λονδίνο! Και κάτι ακόμη:Αν οι βασιλόπαιδες κατέλθουν στην πολιτική, αυτόματα θα έχουν και την υποστήριξη, όχι μόνον των βασιλικών οίκων της Ευρώπης, αλλά του διεθνούς Τύπου!
Ταύτα κι ό,τι καταλάβατε  
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου