Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ  ΤΟΝ ΑΝΕΚΓΙΗΓΗΤΟ , ΌΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ "Καλάμι"

Το ''ΚΑΛΑΜΙ είχε προβλέψει ΣΩΣΤΑ 100%, ότι ο κ. αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. ''θα δώσει μεγάλη παράσταση'' στον ΟΗΕ.'Αφωνη η Ομογένεια ΗΠΑ, αναρωτιέται αν η Ελλάδα κυβερνάται από παρανοϊκούς, που έχουν αυτοπιστέψει τα περί... ''success story''

Αφού τα έκανε ''σαν τα μούτρα του'' με Κυπριακό κλπ, ''ξαναχτύπησε'''Εχει ξεφύγει πολύ... Μαζεύτε τον... Διασύρει την Ελλάδα και την κυβέρνησή της στη Νέα Υόρκη.

Ε. Βενιζέλος: «Η Ελλάδα είναι η 30η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο» !!!

Αυτήν την απίστευτη δήλωση έκανε το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου '13 σε συνάντηση με προεδροπαράγοντες της Ομογένειας στο γεν. Προξενείο Νέας Υόρκης. (Σημ.: Η Ελλάδα είναι στην... 37η θέση στην Ευρώπη, δηλ. στις 4 τελευταίες. ΠΟΤΕ πήγε στην 30η και μάλιστα στον... κόσμο;)
Είπε και άλλα ''κουφά'': «
...Αν υπήρχε G30, θα έπρεπε η Ελλάδα να είναι μέλος... Σύντομα θα βγούμε από την κρίση... Οι εταίροι μας (και δανειστές) ουδέποτε μας πίεσαν να κάνουμε παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα...
»
Η φιλική σύσταση από το ''ΚΑΛΑΜΙ'': 
Κύριε αντιπρόεδρε και υπουργέ Εξωτερικών, όταν βρίσκεσαι εκτός διεφθαρμένου ελληνικού κράτους ''είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς πολύ και να αίρεις κάθε αμφιβολία'' (Αβραάμ Λίνκολν).
ΜΗΝ διασύρεις την πατρίδα μιλώντας σε Ομογενείς, νομίζοντας ότι είναι άσχετοι ή χαμηλής νοημοσύνης ή ''κομματικά πρόβατα'' αλα Ελλάδα.
  Μεθοδεύουν ''τετραμερή'' και λύση με νέο σχέδιο -τύπου Ανάν- γιά την Κύπρο, έξω από ΟΗΕ
  
ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ: Αυτοδιαψεύδεται ο Ε. Βενιζέλος προσπαθώντας να διαψεύσει (βασικά το ''ΚΑΛΑΜΙ'') γιά τα περί ''λύσης'' στην Κύπρο και άθελά του ''καρφώνει'' τον ''ναι-ναι-κο'' πρόεδρό της, Ανα(ν)στασιάδη... (Αναλυτικά - διαβάστε)


''Τετ Α Τετ'' Ομπάμα (γιά την παραδοσιακή φωτογραφία) με Ε. Βενιζέλο και άλλους... 192 αρχηγούς κρατών, κυβερνήσεων και αποστολών, στην καθιερωμένη δεξίωση, διάρκειας 2 ωρών, που παραθέτουν οι ΗΠΑ, διά του προέδρου, ως ''φιλοξενούσα χώρα'', παραμονή Γεν. Συνέλευσης ΟΗΕ.
Η ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ του ΟΜΠΑΜΑ στον Μπένυ, στο... ''τετ Α τετ'', διάρκειας... μισού λεπτού:
«...Mόνο εσύ μπορείς, την Ελλάδα να φέρεις τούμπα.
Μα μέχρι να το δυνηθείς, φάε καμιά γαρδούμπα
...»
.
Το καινούργιο ανέκδοτο στην Ελλάδα λέγεται ''προσέλκυση επενδύσεων'' από ''κροίσους'' της... Ομογένειας (ΗΠΑ)Κι επειδή η χώρα ''βούλιαξε'' από ''επενδύσεις'', χάρη στον πρωθυπουργό και στους ''άξιους'' υπουργούς Χατζηδάκη και Μηταράκη, οι μεγάλες επιχειρήσεις που ήταν στην Ελλάδα, τώρα... ''φεύγουν νύχτα'', γιά να σωθούν. Το ανέκδοτο ''επενδύσεις'' έχει πέραση και δικαιολογεί τα ''τουριστικά ταξίδια'', ειδικά στις ΗΠΑ, με κρατικό χρήμα, του κάθε πολιτικού -με πρώτον τον πρωθυπουργό- γιά συνεύρεση σε... ''κοσμικά δείπνα'' με ''κροίσους'' Ομογενείς ''παπατζήδες'', που ΘΑ κάνουν ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, αλλά αυτές ΔΕΝ γίνονται ποτέ... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου