Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΡΕ ...ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ... ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΊΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!, όπως εμείς που τους ανεχόμαστε 40 χρόνια τώρα!


Η Ομογένεια ανησυχεί και αναρωτιέται: Ο Αντ. Σαμαράς στις ΗΠΑ, θα ξεπεράσει σε ανοησίες-''παραμύθια'' και τον Ευ. Βενιζέλο;
Μετά το μοναδικό ''η Ελλάδα είναι η 30η οικονομική δύναμη στον κόσμο'' του αντιπρόεδρου και Υπ. Εξ. (στο γενικό Προξενείο και αυτός, επίσης σε συνάντηση με προεδροπαράγοντες, 24 Σεπ), ''χτύπησε'' και ο πρωθυπουργός με την δήλωσή του, 29 Σεπ.'13. 'Ερχονται και χειρότερα;

Ο πρωθυπουργός μετά τον εκκλησιασμό στον Αγ. Νικόλαο Φλάσιγκ, Νέας Υόρκης (Κυριακή 29 Σεπ.):
«...Σαν πρωθυπουργός, με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα... Ο ελληνικός λαός γεύθηκε την πίκρα να μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ηττάται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας. Κανείς δεν μιλά πια για Grexit. Η Ελλάδα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη...»

Στο γενικό Προξενείο, σε συνάντηση με Oμογενείς προεδροπαράγοντες,
 τόνισε:
«...Η χώρα έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση από δύο κόμματα που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της. Η Ελλάδα εξελίσσεται σε χώρα προσέλκυσης της επιχειρηματικότητας, είναι απαραίτητο για να επιζήσουμε σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο Σας καλώ να έρθετε μόνοι σας και να δείτε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει... Eλάτε να επενδύσετε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου