Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ..ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΟΜΕΣ!



ΜΙΑ 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ 
\
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ  

ΣΑΜΑΡΑ -ΘΑ 

ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 


ΣΧΕΔΙΟ 

ΜΑΞΙΜΟΥ: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΗ

DANCING  
WITH  THE  RICHEST…


OΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟ
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ και μη ..διαψευδόμενο!


_______

ΣΑΜΑΡΑΣ:


Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να εκπέμψουν Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο»..

Ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Σημερινή» χθες , εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα «θα βάλει μπρος τις μηχανές για… ανάπτυξη από το 2013».
ΠΟΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ; Γιατί ..με τους άθλιους της Τρόϊκα ,δεν τις πρόβαλε, αλλά ήταν…σκέτος YES MAN? Ίσως κάτι σκέπτονταν… Ίσως τώρα του δίδεται η ευκαιρία..να βγάλει το σκασμό του..
Μακάρι ..το παιδί !

Ο ΣAΜΑΡΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ… ΜΕ ΤΟ PLAN “GREEKS FOR GREEKS”.. πάει να ανατρέψει πολλά από τη φαύλη Ελλάδα… της τρέχουσας…πολιτικής!

**Περιμένουμε..
MAKAΡI ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ.


Τα daching του κ.ΣΑΜΑΡΑ.. για δράση του Πανελληνισμού… είναι μια Πανελλήνια όρμή… Θα προχωρήσει;

΄Η θα λουφάξει, όπως μέχρι στιγμής λουφάζει αναιδώς και μας πουλάει φούμαρα ..πατριώτη;

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ:
ΟΙ πρωτοβουλίες αυτές του κ. Σαμαρά,-εν εξελίξει- που έφτασαν στο δικό του DESK,τελούν εν απολύτω αγνοία των εταίρων του εν κυβερνήσει.. Βενιζέλο-Κουβέλη..!
 Αυτό επίσης κάτι λέει..
Εσείς θα βρείτε τι λέει! 

Εμείς σας δίνουμε την πρώτη ύλη για  ευρύτερο συλλογισμό! 

Η ΠΟΛΤΙΚΗ              ΣΚΗΝΗ..ΑΛΛΑΖΕΙ...
ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ... ΑΝ       ΒΕΒΑΙΑ                      ΔΡΟΜΟΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ                      ..συντριπτικά            
ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!                 


Μεγαλεπίβουλα σχέδια του Σαμαρά για να εκτινάξει τη χώρα προς τα μπροστά-
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΤΙΑΝΟ!…ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ..
Φιλοδοξεί να συναγείρει τον ελληνισμό!


Απεγκλοβισμένος, σήμερα, έστω κι ελαφρώς, από τις δαγκάνες των δανειστών μας, ο πρωθυπουργός της χώρας ΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, φέρεται αποφασισμένος να ωθήσει την ατμομηχανή της Ελλάδας, προς την ανάπτυξη, με άλλες ταχύτητες κι άλλες στοχεύσεις, που όπως λένε, θα αιφνιδιάσουν τόσο το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, όσο και την παρεούλα Μέρκελ.

Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή στο τραπέζι του πρωθυπουργού,υπάρχει πολύπτυχος πρόταση, την οποία μελετάει με τους πιο στενούς συνεργάτες του σε άκρα μυστικότητα, διότι παρουσιάζει πολλά “εφικτά στοιχεία” άμεσης υλοποίησης.
Από τις σημαντικότερες των “προτάσεων αυτών” που φέρουν τον κωδικό “Dancing with the rechest” είναι κι oι ακόλουθες:

ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ
περιληπτικά:
1)Εκστρατεία επαφών-σε προσωπικό επίπεδο του κ. Σαμαρά με τους πλουσιότερους ΄Ελληνες, οι οποίοι σιγούν κι είναι άφαντοι,εδώ και τρία χρόνια, όχι τόσον περίεργα, αφού η κρίση, κατά τα υπάρχοντα στοιχεία,. είναι έως εξαιρετικά κερδοφόρος γι αυτούς. Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι των Ελλήνων εγχωρίων κροίσων έγιναν πάμπλουτοι με αποφάσεις των πολιτικών....

 Κοντολογής ο κ. Σαμαράς θα επιδιώξει να χορέψει με τους πλούσιους..(και γιατί όχι να μην τους χορέψει στο ταψί;).
Θα τους βλέπει δηλαδή προσωπικά και θα τους λέει απλά:
--Κύριοι, την κατάσταση τη ξέρετε.. Βάλτε κι εσείς ένα χεράκι.Δώστε ό,τι θέλετε, αλλά δώστε! ΤΩΡΑ ,αυτή τη στιγμή ..σε μένα!ΤΩΡΑ!

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το πως θα εφαρμοστεί το dancing with the reachest ,προτάσεις οι οποίες αυτή τη στιγμή επεξεργάζονται…στη Ν.Δ.
2)΄Ιδια τακτική θα ακολουθηθεί και με εκείνους που εμπεριέχονται στις λίστες Λαγκάρντ, η οποία έως στιγμής κανένα αποτέλεσμα δεν έφερε, όπως και οι περισσότερες προσπάθειες-εκκλήσεις….κρατικές κι αφελέστατες… για εισπράξεις.
Η λίστα Λαγκάρντ είναι ένα τεράστιο απόστημα, το οποίο όμως μπορεί να επιλυθεί με την προσωπική επαφή του, του Αντώνη Σαμαρά, συμφερτικά για τα ταμεία του κράτους κι ανώδυνα για τους ανθρώπους της λίστας.

Διαφορετικά θα γελοιοποιούμαστε με το κρυφτούλι των ενεχομένων. Ας δώσουν κάτι... και μετά κοιτάζουμε τις όποιες νομικές ρυθμίσεις κι ευθύνες”…υπογράμμισε άνθρωπος που ξέρει.

Ακόμη θα προκαλέσει με το σύστημα dancing WITH THE..DEVLS… τελικά –επ αυτού πρόκειται στην ουσία
Αυτό είναι πρώτο πλάνο, που όπως φαίνεται από τα στοιχεία που παρουσιάζουμε έχει επαναστατικά,καινοτόμα στοιχεία.
Και μάλλον εκτιμάται ως εφαρμόσιμο και κυρίως προσοδοφόρο… Άριστο δε στην… παραγωγή των αυριανών ευεργετών του …έθνους, έστω και μ΄ αυτό τον τρόπο, μια και το είδος πλέον τελεί εν ανεπαρκεία-εξαφανίσει !

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ
(Dancing with profesors)

Το δεύτερο αυτό πλάνο φέρει την ονομασία Dancing with professors παρουσιάζει..επίσης ξεχωριστό ενδιαφέρον και στηρίζεται στην ίδια λογική των προσωπικών επαφών του πρωθυπουργού με σημαντικούς , ανά τον κόσμο ΄Ελληνες πανεπιστημιακούς, ερευνητές και διαπρεπείς επιχειρηματίες (που χρονίως η Ελλάς παραγνωρίζει τις εθνικές δυναμικές τους.-, και σοφούς (ούκ ολίγοι) οι οποίοι εκτιμάται ότι θα θελήσουν να προστρέξουν στην ανάταση του Έθνους. Και δη αυτή την κρίσιμη στιγμή, που βγαίνει στην επιφάνεια ο ορυκτός πλούτος...Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ  της Ελλάδας και οι ορέξεις των τα γερακιών του κέρδους..στήνουν τους χορούς τους..γύρω από την Ελλάδα!
Θα μπορούσα να συνεχίσω και με άλλα στοιχεία, αλλά δεσμεύομαι έναντι της πηγής μου.
Εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι με τα dancing ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, , που δεν είμαι δα και ιδιαίτερα φιλκός μαζί του , ως γνωστόν, και με την εκτέλεση του προγράμματος  που ΄εχει μπροστά του 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ,

Προβλέπεται να γίνει χαμός στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Αφοπλίζονται οι πάντες, πολιτικοί αντίπαλοί του Σαμαρα…περιθωριοποιούνται σε ρόλο κομπάρσου κι απλά ο άνθρωπος ..που ηράσθει και η Μέρκελ…θα κλέβει την παράσταση… σε μεγάλο βάθος χρόνου…
Το θέμα που θίγουμε είναι απίστευτα αβανταδόρικο, γι αυτό και μελετάνε οι στενοί του Σαμαρά πως θα το αξιοποιήσουν καλύτερα…

Τις διαστάσεις των αποκαλυπτικών πληροφοριών που σας μεταφέρω (ρεπόρτερ γαρ σημαντικός, όπως λένε.. και μηδέποτε διαψευθείς ..κι ούτε πρόκειται στον επόμενο μισόν αιώνα) .
 Απλά αξιολογείστε τες εσείς… οι και σοφότεροι..ΕΣΕΙΣ.  
Μπορεί και να επανέλθω… επ αυτού , αν δω τεθλασμένα … της “ύποπτης” δημοσιογραφίας παρά τοις Έλλησι, όπως ασκείται την σήμερον ..δια ..τηλεοπτικών ανάρθρων ..χαλβάδων που ποιούν τον ενημερωτή σας!
Ευσεβάστως ΚΙ ΑΝΕΝΔΟΤΩΣ ..ΝΤΟΜΠΡΑ-ΚΙ ΕΝΤΙΜΑ!
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου