Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ...Ο ΑΓΩΝ!

ΕΠΑΙΝΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!



ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ


ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ… ΕΝΑ-ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ. ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ..ΚΙ ΑΓΡΙΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ…

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΥ! 
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ κατά της απόφασης … να λειτουργούν τα μαγαζιά και τις Κυριακές …ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΑ… Δεν υπάρχουν  περιθώρια…
ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΑ...Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ! ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ! Παρά μόνο εσένα, αν και μικρός το δέμας, αλλά ουσία ΓΙΓΑΝΤΑΣ! Ξέχασε τα φαναριώτικα! Πίστεψε στη λεβέντικη ελληνική  καρδιά σου...ΞΥΠΝΑ ΜΩΡΕ!



Οι Αγιορείτες πατέρες καλούν τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Χαράς ευαγγελια ..και επειδή είμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί που έχουμε κακίσει τον Μακαριότατο να δεχθεί γερμαναράδες πράκτορες, το μπακαλόγατο της lidl, τον Κλωτσοσκούφη Ρεχάγκελ κ.α του Γερμανικού πρωτεκτοράτου...Ψηλά το κεφάλι Δέσποτα!Όχι μόνον παρηγορητικούς λόγους, αλλά αντρίκιες στάσεις, ελληνικές στάσεις!

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΟΪΜΠΛΕ


Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ...ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ
 ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΠΈΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ
ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ
 ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ..Μακάρι Δέσποτα να
κρατήσεις Θερμοπέλες..Στείλε
στο διάολο όσους σε πιέζουν
να δεχτείς τον εγκληματία
!


ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ... ΣΤΑΣΗ  ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΏΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

Ο Μακαριότατος δεν προτίθεται και δεν διατίθεται να ανοίξει οποιονδήποτε διάλογο με πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.
Μεγάλη προθυμία να συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’ επιδεικνύει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο πλαίσιο της επίσημης επισκέψεως που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου