Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ:

---ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:

ΠΑΣΟΚ



ΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ:!

Πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ - Καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας


Η ηλιθιότης στο τετράγωνο!Στόχος του "δημοκρατικού" αυτού κομματιδίου είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..Αντί να καταπολεμηθούν τα αίτια της ξενοφοβίας-ρατσισμού  που είναι λαθρομετανάστευση, που επέτρεψαν κυρίως οι εγκληματικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ να αναπτυχθεί και να καταστεί η γάγραινα στη ζωή των Ελλήνων, φτιάχνουν νόμους καταπολέμησης φαινομένων ρατσισμού.!! 
ΟΙ ηλίθιοι, συγκεκεριμένα ο τυχοδιώκτης Βενιζέλος, δεν γνωρίζουν ότι η φοβία , αλλά και η οργή κατά προκλητικών λαθρομεταναστών δεν μαντρώνονται με νόμους... Διαβάστε τα επιχείρηματα του ΠΑΣΟΚ κι αποθαυμάστε τον εγσυγχρονισμένο φασισμό του!
Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, πρόταση νόμου με τίτλο «Καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας».


Η πρόταση επαναφέρει τις ρυθμίσεις του αντίστοιχου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που είχε επεξεργαστεί αρχικά Νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό την προεδρία του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αθ. Κατσιρώδη. Το Σ/Ν κατατέθηκε στην προηγούμενη Βουλή και εγκρίθηκε από την αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, το Δεκέμβριο του 2011, χωρίς ωστόσο να εισαχθεί στην Ολομέλεια προς ψήφιση.
Με τις προερχόμενες από το σχέδιο αυτό διατάξεις επιδιώκεται κατ' αρχήν η εναρμόνιση της εσωτερικής νομοθεσίας με τη νομοθεσία της ΕΕ, η οποία έχει ως αντικείμενο την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου, σύμφωνα με την Απόφαση-πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου της ΕΕ της 28ης Νοεμβρίου 2008. Η ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Απόφασης - Πλαίσιο έπρεπε να έχει λάβει χώρα έως το Νοέμβριο του 2010.

Η πρόταση νόμου περιλαμβάνει διατάξεις σχετικές με την ευθύνη νομικών προσώπων, όταν οι αξιόποινες πράξεις που τελούνται από φυσικά πρόσωπα μπορούν να αποδοθούν σε αυτά και τη διεύρυνση των επιβαρυντικών περιστάσεων που ορίζονται στο άρθρο 79 παρ. 2 εδάφιο τρίτο ΠΚ όπως και το σχέδιο νόμου. Η διάταξη αυτή εμπλουτίζεται ωστόσο και με άλλες ρυθμίσεις και ιδίως: την αύξηση του πλαισίου ποινής, την απαγόρευση μετατροπής και αναστολής της ποινής, την υποχρεωτική επιβολή της παρεπόμενης ποινής της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων, την θέσπιση κωλυμάτων διορισμού, την αυτεπάγγελτη δίωξη των εγκλημάτων και την απαλλαγή των θυμάτων από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου πολιτικής αγωγής, την παροχή νομικής βοήθειας στα θύματα και την εφαρμογή της διαδικασίας του ν. 4022/2011 στα κακουργήματα αρμοδιότητας τριμελούς εφετείου. 

Τέλος, η πρόταση νόμου περιλαμβάνει μία σειρά καινοτόμων διατάξεων, οι οποίες, όπως δείχνει και η πρόσφατη συγκυρία, με την έξαρση των ρατσιστικών εγκλημάτων βίας, είναι απολύτως απαραίτητες, όχι μόνο για την προστασία των αλλοδαπών και μη θυμάτων τέτοιων εγκλημάτων αλλά και για την αντιμετώπιση της διάχυτης βίας και σοβαρής εγκληματικότητας κάθε είδους, αλλά και για τη διαφύλαξη του κύρους των δημοσίων θεσμών.

Τέτοιες είναι οι διατάξεις οι οποίες αποσκοπούν στην διευκόλυνση της πρόσβασης αλλοδαπών θυμάτων και ουσιωδών μαρτύρων σοβαρών εγκλημάτων στη δικαιοσύνη, με την υπό προϋποθέσεις και κατόπιν διάταξης Εισαγγελέα χορήγηση σε αυτούς άδειας διαμονής, την αναστολή της απέλασής τους και της διαδικασίας επιστροφής τους.

Επ' ευκαιρίας της κατάθεσης της πρότασης νόμου, επαναφέρουμε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, για την απομόνωση του νεοναζισμού, όπως αυτή διατυπώθηκε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο στην σχετική συνέντευξη Τύπου στις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την οποία:

Καλούμε τους βουλευτές και τις κοινοβουλευτικές ομάδες να πάρουν μια απόφαση με ειδικό συμβολικό βάρος: να αυτοδεσμευθούν ότι σε καμία διαδικασία νομοθετικής λειτουργίας δεν θα στοιχίζεται καμία δημοκρατική κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε μεμονωμένος βουλευτής, με τη Χρυσή Αυγή. Να μη δεχτεί κανείς να παίξει ένα παιχνίδι, υπονομευμένο εξ αρχής. Να μη συνυπογραφεί καμία πρόταση νόμου, να μην αθροιστεί σε καμία ψηφοφορία η ψήφος ενός δημοκράτη με ένα φασίστα. Να αποφύγουμε το όνειδος του σχηματισμού πλειοψηφιών με το συντεταγμένο νεοναζιστικό άγημα. Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όπως, γενικότερα, σε κάθε κρατικό συλλογικό όργανο, ιδίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι πλήρως απομονωμένη.

Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου πρέπει να δηλώσουν την απόλυτη αντίθεση τους στις πρακτικές της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός Κοινοβουλίου και να καταγγείλουν το σχέδιο της για αλλοίωση του πολιτεύματος. Να αποφασίσουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να έχει ρυθμιστικό ρόλο σε κανένα θέμα που αφορά τους θεσμούς και την καθημερινότητα της χώρας, αποδεχόμενοι ότι κάθε πολιτική κίνηση της Χρυσής Αυγής εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο της για αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Να αυτοδεσμευτούν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αξιοποιούν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για τη διαμόρφωση πλειοψηφιών στη νομοθετική διαδικασία στη Βουλή. Πρακτικά, να μην υποστηρίζεται κανένα νομοσχέδιο αν χρειάζονται οι ψήφοι της ΧΑ για το σχηματισμό πλειοψηφίας.


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Φαίνεται πως πάσχει από ανίατη Τσιπρίτιδα. Δείτε με τι ασχολείτε σήμερα: Με κλικ στα θέμα  της πιο κάτω μπαίνετε στην ιστοσελίδα της Ν.Δ. ..για συνέχεια



Ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με την καταγγελία του καθηγητή του ΑΠΘ κ. Δημήτρη Κεσίσογλου για τραμπουκισμούς εναντίον του από στελέχη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ
Ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τη Βαβέλ δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ
Ανακοίνωση της ΝΔ ως απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ





ΛΑΟΣ

ΝΑΤΟΣ ...ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (είναι πονηρός ...)

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3 ΩΡΑ 6 Μ.Μ. ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ  για την καταστροφική  απόφαση για την Κύπρο:

“Με γειά το κούρεμα…”
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
“Αριθμοί που καίνε όσους άσκησαν εξουσία: Η Κύπρος έπεσε για 10 δις όταν οι Ελληνες τραπεζίτες έχουν ήδη “μαγκώσει” ως τώρα 244 δις ευρώ , και η “ΕΘΝΙΚΗ” έδωσε προ ετών 5 δις ζεστό Ελληνικό χρήμα για την αγορά μιας τουρκικής τράπεζας. Τα ίδια κόμματα που διέπραξαν τα παραπάνω κυβερνούν και σήμερα. “Με γειά το κούρεμα” που έλεγε και ο Διονύσης Σαββόπουλος…”



logo

ΜΕΓΑΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ...ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΠΟΥ αισθάνονται και είναι Έλληνες ,κουβέντα δεν βγάζει το θολό ΣΥΡΙΖΑ





ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ 

ΑΡΙΣΤΕΡΑ


ΩΠΑ ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ..Κι εμείς λέγαμε.. πως ξεφύτρωσε γύρω μας  ο Κουβέλης... Αλλά η απορία λύνεται αμέσως παρακάτω .. το ότι η εκδήλωση έγινε σε ...ουζερι!... Εμείς δηλαδή και καμιά τριανταρια νοματαίοι..












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου