Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ... ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ...



ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ 

Τουρκοκυπραική πρόταση – κωμωδία προς την Κυπριακή Δημοκρατία με τις ευλογίες της Άγκυρας βέβαια από τον υπουργό εξωτερικών του υποτιθέμενου κράτους της β. Κύπρου.
Όπως δήλωσε ο Hüseyin Özgürgün η β. Κύπρος επιθυμεί να βοηθήσει  οικονομικά την Κυπριακή Δημοκρατία στην οικονομική καταστροφή που αντιμετωπίζει  με αντάλλαγμα βέβαια την αναγνώρισή της από τη Λευκωσία.
«Τους έχουμε βοηθήσει στο παρελθόν και ενδέχεται να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο να τους βοηθήσουμε. Παρόλα αυτά πως μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον  ο οποίος συνεχίζει να δηλώνει πως ότι οι Τούρκοι είναι η μειοψηφία ο εισβολέας; Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει δημοκρατία και μια αρχή εδώ και να πουν ότι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας», είπε ο  Özgürgün.
Ο τουρκοκύπριος αξιωματούχος κατηγόρησε επίσης την Κυπριακή Δημοκρατία για «φανατισμό» ο οποίος την οδήγησε στην οικονομική καταστροφή ενώ συμπλήρωσε ότι ελληνοκύπριοι αγνοούν  τα οφέλη που θα προέλθουν από μια συμφωνία μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
Από ότι φαίνεται αυτός που ζορίζεται δεν είναι η Κυπριακή Δημοκρατία αλλά το τουρκοκυπριακό μόρφωμα καθώς όπως ομολόγησε εμμέσως πλην και ο ίδιος ο Özgürgün.το κύριο πρόβλημά των τουρκοκυπρίων είναι ότι δεν τους αναγνωρίζει η Λευκωσία .
Καλό θα ήταν βέβαια και η κυπριακή κυβέρνηση να φροντίσει να απαλλάξει τον Özgürgün από τους όποιους «φόβους» του λέγοντάς του να μην ανησυχεί καθώς η κυπριακή οικονομία θα ξεπεράσει την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου