Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ...ΠΛΗΖ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ!

Αύριο λένε πως θα απεργήσουν τα καθίκια 
της παραμόρφωσης των τεκνών σας, οι καθηγητές της ΟΛΜΕ!!!:

ΓΡΑΦΕΙ  ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ

ΜΙΚΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ...ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ...ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ Ω,ΠΕΡΙΤΡΑΝΕ-πλακατζή και συμφοριασμένε- Ω, ΕΛΛΗΝΑ της Πλάκας!

Προς δασκάλους-..τάχα καθηγητάδες- που πάνε να απεργήσουν οι μπάσταρδοι ...

1) Ο Καποδίστριας απεφάνθη κάθετα για της συντεχνία τους: Η συμφορά της Ελλάδας είναι οι δάσκαλοι! Τόπε ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ!

2) Οι σημερινοί που απειλούν με απεργία για καθαρώς συντεχνικά ιδιώνυμα συμφέροντα είναι προϊόντα του θλιβερού πνεύματος του ΠΑΣΟΚ που ενέσπειρε στο τόπο αυτόν το 1982 με την φαύλη επικράτησή του! ..ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ... ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!..  

Τα σημερινά αριστερίστικα τσανάκια του και του ψευδοσοσιαλισμού που εκπροσωπούσε η συμμορία του ΑΝΔΡΕΑ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΑΛΙΩΤΗ,ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, (αυτή η ...ιστορική κομπανία άλωσης της Ελλάδας-ΘΛΙΒΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ..., όπως αποδείχτηκε ) εμφανίστηκαν στα σχολειά μας...με μούσια (αξύριστα υποκείμενα εν γένει) και με ζιβάγκο... και με όλα τα ιδεολογικά τροβάδια τους, που κουβαλούσαν αφρόνως κι ανοήτως...(διότι απλά το νιονιό τους δεν τσούλαγε...ώστε να καταλήξουν αυτά τα σούργελα να γίνουν ... συναρπαστικοί ...δάσκαλοι των παιδιών μας!) ..Μπορούσαν αυτό το ρόλο, μα ..ήσαν κομματικά ΓΛΕΙΦΤΕΣ! ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΙ ! Απλά! ΤΟΣΟ ...ΑΠΛΑ!


3) Αποτέλεσμα; Μα το ξέρετε από την ποιότητα των παιδιών σας.. Γιατί σκούζετε; ..ΡΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ(καθηγητάδες που θα απεργήσουν αύριο..) είναι ακριβώς αυτοί που έκαναν τα όμορφα παιδιά σας σαν την μούρη τους... (χωρίς τις οφειλόμενε ς από μέρους σας ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ, έναντι των ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ!  Για να καταντήσουν τελικά, τα παιδιά σας(!) κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, καταληψίες  και γενικώς ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ! .. και αντιστασιακοί έναντι των γονικών τους καταβολών~ Και τα ανέχεστε... χρις καν να τους κατεβάσετε κατσαρόλα ..στο κεασνίο!
ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ...ναι αυτοί που απεργούν...σας κάνανε τα παιδιά ..ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ!  αΛΛΆ ΣΦΥΡΊΖΕΤΕ   ΔΩΘΕ-ΚΕΙΘΕ... ω , αφρονες γονείς!
ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!..
Δεν κάνω λάθος και το ξέρετε...Είμαι σκληρός έναντί σας; Καλέ χάδια θέλετε, όταν ασχημονείτε προς τα ίδια τα παιδιά σας;  Αμαν πια! Επί τέλους μωρέ αδέρφια! Καταλάβαιτε!


Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι...ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ..και βαράρε την κούτρα σας την αδειανή.. στο ντουβάρι! Είναι το μόνο χρήσιμο που έχετε να κάνει, αυτό και μόνον σας απομένει!

Μπορεί ο Σαμαράς να απειλεί με επιστράτευση κ.λ.π. Τρίχες! Και... θα τους τσουβαλιάσει ασφαλώς τους καραγκιόζηδεες.....καθηγητάδες !, και οφείλει να το κάνει ...

Αλλά να μη ξεχνάς ΕΣΥ -
ΑΠΙΘΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ-ένα:

Με το τσερβέλο που κουβαλάς, θα είσαι πάντα  σκλαβάκι και υποχείριο όλων των απεργιακών αληταράδων (ΔΕΗ..ΜΕΤΡΟ.. κ.λ.π. που σακατέυουν τη ζωή μας ... αποδεδειγμένα κομματικών αληταράδων είτε ασκούν κυβερνητικό καιροσκοπικό έργο, είτε ως κομπάρσοι άνοοι είναι ,χρονίως ταγμένοι στην αντιπολίτευση... (Κ.Κ.Ε,ΠΑΜΕ και ...φύγαμε, ΣΥΡΙΖΑ κι όλα τα ξενόφερτα σαχλά που εκπροσωπούν 

Αν το κατανόησεις αυτό πιθανόν να αντιλειφθής, τις συλλογιστικές των σαχλών ..τάχα μου εκπαιδευτικών ... που στοχεύουν, ως κοινοί εκβιαστές... να πνίξουν το όνειρο του παιδιού σου.. απεργούντες! 
Πάντα... όλα τα τελευταία χρόναι 40, το ίδιο δεν έκαναν οι ευτελείς αυτοί που πουλάνε τάχα μοιυ παιδεία... ενώ το μόνο για όποίο γνοιάζονται... είναι η τσέπη τους! Κι όμως τα παχυντικά αυτά... Εκβιάζουν εσένα και το παιδί σου! Σε αναστατώνουν!..Για να αποζημιωθούν τελικά από τις κυβερνήσεις (όποιες κι αν είναι αυτές ,δεν έχει σημασία... και με βουλευτικό αξίωμα!
Δείτε τον μπάσταρδο Πρωτοπαπά... συνδικαλιστής τραπεζικών... τον έχουμε πανελληνίως φορτωθεί με τις ασυναρτησίες του... Δείτε τον Ιωαννίση... που αποφάσισε το εκπληκτικο: Να εξαφανίσει το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΝΘΡΙΟ και να το αντικαταστήσει  με τον παντάξιο μεν ΓΚΑΛΗ , πλην όμως οι συγκρίσεις ..για τη διαπραχθείσα μαλακία... δεν ισομετρούνται!
Με τέτοιους πολιτικούς του χαμλαμ και του χαβαλέ τι προσδοκάς ΡΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ; Να πούμε κι άλλα; Μα θα σε κάνουμε σμπαράλι... Δεν το θέλουμε, πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα στιγμή... θα αναβλέψεις, που δεν το πιστεύουμε βεβαίως!
ΑΥΤΑ!
ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ... 

( Αν διαφωνειτε προς τη... "σοφία" μου, θα είναι μεγάλη χαρά να απολαύσω τη δική σας... Αμ...δε το νομίζω...Όχι βέβαια γιατί είμαι σοφοτερος υμών... -ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ- μα επειδή ξέρω πως δεν χρησιμοποιείς... ρεαλιστικά το νιονιο σας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου