Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΤΗ ΝΕΑ ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ! 
Κοίτα κάτι καμώματα...

simai_elliniki_mesologgi
Έφθασε επιτέλους και αναρτήθηκε στον ιστό του «Ξενοκρατείου» κτηρίου εδώ στο Μεσολόγγι, η Νέα!! Ελληνική Σημαία που αποτελείται από εννέα ( 9 ) σχισμένες λωρίδες όσες οι μπλε και άσπρες γραμμές που συνοψίζουν τη φράση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ
Και πρώτη η Ιερή μας πόλη την ανάρτησε σε Δημοτικό της κατάστημα που διαπαιδαγωγούνται παιδιά μικρής ηλικίας και μεταξύ άλλων μαθαίνουν και την ιστορία της «Νέας» Σημαίας!! του Έθνους μας.
Απέναντι ακριβώς από αυτό το θαυμάσιο Δημοτικό κτήριο υπάρχει καφενείο που διατηρεί Αλβανός υπήκοος και συχνάζουν οι ομοεθνείς του οι οποίοι βλέπουν την κατάντια της Ελλάδας και μας ειρωνεύονται. Και εκτός αυτού έχουν όλο το δίκαιο με το μέρος τους όταν ποδοπατούν ή ασχημονούν ή ακόμη και πυροβολούν τη σημαία μας και συγχρόνως αναρτούν με καμάρι τη δική τους πάνω στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης και μας λένε « αφού εσείς περιφρονείται τη σημαία σας θέλετε να τη σεβαστούμε εμείς;».
Σ’ αυτό το κτήριο τον Οκτώβριο μήνα θα πραγματοποιηθεί η «Συνέλευση της Διεθνούς Ενώσεως Πόλεων Αγγελιοφόρων της Ειρήνης» προς τιμήν της Ιερής Πόλης της Ελευθερίας που είναι το Μεσολόγγι και επίσης προορίζεται να εγκατασταθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο του νομού.
Αλήθεια από τους αιρετούς που μας διοικούν σ’ αυτή την πόλη και που οι μισοί παίρνουν και τον αναλογούντα μισθό τους, κανείς δεν βλέπει αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται Ελληνική Σημαία; Που είναι ο Πολιτισμός αυτής της πόλης;
Υπάρχει προσβολή Εθνικού Συμβόλου ή όχι; Πρέπει επιτέλους να επέμβει και κάποιος Δικαστικός ή Κυβερνητικός παράγοντας;
Το σύμβολο αυτό πάντως κυματίζει ένα χρόνο σ’ αυτή την κατάντια.
Αναγνώστης.
(Οι φωτογραφίες είναι του Onairnews)
simaia_mesologgi_elliniki


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_1960.html#ixzz2I75elmbq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου