Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ...Η.Ν.Α


Ὁ Σεβασμιώτατος Ἠσύχιος με
 τὸ Διαχειριστὴ τῆς Μ.Κ.Ο.
«Ρωμηοσύνη» κ. Πέτρο Κυριακίδη
Εδώ παπάς…εκεί παπάς πού είναι ο Πέτρος Κυριακίδης;

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ!.. ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ...του οποίου ήταν ο ΜΕΓΑΣ αφέντης!

Εμείς το καταγράψαμε … Πως δεν πρόκειται να τον βρουν. Δεν είναι εγκληματίας ασφαλώς ο Πέτρος Κυριακίδης , αλλά οι συγκυρίες απλά τον έφεραν να …παίξει με Ψευδοτραπεζίτη-Λαμόγιο , διοικητή της Τράπεζας ΠΡΟΤΟΝ που σθεναρά υποστήριζε το άλλο λαμόγιο της πολιτικής μας σκηνής…Ευάγγελος Βενιζέλος, συνεταιράκι στην Κυβέρνηση Σαμαρά!Ο Πέτρος Κυριακίδης φέρει τη φήμη ως μεγάλου ευεργέτη…Πατριαρχείων, Μητροπόλεων…κ.λ.π και φυσικά ετιμήθη με τα ΑΝΩΤΑΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ, για το έργο του!


Πού έβρισκε το παραδάκι για να στήνονται σχολεία,νοσοκομεία στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, σε Μητροπόλεις κανείς δεν ξέρει…΄Η κάνουν πως δεν ξέρουν!
Μερικές μέρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο κι αρχίσουν οι συλλήψεις ..ο Πέτρος Κυριακίδης παρασυμοφορούνταν ..από το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟ Αλεξανδρίας..Δείτε το ντοκουμέντο!
Facebook: www.facebook.com/Romiosini

06/08/2012 Το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας τίμησε τον Διαχειριστή της Ρωμηοσύνης για το φιλανθρωπικό έργο του στην Αφρική.

Σε μια σεμνή και ταπεινή τελετή βραβεύτηκε χθες το πρωί, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Άνω Κυψέλη, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ομίλου ΝΕΠ Εκδοτική, κ.Πέτρος Κυριακίδης, για το έργο που προσφέρει εδώ και χρόνια στην Αφρική. Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Μητροπολίτης Άκρας Γεώργιος τίμησε τον κ.Κυριακίδη για την προσφορά του στο ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου απονέμοντας του τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος.
Μέγα Ευεργέτη του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής χαρακτήρισε ο Μητροπολίτης Άκρας τον κ.Πέτρο Κυριακίδη, ο οποίος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία οκτώ χρόνια βρίσκεται ενεργά δίπλα στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και στα παιδιά της Αφρικής χτίζοντας σχολεία και προσφέροντάς τους σίτιση: “ Το έργο του κ.Πέτρου Κυριακίδη είναι θεάρεστο. Του είχαμε ζητήσει να βοηθήσει δέκα ανθρώπους και αντί για αυτό, έχει βοηθήσει ήδη χιλιάδες. Χάρη στη βοήθεια του Μεγάλου Ευεργέτη και δωρητή κ.Πέτρου Κυριακίδη χτίστηκαν τέσσερα σχολεία, από τα οποία έχουν ήδη αποφοιτήσει 2.000 παιδιά και φοιτούν άλλα τόσα. Ο Θεός να τον ευλογεί.” Ο κ.Πέτρος Κυριακίδης ,συνοδευόμενος από τον μεγαλύτερο γιο του Γεώργιο Κυριακίδη, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και με σεμνότητα και ταπείνωση αρκέστηκε να πεί μόνο λίγα λόγια, αφού ο ίδιος είναι γνωστό πως τηρεί χαμηλούς τόνους: “Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια προσπαθούμε με τους συνεργάτες μου να βρισκόμαστε κοντά στους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Πρίν από τέσσερα χρόνια καταφέραμε να ιδρύσουμε την Ελληνική Ακαδημία στη Ζιμπάμπουε και άλλα τρία σχολεία σε άλλες αφρικανικές χώρες. Όσο μπορούμε θα είμαστε κοντά στο Πατριαρχείο. Βέβαια δεν ξεχνάμε και τους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα. Ήδη έχουμε ανοίξει την αγκαλιά μας σε εκατόν πενήντα οικογένειες που πάσχουν και χρήζουν οικονομικής βοήθειας προσφέροντάς τους τρόφιμα και ότι άλλο χρειάζονται” ανέφερε στη λιτή δηλωσή του ο κ.Πέτρος Κυριακίδης. Στη βράβευση του επιχειρηματία και εκδότη παρευρέθηκαν εκτός από μέλη της οικογένειάς του, στενοί συνεργάτες, αλλά και φίλοι του για να τον συγχαρούν και να του ευχηθούν καλή δύναμη για να συνεχίσει το φιλάνθρωπο και θεάρεστο έργο του.
Δελτίο Τύπου εκ της Εφημερίδας Espresso: www.espressonews.gr ( η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ, είναι υπό τον έλεγχό του Κυριακιδη!!

Να σημειώσουμε εμείς: Ο Πέτρος Κυριακίδης, ανεξάρτητα αν καταζητείται, ελέγχει ακόμη όλα τα εν Ελλάδι δημιουργήματά του! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!Και να το πούμε εμείς: Στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάς, λίαν καλώς …το έσκασε!..

Κι αν τον βρείτε ..ειδοποιείστε μας…Διότι ΟΛΟΙ ξέρουν που είναι… αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα προδώσει.. το κρυσφύγετό του. Το είπαμε ότι ο Κυριακίδης, δεν ήταν αληταράς, όπως οι πολιτικοί. μας !Η ανάμιξή του με τα ατοπήματα της Τράπεζας ΠΡΟΤΟΝ είναι όχι μονον συγκυριακή… αλλά κι αγαπητική. .. Ο σημερινός έγκλειστος των φυλακών Λαυρεντιάδης, ήταν παιδί του καλύτερου φίλου του, του πατέρα Λαυρεντιάδη και φυσικά ώφειλε να είναι δίπλα του…δίπλα στο παιδί του καλύτερου φίλου του!
Φυσικά ο Κυριακίδης επωφελήθηκε από την Τράπεζα του Λαυρεντιάδη…Κι έλαβε πολλά θαλασσοδάνεια...για συνεχίσει να είναι ευεργέτης ..με ξένα κόλλυβα!
Σίγουρα! Αλλά… Δείτε τι σημαίνει αυτό το αλλά:…
Ο Κυριακίδης είχε καπελώσει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. ΟΛΟ το επικοινωνιακό προφίλ του Πατριαρχείου…( Ιστοσελίδες , Ρομιοσύνη,κ.λ.π) Προφανώς πουλούσε φίκια για μεταξωτές κορδέλες! Ιδού:


*** Αναγγελία μεταφοράς της έδρας της «Ρωμηοσύνηs» και της Γραμματείας των επισήμων Ιστοχώρων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων
Κατόπιν απόφασης της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, σας ενημερώνουμε ότι από 26/03/2012 τόσο η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων www.romiosini.org.gr
όσο και η Γραμματεία των επισήμων Ιστοχώρων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων:
α) www.jerusalem-patriarchate.info
β) www.jp-newsgate.net
μεταφέρουν την έδρα τους επί της οδού Ορφέως 7, στην Ηλιούπολη, με τα ίδια τηλέφωνα επικοινωνίας.
Εκ της Γραμματείας της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»



Δείτε μια λεπτομέρεια..άγνωστη:
Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου ..άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Πέτρο Κυριακίδη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων .. Ο Πατριάρχης κ. Θεοφιλος …έκρινε να τον αφανίσει… έστω κι αν ο Πέτρος Κυριακίδης… ήταν μέγας χορηγός κι ευεργέτης του Πατριαρχείου…
Από τον περασμένο Γενάρη, έγινε ήδη ..εκκαθάριση της Μ.Κ.Ο ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ, γενικός Δερβέναγας της οποίας ήταν ο Κυριακίδης  ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ συνάμα όλο το φωτογραφικό υλικό που αφορούσε τον Πέτρο Κυριακίδη… Επειδή η σπορά του ήταν μεγάλη στο Πατριαρχείο αυτό.. σε κάποια παλαιότερα-προ του προκύψαντος σκανδάλου- μπορεί κανείς να βρει κάποιες αρχειακές φωτογραφίες του. 
Και το χαριτωμένο.. Μπορεί μεν να έγινε γενική ...εκκαθάριση, αλλά μπορεί κανείς να βρει τα ίχνη του σε πολλές σελίδες... Όπως κάποιεσ λεζάντες ... χωρίς τις φωτογραγφίες προσώπων και μάλιστα μεγαλοσχημόνων που περιβάλλουν τον Κυριακίδη!




Ὁ Διαχειριστὴς της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» κ. Πέτρος Κυριακίδης, ὁ Σεβασμιότατος Ἠσύχιος καὶ ὁ κ. Μιχάλης Κυριακίδης ( πατήρ-υιός και το Ησύχιον…άγιον Πνέυμα ! Θου Κύριε!
Πάντως κάνει εντύπωση πως ο Κυριακίδης εμφανίζονταν στα Πατριαρχικά κέιμενα ..ω “διαχειριστής της Ρωμιοσύνης” ..Αυτή ήταν η ιδιότητά του; Πριν από αυτό τι έκανε;… Πούλαγε κουλούρια στην Ομόμοια;
Πάντως μετά το σκάνδαλο τη διαχείριση της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ανέλαβε ως αναπληρώτρια-διαχειριστής  η φίλη του κ. Διαμαντοπούλου, δρ.φιλοσοφίας

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ της κ. ΑΙΚ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:



Εδώ ο γιόκας του Κυριακίδη, Μιχάλης που επίσης έχει φυγαδευτεί! Δίπλα με την ερίτιμο Πανεπιστημιακή κ. Αικατερίνη Διαμαντοπούλου…( Φιλόλογο-Θεολόγο και μανούλα τριών όμορφων παιδιών.), η οποία μετά το σκάνδαλο.. έγινε Αναπληρώτρια του Κυριακιδη στο πόστο της ΜΚΟ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!.. το βαρύ δηλαδή πυροβολικό του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων… που σήμερα πλέον έχει κατεδαφιστεί! Ο έταιρος είναι καθηγητής Πανεπιστήμίου Σαλονίκης!

Η κυρία Διαμαντοπούλου, μια εύχαρης ..φωνητικά προσωπικότητα… Δεν ξέρει τίποτε περί Κυριακίδη!
Μας είπε:” ΄Εγινε τον περασμένο Γενάρη , πλήρης εκκαθάριση της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!Μετά το “σκάνδαλο” δεν έπρεπε να υπάρχει στο Πατριαρχείο, αυτή η πρόκληση κι ο σκανδαλισμός ανεξάρτητα από την πραγματικότητα που εμείς ξέρουμε!
΄Ομως ο Κυριακίδης υπήρξε αξιολάτρευτος άνθρωπος. Σταθερός αρωγός,χορηγός του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων! Αξιοπρεπέστατος και πάντα άψογος!”
Λέει και κάτι άλλο σημαντικό: η κ. Διαμαντοπούλου, που οφείλουμε να το καταχωρήσουμε..
Η Μ.Κ.Ο του Κυριακίδη ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ( βασικό εργαλείο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων) ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε την παραμικρή επιχορήγηση από το ελληνικό κράτος… όπως συνέβη με πολλές τέτοιες κωλοεταιρίες που ξεζούμισαν τον ελληνικό λαό!..Μηδέ εξαιρουμένης και της μάνας του Γιωργάκη Παπανδρέου, αυτής ντε.. της Βουλγάρας Μάργκαρετ!
Η κυρία Διαμαντοπούλου είναι κάθετη: “Δεν έχουμε πάρει από το ελληνικό κράτος ούτε δραχμή! είπε..σε μας!
Κυριος οίδε.. και δόξα στον Γεραμπή Πέτρο Κυριακίδη!



Ἡ Δρ. Αἰκατερίνη Διαμαντοπούλου, ὁ κ. Παναγιώτης Διακουμής, ὁ κ. Μιχαὴλ Μουλαβασίλης καὶ ὁ κ. Νικόλαος Κουτσουμπὸς στὸ περίπτερο τῆς Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στὴν Ἔκθεση «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ…ΔΕΝ ..ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ… ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΤΟΥΣ ..ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ… ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ Η ΓΗΣ!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΠΤΕΡΑ… Χάρμα! ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!
Στα πάντα …μέσα ήταν ο Κυριακίδης.. σε εκθέσεις…σε πανεπιστήμια, παντού… Αυτός ο απλός μικρός, ταπεινος Βιβλιοπώλης των Εξαρχείων… πού έβρισκε παραδάκι… για να γίνεται κι ευεργέτης Πατριαρχείων; …και να δοξάζεται;


Ὁ Διαχειριστὴς τῆς Μ.Κ.Ο. «Ρωμιοσύνη» κ. Πέτρος Κυριακίδης χαιρετίζει τὴν ἐκδήλωση..( Έτσι ακόμη γράφει η ιστσελίδα του ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ! Ομιλεί στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης!

Επίσης:..λίγες μέρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο ..τον τίμησαν και οι Ρουμάνοι:

12/10/2012 Τιμητική Διάκριση απο το Πανεπιστήμιο Titu Maiorescu του Βουκουρεστίου στον Διαχειριστή της Ρωμηοσύνης

Tην ανώτατη ακαδημαϊκή διάκριση Professor Emeritus της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Titu Maiorescu του Βουκουρεστίου, τιμήθηκε ο κ. Πέτρος Κυριακίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής του τομέα Ιατρικής του εν λόγω Πανεπιστημίου. Ο τίτλος αυτός προστίθεται στην εξίσου ανώτατη τιμητική διάκριση Doctor Honoris Causa που έχει ήδη λάβει από το Πανεπιστήμιο ο κ. Κυριακίδης για το επιστημονικό, διδακτικό και ερευνητικό του έργο....

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΕΓΚΏΜΙΌ ΤΟΥ!!

Ο χαιρετισμός του Δ. Αβραμόπουλου
Χαιρετισμό απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά προς τον κ. Κυριακίδη: «Δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για το ιδιαίτερο επιστημονικό, κοινωνικό, ερευνητικό και πανεπιστημιακό σας έργο, το οποίο επί σειρά ετών προβάλλει την Ελλάδα πέραν των συνόρων της, σε μια φίλη χώρα όπως η Ρουμανία. Εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια έμπνευση το ακαδημαϊκό σας έργο προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

Χριστέ και Κύριε.. τέτοιο πράμα ήταν ο  Κυριακίδης και δεν το είχαμε μυριστεί;

ΑΥΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ:

 Και για όσους θέλουν να δουν τι ήταν ο Κυριακίδης, δείτε πως αυτοβιογραφείται ο ίδιος σε μια από τις πολλές ομιλίες του:

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο κ. Πέτρος Κυριακίδης, στην ομιλία του, υπογράμμισε: «Θα μου επιτραπεί να αναφέρω ότι από παιδί είχα μία έφεση, ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα υγείας. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πού οφείλετο αυτό. Ίσως να ήταν επίδραση του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ο πατέρας μου ήταν παιδοψυχολόγος και η μητέρα μου είχε σπουδάσει φαρμακοποιός. Πάντως το γεγονός είναι ότι από 13 ετών, άρχισα να μελετώ ιατρικά και άλλα βιβλία σχετικά με την υγεία. Πέραν αυτού, άρχισα να ερευνώ και να πειραματίζομαι. Εκτός των άλλων, με ενδιέφερε πολύ και ο έλεγχος του πόνου. Έψαχνα όπου μπορούσα, χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς δεισιδαιμονίες. Αν συμφωνούσα το κρατούσα, αν διαφωνούσα το απέρριπτα. Έτσι μεγαλώνοντας, παράλληλα με τις σπουδές μου σε διάφορους τομείς της θεραπευτικής και της ιατρικής, είχε ήδη συσσωρευτεί μέσα μου σημαντική εμπειρία και γνώση.
Προτού να προχωρήσω, θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση. Χωρίς να παριστάνω τον ξερόλα. Αναφέρονται οι ασχολούμενοι σε κλασική ή συμβατική ιατρική, εναλλακτική ιατρική, συμπληρωματική ιατρική, αυτοθεραπευτική, ολιστική ιατρική, φυσική ιατρική κλπ. Ας μου επιτραπεί να εκφράσω την άποψη ότι η ιατρική είναι μία. Δεν υπάρχουν πολλές ιατρικές και επιλέγουμε όπως μας αρέσει την μία ή την άλλη. Μία είναι η ιατρική. Και κορμός της ιατρικής είναι η κλασική ιατρική.
Οι διάφορες εναλλακτικές, ιατρικές και θεραπευτικές, εάν έχουν και εφ’ όσον έχουν αποτελέσματα, αποτελούν τμήμα της ιατρικής. Άλλωστε, η ιατρική δεν έχει διάφορες ειδικότητες;
Με τις λεγόμενες εναλλακτικές ιατρικές και θεραπευτικές, άρχισα να ασχολούμαι από τη δεκαετία του ’60. Π.χ. για την ομοιοπαθητική, σήμερα υπάρχουν πολλά φαρμακεία που διαθέτουν ομοιοπαθητικά σκευάσματα. Την εποχή εκείνη, της δεκαετίας του ’60, αρχικά δεν υπήρχαν ομοιοπαθητικά σκευάσματα στα φαρμακεία, αλλά υπήρχαν ομοιοπαθητικά σκονάκια. Εξ όσων γνωρίζω, την εποχή εκείνη, υπήρχαν δύο μηχανές στην Ελλάδα για τη δυναμοποίηση, την παραγωγή δηλαδή ομοιοπαθητικών σκευασμάτων, από τις οποίες η μία ανήκε σε μένα.
Όσον αφορά στη ρεφλεξολογία, και γενικά στις θεραπευτικές που έχουν σαν βάση τη διέγερση των κατάλληλων και ειδικών σημείων που υπάρχουν στον οργανισμό, υπήρξα εισηγητής σε πολλά σεμινάρια από τη δεκαετία του ’70, την εποχή που ούτε σχολές υπήρχαν, ούτε συγκροτημένα σεμινάρια και ήσαν σχεδόν άγνωστες.
Συνηθίζεται να ονομάζονται οι λεγόμενες εναλλακτικές θεραπείες, ενεργειακές. Η εμπειρία μου, ας μου επιτραπεί να αναφέρω, ότι με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι οι θεραπείες αυτές επιδρούν στο ορμονικό σύστημα και στις ουσίες οι οποίες ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα. Όταν λέω, ορμονικό σύστημα, δεν εννοώ μόνο την κλασική διατύπωση, αλλά και πολύ ευρύτερα, τις ορμόνες που ονομάζουμε ενδορφίνες, και οι οποίες, κατατάσσονται σε διεγερτικές, κατασταλτικές, αναλγητικές, αντιφλεφμονώδεις κλπ. Και όσες παρόμοιου τύπου ορμόνες δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη.
Όσον αφορά τα βλαστοκύτταρα, ενεργοποιούμενα με την κατάλληλη διέγερση, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αποκατάσταση διαφόρων προβλημάτων υγείας στον οργανισμό.
Ως προς τη λέξη «ενέργεια», είναι γνωστό από τη φυσική, ότι κανένα έργο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την καταβολή ενέργειας. Επομένως, για οποιαδήποτε θεραπεία, κλασική ή μη, για να επηρεαστεί ο οργανισμός, να δράσει, να φέρει αποτέλεσμα, είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενέργειας. Χωρίς ενέργεια, δεν μπορείς ούτε το βλέφαρό σου να κινήσεις. Άλλωστε, είναι αυτονόητο και γνωστό σε όλους ότι ένας ακμαίος οργανισμός μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα κάποιο πρόβλημα υγείας.
Ανάμεσα στις έρευνες με τις οποίες ασχολήθηκα ήταν και η επίδραση ενεργειών υψηλών ταχυτήτων στην υγεία. Με τη βοήθεια φίλων ηλεκτρονικών σημαντικής κατάρτισης, δημιουργήσαμε τρία μηχανήματα σχετικά με την επίδραση των ενεργειών αυτών στον οργανισμό. Πριν λίγα χρόνια, βοήθησα και μια γαλλική εταιρεία στη δημιουργία ενός παρόμοιου μηχανήματος. Τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών υπήρξαν πολύ αξιόλογα. Ευτυχής συγκυρία ήταν η συνάντησή μου με το νομπελίστα κ. Zορέζ Αλφιόροφ, η οποία οφείλεται στον καθηγητή κ. Γεώργιο Μάρκου, δημιουργό του Μουσείου Νόμπελ. Ο κ. Zορέζ Αλφιόροφ θεωρείται από τους μεγαλύτερους νομπελίστες στον κόσμο και στις έρευνές του στις ενέργειες υψηλών ταχυτήτων βασίστηκε η δημιουργία των cds, dvds και της κινητής τηλεφωνίας. Στη συνάντησή μας στην Αθήνα περί τα τέλη Αυγούστου 2012, παρουσία και του μεγάλου ερευνητή γιατρού Misha Dubina, συμφωνήσαμε, καταθέτοντας τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, να ερευνήσουμε τη δυνατότητα θετικής επίδρασης στην υγεία ενεργειών υψηλών ταχυτήτων. Οι έρευνες θα διεξαχθούν στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Μόσχας του οποίου ο κ. Αλφιόροφ είναι και Πρύτανης» κατέληξε ο κ. Κυριακίδης ευχαριστώντας θερμά όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου