Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ CNN...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..


Ο QUET..XΤΥΠΑΕΙ ΟΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ 

ΕΛΛΑΔΑ...συνιστά να κάνουν διακοπές και χωρίς 

Ευρώ!

Ο Ρίτσαρντ Κουεστ, είναι από τα μεγάλα κανόνια του cnn, που με το στυλ του έφερε, έκανε οικεία τα οικονομικά στο μέσο Αμερικανό πολίτη..Μπορεί να μην είναι φιλικός, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήση την εγκυρότητά του. 

 
Άλλο ένα προκλητικό ρεπορτάζ για την οικονομική κατάσταση της χώρας, αυτή τη φορά από το CNN international και τον γνωστό - εκκεντρικό - παρουσιαστή Richard Quest. "Αν θελει κανείς να κάνει διακοπές σε μια χώρα χωρίς ευρώ, η... 

Ελλαδα ειναι ευκαιρία" αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος στην ανάλυσή του, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Μάλιστα, το προκλητικό ρεπορτάζ του αμερικανού δημοσιογράφου δε σταμάτησε εκεί αφού δημοσίευσε ακόμη και τιμοκαταλόγους για διαμονή, φαγητό και εισιτήρια. Η δραχμολογία έχει ανοίξει τις ορέξεις στα κοράκια των διεθνών αγορών, που ποντάρουν αμύθητα ποσά στην αγορά παραγώγων με την ελπίδα να κερδίσουν τρισεκατομμύρια δολλάρια σε περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ. 

Όμως, ταυτόχρονα, με τα εκτός πραγματικότητας "ρεπορτάζ" τους καλλιεργούν κλίμα τρομοκράτησης των τουριστών, οι οποίοι επιλέγουν να μην επισκεφθούν τη χώρα μας, πλήττοντας τη βαριά βιομηχανία μας. Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/06/cnn.html#ixzz2EzsNxITG


_________________________________


Ο Quest συνελήφθη για... ναρκωτικά

Έτσι για να μην ξεχνάμε...
Richard QuestRichard Quest,  δημοσιογράφος του CNN International, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός το περασμένο έτος. (Φωτογραφία: Pascal Lauener / Reuters)
O Richard Quest, είναι  διάσημος δημοσιογράφος και ειδικός στα επιχειρηματικά ταξίδι για το CNN, που συνεληφθη το 2008 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Σέντραλ Παρκ.
Ο κ. Quest είναι μια υψηλού προφίλ ανταποκριτής του CNN International, γνωστή για τις εκθέσεις και χαρακτηριστικό προφίλ. CNN καλεί τον κ. Quest, ο οποίος είναι Βρετανός, ένας από του δικτύου "πιο άμεσα αναγνωρίσιμα μέλη." Ο φιλοξενεί "Business Traveler CNN» και ένα πρόγραμμα με τίτλο χαρακτηριστικό "Quest" για το δίκτυο ειδήσεων. CNN δεν είχε κάνει κανένα άμεσο σχόλιο...Έτσι πέρασε στο ντούκου την υπόθεση. Εξ΄άλλου το αδίκημα στις ΗΠΑ είναι πλημμέλημα ..

2 σχόλια:


  1. Με βάση όλα τα ανωτέρω καταλήγουμε ότι, όλα τα Πολιτικά Συστήματα, οι Κοσμοθεωρίες και οι Θρησκείες του Κόσμου, χωρίζουν τους Ανθρώπους και τους Λαούς, ενώ αντίθετα η Αρχαία η Ελληνική Φιλοσοφία, αλλά και ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ, είναι εκείνα τα Πνευματικά όπλα, που μας υπόσχονται να μας ενώσουν και πάλι, προς όφελος ολόκληρης της Ανθρωπότητας. Μόνο έτσι θα εκπληρωθεί και το όνειρο του Αρχαίου Έλληνα Φιλόσοφου του Επίκουρου, που έλεγε «Το κάθε κομμάτιασμα της Γης, σε χωριστές Πατρίδες, πάντα θα μας χωρίζει, ενώ όταν η ΓΗ θα γίνει μια ενιαία Πατρίδα, θα γίνει και κατοικία όλων μας». Ο δε Σωκράτης έλεγε: «Δεν είμαι Πολίτης της Αθήνας και της Ελλάδας μόνο, είμαι Πολίτης ολόκληρου του Κόσμου». Ιδού γιατί ήταν και ο Μέγας Φιλόσοφος και κατά τον Καλλιεργημένο Νου του Ανθρώπου, θα έπρεπε και να ήταν ο Θεός ολόκληρης της Ανθρωπότητας. Και ιδού γιατί προήλθε το εντελώς μεγαλειώδες, που έχει να επιδείξει το Ανθρώπινο Γένος, τον ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ, ο οποίος, με το Ιδεώδες Ολυμπιακό του Πνεύμα, διαχρονικά παρέχει την εγγύηση, για Ειρηνική συνεννόηση της Ανθρωπότητας, ώστε να προκύψει μια Παγκόσμια Ειρήνη και Πολιτική, αλλά και ένας Νέος Αληθινός Κόσμος, ο Κόσμος του Α΄ΑΙΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ. Οπότε απευθυνόμενοι σε όλες τις ηγεσίες των Κρατών του Κόσμου τους προτείνουμε:

    Κατά την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία το 2016, και του Α΄ ΑΙΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, το 016 έτος του, να παραβρίσκονται όλοι οι Αρχηγοί των Κρατών του Πλανήτη ΓΗ και δοκιμαστικά Αρχηγός όλης της Ανθρωπότητας, κατά την χρονική περίοδο της τέλεσης της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, να τεθεί ο Πρόεδρος της ΔΟΕ, για να γίνει και ο πρόδρομος, για την εγκαθίδρυση αύριο της Ενιαίας και ισχυρής ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αντί του σημερινού αναποτελεσματικού και αδύναμου Ο.Η.Ε.. Ακόμη να αποφασιστεί εκεί ότι, όλες οι μετέπειτα ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ να γίνονται μόνιμα στο Χώρο που τις γέννησαν, το Χώρο των Ιδανικών, του Πνεύματος, της Ειρήνης και της Ελευθερίας και προπάντων στο χώρο, από τον οποίον πηγάζει και το μοναδικό Αληθινό Φως ολόκληρης της Ανθρωπότητας, το Φως του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, που μεταλαμπαδεύεται, από την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, στο Κόσμο ολόκληρο, φωτίζοντας την κάθε γωνιά του Πλανήτη ΓΗ.

    Προβληματισμός: Αλήθεια, σήμερα εάν υπήρχε έστω και ένας Αρχαίος Έλληνας, και εάν συνεχιζόταν ο Αρχαίος Ελληνισμός, με την επικράτηση του Βυζαντινού Αυτοκράτορα Ιουλιανού, θα είχε κάποιος την τόλμη να μας καθυβρίζει, όπως συμβαίνει σήμερα με τους Έλληνες Χριστιανούς; Οπότε οφείλουμε να αναφωνούμε: ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ιδού γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει ο ομφαλός του Κόσμου, η ασφαλής φωλιά του Πνεύματος, αλλά και η Ελπίδα όλων των Λαών του Πλανήτη ΓΗ, οπότε σε παγκόσμια μορφή θα πρέπει να λειτουργήσουν: α. Στη Πνύκα οι Γεν. Συνελεύσεις των Λαών, β. Στους Δελφούς οι Πνευματικές και Πολιτιστικές Συνελεύσεις και γ. στην Αρχαία ΟΛΥΜΠΙΑ ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ να Καλλιεργεί τους Νέους, τη Νέα Γενιά, τον Άνθρωπο γενικότερα στο Πνεύμα, το Σώμα και την Ψυχή και όχι μόνον κατά την Καλλιέργεια του Σώματος, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Εξάλλου εμείς οι Έλληνες εκείνο που έχουμε να παρουσιάσουμε στο Κόσμο, πέραν από τη νησιωτική Ελλάδα, τη γαλάζια θάλασσα, τον γαλάζιο ουρανό, τον Ήλιο, αλλά και τη φιλοξενία, δεν είναι άλλο, από αυτό το Αρχαίο Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα, τους Αρχαίους Έλληνες Φιλόσοφους, τους Αρχαίους Ναούς, Βωμούς, Στάδια, αλλά και τον ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ. Οπότε: Η ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ, ΒΩΜΩΝ, ΣΤΑΔΙΩΝ και ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ, αρχής γενομένης, από τον πέριξ χώρο του ΣΤΑΔΙΟΥ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ στην ΟΛΥΜΠΙΑ, τις ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ και τον χώρο του ΜΑΝΤΕΙΟΥ των ΔΕΛΦΩΝ είναι αναγκαία.

    Αλλά και ιδού γιατί απαιτείται και η ανάπτυξη μίας Διεθνούς Κοινής Γνώμης, ώστε να φθάσει στο σημείο εκείνο που θα θέτει τα θεμέλια μιας Ισχυρής Οικουμενικής Κυβέρνησης, της ενιαίας ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Οπότε θεωρούμε σημαντική τη σημερινή φωνή όλων των Λαών του Κόσμου, που επιζητούν, αλλά και απαιτούν έναν Νέον και προπάντων Αληθινό Κόσμο, με τα στοιχεία της ενότητας και της Δημοκρατίας, γκρεμίζοντας τα σύνορα και καταργώντας τους εξοπλισμούς, πολέμους, αλλά και τις δεινές τυραννίες και δεσποτείες, που προέρχονται από τις συμπράξεις των Πολιτικών Εξουσιών και των Ιερατείων των Θρησκειών. Με τις συνεργασίες αυτές, όπως όλοι μας γνωρίζουμε δημιουργήθηκε το σημερινό Πνευματικό σκοτάδι, το οποίο, όσο ποτέ άλλοτε συνεχίζει να γίνεται πυκνότερο και αδιαπέραστο στο Διεθνές Πολιτικό Πεδίο. Οπότε η σύγχυση των Ιδεών και Αντιλήψεων είναι δεδομένη σε όλον τον Κόσμο, όπως και το χάος, το δέος, η αναρχία και κυρίως οι Πόλεμοι θα βλέπουμε να συνεχίζοντα. Προς τούτο, στον Νέον και Αληθινό Κόσμο του Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, πρέπει: α. Να εγκαθιδρυθεί μια ισχυρή ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. β. Να Αντικατασταθούν όλες οι Θρησκείες του Κόσμου, με μια Νέα και Αληθινή Θρησκεία, την ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και γ. Να υπάρξει ένα Παγκόσμιο Νόμισμα, το ΟΛΥΜΠΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. (Το πρώτο αποδέχθηκε ο κ. Μπαρόζο, για την Ε.Ε. και το τρίτο ο νυν Πρόεδρος της Κίνας, προτείνοντας ένα Παγκόσμιο Νόμισμα). Όσον αφορά δε, για την ύπαρξη μιας Παγκόσμιας Θρησκείας, ο Κόσμος ολόκληρος θα το αποδεχθεί, προκειμένου να απαλλαγεί, από τις εξτρεμιστικές, διχαστικές ιδιαιτερότητες και τις αγεφύρωτες τάσεις των πολλών Θεών και Θρησκειών, που συντελούν στη συνέχιση του διαίρει και βασίλευε Ανθρώπων και Λαών του Πλανήτη ΓΗ. Ιδού και η αποστολή όλων των αυριανών Πολιτικών, Πολιτιστικών, Αθλητικών και Πνευματικών Ανδρών του Τόπου μας, αλλά και του Κόσμου ολοκλήρου, ενωμένοι να προβούμε στη επικράτηση του αυριανού Αληθινού Κόσμου, του Κόσμου του Α΄ ΑΙΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, «Διανύουμε ήδη το 016ο έτος», καθότι η Αλλαγή του σημερινού Αναληθούς Κόσμου των 20 αιώνων Χριστιανισμού είναι ανάγκη να πραγματοποιηθεί εδώ και τώρα.
    e-mail: olympismos@gmail.com ή στα τηλέφωνα: 2130240593 και κινητό 6946364209. Το έργο μου, από το google γράφοντας: blogger/olympismos ή Olympia laiki symmaxia ή facebook/olympismos ή olympios oramatismos ή Γεώργιος Ζώης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή