Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η ΓΑΛΙΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΝΕΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
Δίδει το στίγμα της φωνασκούσα ... όπου κι αν βρεθεί. Πετυχαίνει προβολή.,,πλην όμως το πόπολο γελάει!..

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Στην Νέα Δημοκρατία,όπως και στο ΠΑΣΟΚ,ξέρουν να υπογράφουν μόνο τα Μνημόνια»

--Εσύ μωρέ μανδαμίτσα τι μπορείς να υπογράψεις ; Παπαρδέλες.. ΄Ιδια γεύση με τον πατέρα σου..Κουνιότανε...χτυπιότανε... αλλά βούτυρο δεν έβγαλε ποτέ!Προχώρα, αν έχεις να καταθέσεις κάτι  σοβαρό... γόνιμο, κάντο ... Αλλά πώς... αριστερογεννής, γκρίζα  δεν είσαι; Ε, τι περιμένεις; Αλήθεια μανδάμ... στην Εκκλησία πας καθόλου; ΄Ετσι για τσάρκα...;Ρωτάμε και θα επανέλθουμε...λόγω ονόματός σου! ΖΩΗ ..τουτέστιν ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ... 
Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ δίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση της  ΝΔ.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με σκληρό ύφος δήλωσε:
«Ο ανωνυμογράφος του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν τόλμησε να απαντήσει ούτε επωνύμως ούτε ενυπογράφως, όπως του ζήτησα. Ούτε σε ένα από τα 12+2 πολιτικά ερωτήματα που έθεσα.



Φαίνεται, στην Νέα Δημοκρατία, όπως και στο ΠΑΣΟΚ, ξέρουν να υπογράφουν μόνο τα Μνημόνια, τις αρχηγικές εγγυητικές επιστολές παράδοσης της εθνικής Κυριαρχίας, τις συμφωνίες εξαγνισμού της διαφθορέα  Siemens, τα εντάλματα πληρωμής των γνωστών-αγνώστων εταιριών και τραπεζών- συμβούλων αποκρατικοποίησης και τις αντισυνταγματικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.
Να αναλαμβάνουν ευθύνες και να λογοδοτούν φαίνεται ότι ούτε το θέλουν ούτε το αντέχουν.Οι πολίτες όμως τους μάθανε, τους ξέρουν και τους ζητάνε λογαριασμό.Κι εμείς δεν θα πάψουμε να μιλάμε, να ρωτάμε, να αγωνιζόμαστε και να απαντάμε αρμοδίως και όπως αρμόζει.
Όσοι και όποιοι κι αν ενοχλούνται.Δεν μας φοβίζουν οι ξέπνοοι βρυχηθμοί και οι ρόγχοι του σάπιου πολιτικού συστήματος εξουσίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου