Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ...ΝΕΑ



Τελικά λεφτά υπάρχουν.. Αλλά μόνο για τους 

πολιτικούς...Με €45 εκατ. 

ενισχύθηκαν τα κόμματα το 2012


ΣΕ 45,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται η επιχορήγηση των κομμάτων για το τρέχον έτος, ποσό που θα μειωθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, σε 21,8 εκατ. ευρώ για το 2013 και σε 19,9 εκατ. ευρώ για το 2014.

Απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού της Χρυσής Αυγής..Ελένης Ζαρούλια, ο υπουργός διευκρίνισε, πάντως, ότι η κατανομή των ποσών στα πολιτικά κόμματα γίνεται με ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών. Σημειώνεται ότι η βουλευτής είχε ζητήσει από την Τράπεζα της Ελλάδος στοιχεία για τα δάνεια που έχουν λάβει τα κόμματα από τις τράπεζες, για το πόσα από αυτά είναι ενήμερα και το πόσα χρωστάνε τα κόμματα στην Αγροτική Τράπεζα. Σε απαντητικό έγγραφο της Τραπέζης της Ελλάδος επισημαίνεται ότι «τα στοιχεία που τυχόν περιέρχονται σε γνώση τόσο των υπαλλήλων της Τραπέζης της Ελλάδος όσο και των ειδικών εκκαθαριστών και τα οποία αφορούν δάνεια προς συγκεκριμένα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν χορηγηθεί από πιστωτικά ιδρύματα που έχουν αδειοδοτηθεί και εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς και από πιστωτικά ιδρύματα που έχουν τεθεί σε ειδική εκκαθάριση, καλύπτονται από τις ως άνω διατάξεις περί απορρήτου». Η Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει επίσης ότι εισάγεται εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα, η οποία όμως «δεν εφαρμόζεται για πληροφορίες και στοιχεία ζητούμενα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αφού επιτρέπει τη διαβίβαση εποπτικών στοιχείων από την ΤτΕ μόνο προς τις ειδικές εξεταστικές επιτροπές της Βουλής, κατά τη σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής άσκηση των καθηκόντων τους».-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χατζηνικολάου και Τέως, στο roofgarden 

της μεγάλης Βρετάνιας





Τρίτη μεσημέρι ... Ο τέως με ελαφρά δυσκολία στο βάδισμα και πατερίτσα... Ο Χατζηνικολάου με γκρι κοστούμι μέσα στην καλή χαρά...κουβέντιασαν απολαμβάνοντας την θέα από το roofgarden της μεγάλης Βρετάνιας.... αυτή ειναι η αντίδραση του Χατζηνικολάου στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία ;





Ωραία διαπαιδαγώγηση κάνουν στα παιδιά τους οι Αλβανοί.Τα μαθαίνουν από μικρά να μην σέβονται τον τόπο που τους φιλοξένησε και συνεχίζει να τους φιλοξενεί για να μπορέσουν να ζήσουν μια καλύτερη ζωή και να έχουν περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες..
Τρεις ανήλικοι Αλβανοί κατέβασαν δύο ελληνικές σημαίες, τις έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τις πατούν κάνοντας άσχημες χειρονομίες, ενώ ο ένας από αυτούς κατέγραφε το ... κατόρθωμα με κινητό.
Όλα έγιναν στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής.
Οι τρεις ανήλικοι όμως (ευτυχώς για αυτούς) έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.Τώρα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους.

 Μαζί με τους ανήλικους όμως συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο άλλα τέσσερα άτομα, οι κηδεμόνες τους με την κατηγορία περί παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου