Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ..Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

α)ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
β)Ο αρχιμαλακάς και ΜΠΕΜΠΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ είπε το ιστορικό, πως θα κάνει "άλμα στο κένο"..Σιγά... ΝΤΕ!  Τί σάλτο να κάνει ένας χαλβάς;Και σε ποιά στιγμή της ζωής του το..έκανε;

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ:

1) Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Νταβίτογλου, αυτή η κακομούτσουνη σουπιά... έμαθε πως η Ελλάς σκέπτεται να προχωρήσει στην αξιοποίηση του ΑΟΖ... και συγχίστηκε ο Μεμέτης... διότι λέει ότι τέτοια μέτρα ..δεν πρέπει να παίρνονται μονομερώς!

Δηλαδή, Ρε Τουρκαλά, θα πρέπει να σε ρωτήσουμε; Και γιατί ρε αρχιπλιατσικολόγοι της Υφηλίου;
΄Όπου βλέπετε .. πουγκί... σαλτάρετε ... για μοιρασιά.... με τους άλλους; Παλιά μου τέχνη κόσκινο επί εποχής ..Σουλεϊμαν του Μεγαλοπρεπούς!.. Γι αυτό ... και έχετε και πολιτισμό και ιστορία!..
Τσιμπράγκαλα του κερατά...είστε! Μην έχοντας τίποτε δικό σας -καμιά ιστορία, καμιά κάταθεση στην ανθρώπινη ιστορία... δανείζεστε τα ελληνικά( από μπακλαβά- Ούζο κ.λπ.) κι εμφανίζετε, αλητήριοι της οικουμένης, ακόμη και..με τον ΟΜΗΡΟ ..δικό σας! Και τον Σέξπηρ...ως Εσέκ -Σπύρο... (Έλληνα)  έως το σημερινό ελληνικό γιαούρτι, που κάνει θραύση στις ΗΠΑ. αυτή τη στιγμή!  Τόσο γελοίοι είστε ως ...ΕΘΝΟΣ!

Μια ζωή ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ, χωρίς την παραμικρή κατάθεση στην ανθρωπότητα ( Βιασμοί, πλιάτσικο, ληστείες ..αυτή ήταν η συνεισφορά του Οθωμανισμού! Εκτός κι αν ξέρετε κάτι ..που δεν ξέρουμε εμείς!...για την Τουρκιά!
 Εν τάξει, μικρό το δέμα σας διαχρονικά, αλλά μην μας λέτε τι θα κάνουμε με το ΑΟΖ!
Τώρα βέβαια μπορεί να βρεθεί κανένας "κουμπάρος"... σας, από δω μεριά... και να θελήσει...να το κουβεντιάσετε.. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα...

2) ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ  ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοπορία της εξαφάνισης αυτού του λαού...
Ο πλούσιος .."αριστερός" αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ...πολιτικά αλήθωρος... βασιλεύει σε στραβούς ΠΟΛΥ..ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ! Δεν ξέρουν πως και γιατί ..έγιναν ..αξιωματικοί...( αντιπολίτευση).. από τις Καλλιόπες όπου ..σφουγγάριζαν... τη φαιδρή ιδεολογία τους.. πέρασαν σε ένα σκαλί πιο πάνω... Αναδείχτηκαν σε κάτιτις από το τίποτε που ήσαν..... αλλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμη...! Και δεν βοηθιούνται ούτε από τη φαιδρή παιδεία τους, ούτε ... από το λαϊκό νιονιό τους! Τέτοια η αδειοσύνη του Τσιπραίϊκου... συνοθηλεύματος!ΣΥΡΙΖΑ!
ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!


Είναι μέσα στις ΟΛΕΣ  ασχήμιες! Γιατί Όχι; Πάντα περιθωριακοί,αληταριό δεν ήσαν οι σημερινοί βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ; Να μην αναφέρουμε ονόματα ... που τα μαλακοειδή της δημοσιογραφίας τους καλούν να καταθέσουν τις γκρίζες γνώμες τους... σε κανάλια της πλάκας! Γιάφκες δεν είχαν και έχουν;  Η απήθμενη  πολιτική τους νοημοσύνη .. έφθασε στο βαθμό να λοιδωρούν το κράτος που εισέβαλε στη βίλα Αιμιλία.. εξαρθρώνοντας ένα γκέτο .. τρομοκρατίας και συνεχών καταστροφών κατά του Κέντρου των Αθηνών! ( Κλαίει η ψυχή μου για την θλιβερή εικόνα  που εμφανίζει σήμερα το ένδοξο-πάλαι ποτέ- κέντρο Αθηνών).
Μα ποτέ δεν άρθρωσαν, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  μια κουβέντα ζεστή για την Ελλάδα...ΟΥΤΕ ΜΙΑ! ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!
Πρόκειται για ΑΛΑΛΛΟΥΜ πολιτικού τυχοδιωκτισμού... ΄Αλλοτε είναι με τα ΣΚΟΠΙΑ, άλλοτε με τα δικαιώματα του ΑΙΔΕΊΟΥ ΤΗΣ Χάϊδως,..΄Αλλοτε υπέρ των αίολων ανθρωπίνων Δικαιωμάτων! Και σταθερά υπέρ πάσης μαλακίας!  ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΙΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ- ταυτοποιημένα για τη νοημοσύνή τους.. και τον φρου-φρου  τσαμπουκά τους ...

2) Θράσος, ΣΥΡΙΖΑ, επίσης θρασύτατο... Βγήκε το πεμπτοφαλαγγίτικο και κουκουλοφόρο ΣΥΡΙΖΑ και διαμαρτυρήθηκε γιατί κάποιο κανάλι (προφανώς η ΕΡΤ) δεν μετέδωσε ανακοίνωσή του!..
Μπά; Από πότε οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι τις μαλακίες που συντάσσετε να τις μεταδίδουν;  Αυτό λέγεται φασισμός και μάλιστα ροζέ...
Ο δημοσιογράφος κρίνει και αποφασίζει τι θα μεταδώσει... Αυτό το καραγκιόζικο αυτό κομματίδιο το παραγνωρίζει... αναιδώς.
Φαίνεται όμως, κι αυτό πρέπει να είναι η αλήθεια, εκεί στην ΕΡΤ αποψιλώθηκαν οι εκατοντάδες πρακτορίσκοι του που εισέβαλαν στο κρατικό κανάλι, κι άρα ... δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να προωθήσεις τις αριστερές φόλες του.. Ε, τι να κάνουμε ρε Τσιπράρα της πλάκας... Οι καιροί έχουν γυρίσματα...
Αρκετά δεν αποπατήσατε επί του ελληνικού λαού με τα προοδευτικά κόπρανα της αριστεράς και της προόδου σε βάρος του αγαθού ελληνικού λαού;
Ας ελπίζουμε ότι η Γερμανική κατοχή που βιώνουμε... να κομίσει και μερικά καλά.. Τουλάχιστον να αποτάξει.. τους αποταγμένους από την ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου