Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ... ΑΣΕΒΗΣΕ-ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ...ΤΑΪΖΕΙ!


ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ..
Καιρός να πουλήσουμε και τη Σαντορίνη και τη Σπετσοπούλα του Νιάρχου


  Η εγγονή του θρυλικού Ωνάση, που υπέγραψε την εξαφάνιση από το Σκορπιό το Ώνομα Ωνάση για τα επόμενα 100 χρόνια. Δυστυχώς το κοριτσάκι αυτό, παρά τις ρητές εντολές του παππού της ΄χι μόνπο δεν απόκτησε ελληνική παιδεία, αλλά είναι και επειδεικτικά μισέλληνας, λόγω τηα αγωγή που έλαβε από τον ζιγκολό πατέρα της..
Κι εδώ πάλι οι γάμοι Ωνάση-Κέννεντυ
Σκαρφαλωμένος πάνω από το κεφάλι
του ΄Ελληνα μεγιστάνα , ο δικός μας
ρεπόρτερ.ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
 Είναι πάνω στο θρυλικό γιωτ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ



Μέρα του γάμου του Ωνάση με την Τζάκυ Κέννεντυκαι
κολλητός δίπλα αριστερά
ο ρεπορτερ Απ.Βραχιολίδης,συνεργάτης μας εδώ.







ΟΣΚΟΡΠΙΌΣ ΠΛΕΟΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΡΏΣΟΥ ΚΡΟΊΣΟΥ ΡΙΜΠΟΛΌΒΛΕΦ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΌ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΩΝΆΣΗ - Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΆΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΈΜΟΡΦΕΣ ΚΌΡΕΣ!



Ησυμφωνία για την αγορά του Σκορπιού έκλεισε με ένα ποσό πάνω από τα 100 εκ. δολάρια- Ο 47χρονος Ρώσοςμεγιστάνας είναι μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης βιομηχανίας λιπασμάτων και της Μονακ- Η περιουσία του φτάνει τα 10 δισ. δολάρια και είναι στη λίστα με τους 80 πλουσιότερους ανθρώπους- Το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα, του στοίχισε 5 δισ. δολάρια - Είχε κάτσει στη φυλακή για 1 χρόνο

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ τον τελευταίο μήνα είχε ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει: αυτό του κουρέματος των καταθέσεων στην Κύπρο. Βλέπετε, ο 47χρονος Ρώσος ολιγάρχης, ο οποίος φιγουράρει με περιουσία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο top -80 της λίστας του Forbes, φερόταν ως κάτοχος ποσοστού που προσεγγίζει το 10% στην Τράπεζα Κύπρου και, λογικά, ένα σεβαστό μέρος από τα αρκετά ρωσικά λεφτά που ήταν τοποθετημένα στη Μεγαλόνησο, ήταν δικά του.

Όμως ο ζάπλουτος ιδιοκτήτης της βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό, είχε και έναν λόγο να νιώθει ευχαριστημένος, αφού έπειτα από διαδικασίες αρκετών μηνών, ένα «όνειρο ζωής» γινόταν πραγματικότητα: αποκτούσε τον Σκορπιό και το μικρό νησάκι Τσοκάρι από την Αθηνά Ωνάση.


Τι θα γίνει όμως με τον τάφο του Ωνάση...που υπάρχει στον Σκορπιό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου