Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ..

Είναι κι αυτό μια κάποια άλλη άποψη!


ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 


ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 


ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο 


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΝ 


ΥΠΟΥΡΓΟ..


2
Κάποιοι το παρουσιάζουν ως «ευκαιρία» για του εμπόρους και κάποιοι άλλοι το βλέπουν ως ένα ακόμα «κόλπο» για να καταργήσουν τα πιστεύω μας!
Το γεγονός ότι τα μικρά εμπορικά καταστήματα θα «μπορούν» να είναι ανοιχτά 52 Κυριακές τον χρόνο, δεν βρήκε καθόλου σύμφωνο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα σε συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γιάννη Βρούτση δήλωσε ξεκάθαρα πως τα καταστήματα τις Κυριακές «πρέπει να παραμείνουν κλειστά».
Συγκεκριμένα ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και στην βοήθεια που προσφέρει η Εκκλησία. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εμπορικό ωράριο τις Κυριακές ο Μακαριώτατος εξέφρασε την αντίθεσή του, τονίζοντας μάλιστα πως τον τελευταίο καιρό «ασχολούμαστε όλο με αριθμούς και ξεχνάμε την ψυχή μας. Πότε οι έμποροι θα δουν τα παιδιά τους, πότε θα δουν τις οικογένειές τους, πότε θα ξεκουραστούν και θα πάρουν δύναμη»; Δουλεύοντας τις Κυριακές πολλοί έμποροι δεν θα μπορούν ούτε να επισκεφτούν την εκκλησία γεγονός που τους απομακρύνει από τον Θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου