Τρίτη 2 Απριλίου 2013


ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΤΟ 
ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΡΑΓΙΑ,ΡΑΧΑΤΛΗ 
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕ... 
ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ:
guatemala
• Το 2080 οι Έλληνες στην Πατρίδα μας μετά βίας θα είναι 3,5 εκατομμύρια, όταν οι μετανάστες θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια!
• Σε 22 χρόνια Έλληνες και αλλοδαποί θα έχουν τον ίδιο πληθυσμό μέσα στην Ελλάδα!
• Το μοντέλο της Γουατεμάλας εφαρμόζουν στην Ελλάδα που ο πληθυσμός της μειώθηκε κατά 35% σε λίγα χρόνια
από τον Μάκη Βραχιολίδη
Η τρόικα ήρθε στην χώρα για να εξοντώσει τον ελληνικό πληθυσμό. Μην τρέφετε ψευδαισθήσεις ότι ο Παπανδρέου και τα εξαπτέρυγά του επέβαλαν την τρόικα για να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της χώρας. Ο στόχος των τοκογλύφων είναι καθαρά δολοφονικός: να εξοντώσουν το γένος των Ελλήνων και τους καταστήσουν μειονότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Αυτό, ούτως ή άλλως θα γινόταν λόγω της καθημερινής αθρόας εισβολής εκατοντάδων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, οι δανειστές όμως επισπεύδουν τις διαδικασίες. Άλλωστε, όπου πηγαίνει το ΔΝΤ επιφέρει την καταστροφή και την μείωση του προσδόκιμου ζωής, και σε βάθος χρόνου την μείωση του πληθυσμού.
Για την Ελλάδα, υπολογίζεται ότι το σατανικό σχέδιο θα φέρει «ίσα βάρκα ίσα νερά» τον ελληνικό πληθυσμό με αυτό των μεταναστών, το 2035! Ενώ για το 2080, οι υπολογισμοί θέλουν τον ελληνικό πληθυσμό να φτάνει στα 3,5 εκατομμύρια εν Ελλάδι, την ίδια ώρα που οι μετανάστες θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια κατοίκους!
Οι αριθμοί προκαλούν τρόμο, αποτελούν όμως μέρος του σατανικού προγράμματος των παγκοσμιοποιητών για την εξολόθρευση των Ελλήνων, που ως τελικό σκοπό έχει την οριστική εξαφάνιση του είδους «Έλλην»! Ας μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες, οι Εβραίοι και οι Κινέζοι είναι τα τρία γένη που αυτή τη στιγμή διατηρούν ακμαία την πορεία τους μέσα στο χρόνο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι Αιγύπτιοι και οι Πέρσες συμπλήρωναν τον κατάλογο των αρχαιότερων εθνοτήτων, όμως αυτές οι δύο εξαφανίστηκαν αφομοιωμένες από τους Άραβες. Οι Έλληνες, οι οποίοι άντεξαν μέσα από τεράστιες κακουχίες και πολέμους, οδεύουν πλέον προς εξολόθρευση βάσει του σατανικού σχεδίου των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι διά των τοκογλύφων-δανειστών μειώνουν ταχέως τον πληθυσμό της Ελλάδος.
ΤΟ...ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ
Το παρακάτω ρεπορτάζ και τα στοιχεία ανήκουν στην άριστη δημοσιογραφική δουλειά του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου στην Γουατεμάλα. Εκεί, όπου το ΔΝΤ μέσα σε λίγα χρόνια και σε συνεργασία με τις δοσίλογες κυβερνήσεις, κατέστρεψε τη χώρα και τον λαό της. Δείτε τις ομοιότητες αυτού που ζούμε με αυτά που πέρασε η Γουατεμάλα και ανατριχιάστε με αυτά που έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου