Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...


Δυό φορές ρόμπα έγινε ο τραλαλας μουζίκος αριστερός  Κραουνάκης

Κανέναν σύμμαχο, ούτε καν στους λοβοτομημένους ανεγκέφαλους της άκρας αριστεράς, που απεχθάνονται τον φωνακλά Άδωνι, δεν βρήκε ο -εξαιρετικός να λέμε την αλήθεια τραγουδοποιός- Σταμάτης Κραουνάκης- στην εμετική του παράφραση του εκπληκτικού ..
"Άδωνι". Ψιλοκατάλαβε τη μακακία του και εξήγησε στον βουλευτή, ότι, δεν ήταν δική του η παράφραση, αλλά κάποιων φοιτητών κι αυτός απλώς την επανέλαβε. Τρίχες!


Το να τραγουδάς δημόσια και σε τηλεοπτική μετάδοση και να αποκαλείς "καριόλα" μια γυναίκα, επειδή είναι απλά γυναίκα πολιτικού και  να λες "ένα σόι ένα τίποτε" και "..γ@μιέται όλη η φάρα του" κλπ, σημαίνει ότι είσαι χοντρομαλάκαςΤίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο
Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν κάνεις τη χοντρομαλακία, βγαίνεις και λες αντρίκια "αδερφέ, έσφαλα, την έκανα τη μαλακία, ήμουν σουρωμένος, ζητώ ταπεινά συγνώμη".

Καμία ελευθεριότητα δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο, γιατί αν το δεχόμασταν, θα έπρεπε να δεχθούμε το ίδιο, από έναν "δεξιό" καλλιτέχνη, να λέει τα ίδια για την Μπέτυ Τσίπρα και το σόι της π.χ. και θα γινόταν η χώρα κ@λος. Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα και καμία δικαιολογία. Αν αρχίσουμε να τραγουδάμε δημόσια για τους πολιτικούς αντιπάλους με αυτή τη χυδαιότητα, είμαστε για τα μπάζα ως λαός.
Κανέναν δεν εκφράζει το εμετικό παραλήρημα Κραουνάκη, για τον απλούστατο λόγο, ότι είναι πανεύκολο να βγάλεις ένα παρόμοιο έμεσμα για τη μάνα του Τσίπρα ή τη γυναίκα του Παπαδημούλη ή την αδερφή του Σκουρλέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου