Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΟΡΙΑ ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι όλες δημοσκοπήσεις , δείχνουν ότι οι ΄Ελληνες μακαρίζουν τη ζωή πού είχαν επί χούντας!


ΟΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ...

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ...
Άνω-κάτω έγινε η εφημερίδα Ελευθεροτυπία για την κυριακάτικη έκδοση, καθώς το εξώφυλλο που είχε ετοιμαστεί ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους δημοσιογράφους της. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι η εφημερίδα θα κυκλοφορούσε με τον ...
τίτλο «Σκατά» (και μάλιστα με εκδοχές σε διάφορες γλώσσες) και τη δημοσκόπηση που ήθελε ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού να νοσταλγεί τη Χούντα, όλοι προσπάθησαν να βάλουν φρένο ώστε να μην βγει η Ελευθεροτυπία με τον απαράδεκτο αυτό τίτλο.
Αφού ακούστηκαν διάφορα στους διαδρόμους της εφημερίδας και οι αντιδράσεις έδειξαν να μην... κάμπτονται, οι αποφάσεις άλλαξαν.
Η άποψη των δημοσιογράφων «πέρασε» και το πρωτοσέλιδο αποσύρθηκε μέσα στη νύχτα με αποτέλεσμα η Ελευθεροτυπία να κυκλοφορήσει με νέο τίτλο: «Απέραντο φρενοκομείο».
Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας αντέδρασαν γενικότερα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης και με το γεγονός ότι η διεύθυνση επέλεξε ανήμερα της 21ης Απριλίου να δημοσιευτούν τέτοια στοιχεία που θέλουν τους Έλληνες νοσταλγούς της Χούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου