Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΙΣΤΕΡ...ΜΑΝΤΑΜ -ΦΡΑΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!


ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ... ΤΟΥΣ 

ΘΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ! 

KAΛΕ... ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, 

ΚΑΤΑ ..ΠΑΓΚΑΛΟ, ΣΥΡΙΖΑ... ΠΟΥ ...ΔΕΝ ΤΟ 

ΒΓΑΖΟΥΝ ΌΣΟ ΘΑ ΉΘΕΛΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!


Τις μέρες αυτές βλέπουμε μια κόντρα ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ με κάποια κανάλια  που κρίνουν να μη μεταδίδουν ανακοινώσεις του... !
Το στόρι είναι τουλάχιστο φαιδρό για τους εξής λόγους:

1)  Από που βρήκε το δικαίωμα Ο ΣΥΡΙΖΑ να απαιτεί από τα Μ.Μ.Ε να δημοσιοποιούν όποια ανακοίνωση του κατέβη;
Τα Μ.Μ.Ε είναι ανεξάρτητα και κάνουν αυτό που θεωρούν επωφελέστερο για την ενημέρωση των αναγνωστών, ακροατών και τηλεθεατών. Τα περί "πλουραλισμού, & δεοντολογίας" που επικαλείται το κουκουλοφόρο αυτό σχήμα, έχουν απήχηση μόνον στο ΕΣΡ, το οποίο επίσης αριστεροκρατείται.
2)ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστό χάρις στα Μ.Μ.Ε. και τους δημοσιογράφους-πρακτορίσκους του που έσπειρε σε κάθε ενημερωτικό πόστο! Μπούκωσε ο κόσμος από τέτοιους παρδαλούς! 
3) Το αν οι αίολες θεωρίες της αριστεράς εμφανίζουν μια διεύρυνση οφείλεται στο θράσος και τις φωνασκίες  της φασιστικής  Δικτατορίας της μειοψηφίας... που έχει εξελιχθεί σε κατοχικό πια καθεστώς. Οι τίποτε, οι ελάχιστοι. Ρίξτε μια ματιά στα Πανεπιστήμια και στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας , όπου με τους βανδαλισμούς της αριστεράς, το πάλαι ποτέ ζωοδότρο εμπορικό κέντρο εξαφανίστηκε... δια των επελάσεων των Κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.
4)Λάθος είναι η τακτική να καλούνται σε συνεντεύξεις και πάνελ ..εκπρόσωποι όλων των κομμάτων...κατ΄αναλογία!
Τέτοια καραγκιοζλίκια δεν συμβαίνουν στα  ξένα Μ.Μ.Ε. Οι δημοσιογράφοι καλούν εκείνους που κρίνουν ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον.. Εδώ οι κεκλημένοι σπανίως έχουν να πουν κάτι ενδιαφέρον ,αλλά επιδίδονται σταθερά  στην προπαγάνδα των δοξασιών τους... Είναι λάθος η αντίληψη της αναλογίας... διότι με την εφαρμογή της ανατρέπεται και η λογική, και η ισότητα  και κάθε έννοια δημοκρατίας. Οι αριστερόφρονες είναι μωσαϊκό και πανσπερμία, αναρίθμητα κομματίδια.... και φλάμπουρα. Π.Χ.. Στα Πάνελ καλούν , έναν της Ν.Δ. έναν του ΠΑΣΟΚ, κι από κει και πέρα έπεται το τσούρμο των κομμουνιστο-αριστεροφερνων ορδών, που ως φωνές αποτελούν την πλειοψηφία!:ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, οικολόγοι κι άλλα τσιμπράγκαλα. Για ποια αναλογία μπορούμε να μιλάμε... όταν την παράσταση καπελώνουν, λόγω επιπέδου, οι φωνασκίες των προοδευτικών της αριστεράς; ..που κατά πάγια στρατηγική τους ομιλούν περισσότερη ώρα από όσο οι λοιποί..;
Για ποια ισότητα μιλάμε; Αλλά θέλει και τα ρέστα ο ΣΥΡΙΖΑ.  Kαι βασικά ..ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ... Είναι κατσαπλιάδες, ..Μην κοιτάτε που προς στιγμή ανέβηκε σε ψήφους.. και ψάχνεται να καταλάβει τι του γίνεται κι άκρη δεν βρίσκει. Καραγκιοζοπαικτεί! Το βλέπετε... Αναμασάει τα ίδια και τα ίδια, χώρια που κάνει και κωλοτούμπες για το πάρουν στα σοβαρά οι Ευρωπαίοι... Αμ,  δε γίνεται... Μια ζωή ξυπόλητη διμοιρία ήταν..που να έβρισκε καιρό ...για να σοβαρευτεί πολιτικά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου