Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013


ΒΙΝΤΕΟ-ΦΡΙΚΗ!!! ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ: "Η ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ "Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ¨Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ"

 ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ!



Θαυμάστε τους απελευθερωτάδες της Συρίας (αυτούς που υποστηρίζει η  τριμερής κυβέρνηση των σφουγγοκωλαρίων της τρόικα)!!! Καμαρώστε τους εν δράσει... Καμαρώστε πολυπολιτισμό!!!! Η ζωντανή διαφήμιση του κάθε τοπικού μας νεοταξίτη!!!
Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά αρχίζει με ένα χαρούμενο τραγουδάκι των μαχητών αναφερόμενο στους δίδυμους πύργους "Έπεσαν μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου, ω τι γλυκειά μνήμη, Οσάμα μπιν Λάντεν ο χειρότερος εχθρός της Αμερικής.."
Μετά βλέπουμε κάποιους συλληφθέντες μαχητές του FSA  όπου σε μια συνέντευξη τους ρωτά ο δημοσιογράφος "Ποια θα είναι το μέλλον για τις μειονότητες π.χ.  τους Χριστιανούς στην Συρία;" και τι λένε οι φορείς του πολυπολιτισμού;;;
Προσέξτε πώς κουνάει το χεράκι ο πολυπολιτισμένος λέγοντας: "Έχουν τρεις επιλογές, ή να γίνουν μουσουλμάνοι ή να πληρώνουν φόρους (επειδή είναι χριστιανοί) ή να πεθάνουν"!!!!!
Ο  δημοσιογράφος εξανίσταται "το πιστεύετε στ' αλήθεια αυτό;" ρωτάει.
"Αυτή είναι η πραγματικότητα" , απαντά ανέμελα ο "απελευθερωτής"! Αυτή είναι η δική του πραγματικότητα και θέλει να την καπελώσει και στην ζωή των άλλων!
"Μέχρι το ισλάμ να γίνει ισχυρό, πρέπει να το επιβάλλουμε αυτό" λένε τα παιδιά... του FSA
"Εγώ" λέει ο δημοσιογράφος "είμαι κάφερ" (μάλλον έτσι αποκαλούν τους "απίστους" οι "πιστοί"...) "ναι" του λένε οι άλλοι "και θα πρέπει να πεις" ... του λένε κάτι στα αραβικά που μάλλον θα πρέπει να είναι μια δήλωση υποταγής προς τον Αλλάχ και  "αν δεν το πεις, θα πρεπει να πληρώσεις φόρο"!
Δημοσιογράφος: "Το πιστεύετε αυτό ;" Απελευθερωτάδες:  "Ναι"
Δημοσιογράφος: " Γιατί δεν υπάρχει στην Συρία χώρος για τους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους;"Απελευρερωτάδες: "Μπορούν να μείνουν μαζί αρκεί να πληρώνουν  -οι χριστιανοί - το φόρο". "Δεν μας ενδιαφέρουν οι Χριστιανοί της Συρίας, θέλουμε να πάμε παγκοσμίως... στην Ισπανία ακόμα και στην Αγγλία"!
Με το πρόσχημα του πολυπολιτισμού τους κουβαλάνε στις διάφορες χώρες για να τους ... κατσικώσουν Δηλαδή με το φίμωτρο της "ξενοφοβίας" θα τους επιβάλουν, και μετά θα μας ζητάνε να πληρώνουμε φόρους επειδή είμαστε χριστιανοί για να μας επιτρέπουν να μένουμε στην πατρίδα μας στην οποία κουβαλήθηκαν ως φιλοξενούμενοι... έτσι το σκέφτονται...

Ο αμερικανός γερουσιαστής McCains υποστηρίζει το FSA, παρότι έχει αποδειχθεί ότι έχουν επιτεθεί σε εκκλησίες (προφανώς χέστηκε για τη θρησκευτικότητα των Αμερικανών ο γερουσιαστούκος, η δουλίτσα μας να γίνεται...)
Ακολουθούν οι βαρύγδουπες δηλώσεις του γερουσιαστού για τις διάφορες πόλεις που μπορούν να σωθούν από τους  μαχητές της Αλ Κάιντα εεεε.... της Ελευθερίας (FSA), είδα την σημαία της Αλ Κάιντα που είχαν μαζί τους οι προστατευόμενοι του Μακ Κέινς στις σκηνές που διανθίζουν το διάγγελμά του και μπερδεύτηκα...
"Ο χρόνος τελειώνει" λέει βαρύγδουπα ο γερουσιαστής την ώρα που  οι απελευθερωτάδες του FSA  απελευθερώνουν με κάποιον όλμο το χώρο από την  χριστιανική εκκλησία.."Οι δυνάμεις του 'Ασσαντ προελαύνουν. Είναι αναγκαίο να προμηθεύσουμε στρατιωτικό οξοπλισμό στον Απελευθερωτικό Συριακό Στρατό (FSA) και σε άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης, αλλά δεν είναι αρκετό να για να σταματήσουμε την σφαγή και να σώσουμε ζωές " ,  εν τω μεταξύ η ορθόδοξη εκκλησία έχει γίνει μπουρλώτο. 
Αυτή είναι η κάψα των πολυπολιτισμικών... κι ενώ το βίντεο δείχνει το εσωτερικό της εκκλησίας, ο γερουσιαστής συνεχίζει ακάθεκτος και σερβίρει για... νιοστή φορά το γνωστό παραμύθα που προηγείται κάθε αμερικάνικης εισβολής: "ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι να χρησιμοποιήσουμε αεροπορική δύναμη. Για αυτό κατόπιν αιτήσεως του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου** του FSA και των τοπικών συντονιστικών επιτροπών στο εσωτερικό της χώρας, οι ΗΠΑ θα έπρεπε να οδηγήσουν μια διεθνή προσπάθεια για να προστατέψουν τα αστικά κέντρα της Συρίας ειδικά στον Βορρά, με αεροπορικές επιδρομές εναντίον των  δυνάμεων  του Άσσαντ  "   (**το οποίο είναι όλο πρακτόρια της μπίλντεμπεργκ και των ιδρυμάτων του Σόρος..) Σας θυμίζουν τίποτα οι τοπικές συντονιστικές επιτροπές;;;;
Όλοι αυτοί λοιπόν αιτούνται αεροπορικών επιδρομών από την Αμερική,  στην οποία φυσικά,   λεφτά υπάρχουν, αφού  πληρώνουν οι μαλάκες φορολογούμενοι για να παριστάνει ο κάθε ΜακΚέινς τον διεθνή "προστάτη" και "σωτήρα"!!! Δεν θυμόμαστε πώς προστάτευαν τους Αλβανούς στο Κόσσυφοπέδιο;...

Για να δούμε όμως εν τω μεταξύ πώς περνάνε οι Χριστιανοί  κάτω από το καθεστώς Άσσαντ, εκεί όπου δεν έχουν... απελευθερωθεί από τον  στρατό της Αλ Κάιντα εεε... FSA!
Το βίντεο συνεχίζει:
 euronews 23/12/12 Δαμασκός. Σε μια έκκλησία κατάμεστη κόσμου γίνεται λειτουργία της Κυριακής κι ο κόσμος κοινωνεί. Γίνεται αναπαράσταση της θείας γέννησης και μικρές αγιοβασιλίτσες μοιράζουν δώρα. 
Και το βίντεο τελειώνει με την εξής έκκληση. ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΚΕΙΝΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΤΗΣ  ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ (FSA)
Νομίζω ότι το βίντεο τα λέει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου