Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...ΤΙΣ ...ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΡΙΕΣ...ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ!

ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ  ΜΑΛΑΚΙΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  & ΣΥΡΙΖΑ!

Να δυο χθεσινά παραδείγματα:
1- Η ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ!
 είπε:
Για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 
«Σεβάστηκα πάρα πολύ και εκτίμησα το γεγονός ότι με υπερασπίστηκαν και κινήθηκαν με αυτό τον τρόπο για το δικό μου πρόβλημα το οποίο ήταν και ένα από τα σοβαρότερα πράγματα που συνέβησαν στην ζωή μου». 
 Θα πολιτευθεί; «Δεν γνωρίζω αν είμαι, όπως λέτε, δημοφιλής στον κόσμο. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνω. Στο άμεσο μέλλον ο κάθε άνθρωπος δεν ξέρει τι κάνει. Αλλά δεν είχα ποτέ στα σχέδιά μου την ενασχόληση με την πολιτική. Δεν γνωρίζω να κάνω πολιτική. Γνωρίζω να κάνω αθλητισμό. Αυτό έχω διδαχθεί. Άλλωστε δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση από κανένα κόμμα.» (star.gr)


2- Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗ!


Η πρώην Playmate Χριστίνα Σάμη, πτυχιούχος της φιλοσοφικής Ιωαννίνων, γυμνάστρια και guest dj, διεκδικεί τον τίτλο της πιο σέξι υποστηρίκτριας της Χρυσής Αυγής.

Η Χριστίνα ήρθε στην επικαιρότητα το 2005, με αφορμή την συμμετοχή της στο διαγωνισμό Playmate. Δεν κέρδισε τον τίτλο,ωστόσο βρέθηκε στο τελικό «καρέ». αλλά και «εξαργύρωσε» τα εντυπωσιακά σωματικά της προσόντα με ένα εξώφυλλο στο Playboy.

Το Χριστινάκι, ..πρωταγωιστεί ελληνικά δίπλα στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... 
Είναι παρατηρημενο δημοσιογραφικά, κι αυτό δεν το λένε οι δημοσκοπήσεις, πως οι Ελληνίδες, το ωραίο φύλο  είναι οι πιο φανατικές οπαδοί της Χρυσής Αυγής, οι πιο γεναίες και δεν σκιάζονται από τα φαιδρά καμώματα των τσαρλατάνων της αριστεράς και του θλιβερού Βενιζέλου, σταθερού υποψήφιου για κρεμάλα, για τα όσα ειδεχθή διέπραξε και συνεχίζει να διαπράττει κατά των Ελλήνων...
Τελικά, απ΄ό,τι φαίνεται οι ωραίες Ελληνίδες θα μας ...βγάλουν από τις συμφορές των παλαιοκομματικών τσαρλατάνων! 
Το ρεπορτάζ αυτό έχει σαν βασική πηγή του το αξιοθαύμαστο κι έγκυρο : www.indobserver.blogspot. 

2 σχόλια:

  1. I'm more than happy to discover this page. I need to to thank you for your time due to this wonderful read!! I definitely loved every part of it and i also have you bookmarked to look at new information in your blog.

    my blog; best reviews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I am really inspired together with your writing skills as well as with the layout for your blog.
    Is this a paid topic or did you modify it yourself?
    Anyway keep up the excellent high quality writing, it is uncommon to peer a great blog
    like this one today..

    Here is my blog post; top 10 products

    ΑπάντησηΔιαγραφή