Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ...ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ -ΚΛΕΨΙΕΣ

Κάνει δε μεγάλη εντύπωση το θλιβερό συνέδριο του εγκληματικού ΠΑΣΟΚ..που ονειρεύεται να συνεχίσει τη φαύλη πορεία του στην πολιτική σκηνή! Δεν θα του περάσει, διότι ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά πως η σημερινή του κατάντια είναι ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ. Οι δε σύνεδροι, χαμένα υποκείμενα... θλιβεροί βαστάζοι και καλοταϊσμένοι, δεν θα συνεχίσουν να το παίζουν σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Θα ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ...ΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΩΣ ΣΠΕΙΡΑ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ!  Αυτά τα καθικια σε βάρος ΟΛΩΝ των Ελλήνων! Και δεν τα λέμε τώρα, αλλά προ της κρίσης.. όταν ζητούσαμε και συνεχίζουμε να ζητάμε την ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΟΤΗ... που επιλέγει  γομάρια του ΠΑΣΟΚ κι άλλων καιροσκόπων- αρπακτικών της πολιτικής μας!!..που σήμερα συνεδριάζουν χωρίς τσίπα και φιλότιμο! ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ =ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ των Ελλήνων! 



To… όλον ΠΑΣΟΚ της προηγούμενης και της νυν περιόδου θα περάσει το κατώφλι της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Όπως αποφάσισαν οι βουλευτές, καλείται να καταθέσει ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ θα δώσουν κατάθεση οι συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου, και οι πρώην ειδικοί γραμματείς του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης και Ιωάννης Καπελέρης
Σε περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου παρουσιαστεί ενώπιον της Επιτρόπης, θα είναι η πρώτη φορά που οιοσδήποτε πρωθυπουργός, πρώην ή εν ενεργεία, εμφανίζεται αυτοπροσώπως σε τέτοια διαδικασία. Αλλά μάλλον θα στείλει υπόμνημα προκειμένου να μη χαλάσει την (χαλασμένη) εικόνα του.
Παράλληλα, η Επιτροπή αποφάσισε σήμερα, προς διευκόλυνση των εργασιών της, να επιτρέψει σε ορισμένους μάρτυρες να καταθέσουν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών, κι όχι στη Βουλή.
Πρόκειται για τους μάρτυρες:
Γιάννη Ραγκούση, Φίλιππο Σαχινίδης, Δημήτρη Δρούτσα, Χάρη Παμπούκη, Κρις Πιγκάλ (εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο ΥΠΟΙΚ).
Παρέλαση Πασόκων δηλαδή. Κηπουροί κατά κύριο λόγο που θα πρέπει να εξηγήσουν πώς «χάθηκε» και δεν αξιοποιήθηκε η λίστα.http://www.trelokouneli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου